Olumlu enerjik planlar haftası

1 Aralık itibariyle;

Haberin Devamı

Olumlu enerjik planlar haftası

1 Aralık itibariyle;

Yay burcu ağırlıklı gezegenler yeni şeyler öğrenme isteğini arttırmaya devam ediyor. Mental açıdan baktığımızda çok zindeyiz. Yabancılarla veya yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili başlıklar, değişik felsefeler, düşünce ve inanç sistemleri konuları gündemde.

Hafta sonundan beri dalgın olanlar

Sadece, bazılarımız hafta sonundan beri, Merkür Neptün karesi nedeniyle zihin yorgunluğu , kafa karışıklıkları, dalgınlıklar veya uykusuzluğa bağlı bir uyuşukluk hissetmiş ve hissediyor olabilirler. Ya da yanılgılar veya yanıltıcı kişiler gündemlerinde olabilir. Spiritüel çalışmalar yapmak, düşünmek, yazmak açısından hoş birkaç günlük süreç.

Enerji, plan, program

Satürn ve Mars arasındaki olumlu açı sayesinde, haftaya motive ve heyecanlı başlıyoruz. Dayanıklılık gerektiren işler, bir şeyleri yapılandırmak, bir şeylerin arkasından gitmek tamamlamak ve inşa etmek açısından olumlu ortam oluşuyor. Özgün ve farklı şeyler yaratma arzumuz artıyor. Birşeyler ortaya koymak, bazı konulara bir şekil vermek ve planlamak isteyeceğimiz bir haftadayız. Daha da güzeli, bu alanda bizi destekleyecek ve yardım edecek kişilerle de karşılaşabiliriz.

Şanslar, faydalı ilişkiler

Haberin Devamı

Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı, bizi aşk havasına sokuyor, sevi paylaşımları artıyor, yaratıcı fikirler kafamızda yarış halinde, estetik, sanat, yayıncılık, tasarım v.b yaratıcılık gerektiren işlerle uğraşanlar veya bu hafta için bu tür işlere eğilecek olanlar için uygun ve şanslı günler. Ya da istediğimiz alanlarda bazı kişilerden estek alabilir, fayda görebiliriz.

Tek sorun, her şey bu kadar hoş akıyor gibi göründüğü için altından kalkamayacağımız riskler alabilir ve olumlu hava dağıldığında belli sorumluluk veya yükümlülüklerle baş başa kalabiliriz. Aşırılıklara ve abartılara dikkat etmek gerekecektir. Kontrolsüz yeme içme, alışveriş yapma veya abartılı konuşmalar v.b

Bencil, ama idealist

5 Aralık ‘ta Kova burcuna geçecek olan Mars ise, bizi bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı isyankar ve asi tutumları gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylar, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar, havayla ilgili araç gereçlerle ilgili gelişmeler, icatlar, keşifler ve bilimsel çalışmalar da 12 Ocak’ a kadar gündemimizde yer alabilir. Bu hafta Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri bu etkiyi hissedebiliriz.

Haber akışı

Haberin Devamı

İkizler burcundaki dolunay, bu haftadan itibaren 15 gün boyunca haberleşme, iletişim, bilgi edinme başlıklı konularda bir takım sonuçları önümüze taşıyabilir. Daha önce başlattığımız işlerle ilgili gidişatımız netleşebilir. Ya da ortaya çıkan haberler, elimize geçen bilgiler veya farkında olmadığımız olaylardan haberdar olma türünde olaylar gündeme gelebilir. Bilgi akışı, haber trafiği hızlanıyor. Veya seyahatler, eğitim, yayıncılık, bilişim, medya ya da ulaştırma başlıklı konulara ağırlık veriliyor.

İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları(ya da yükselenleri bu burçlarda olanlar) hafta sonu hafif bir gerilim hissetse de, geçici bir durum olacaktır. Büyütmemeliler.

Haberin Devamı

Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Yazarın Tüm Yazıları