Olay bitmiştir

Lerzan Mutlu, Serdar Bilgili’yle aşk yaşadığı haberlerine esprili üslubuyla yanıt verdi.

Gazetecilerin Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile ilişkisini sormaları üzerine Alişan’ın şöhret ettiği, "Bu konulara girmeyelim, olay bitmiştir" şarkısını söyleyen Mutlu, "Daha fazla üstüme gelmeyin" dedi. Bu konuda son kez konuştuğunu belirten şarkıcı, ilişkiyi doğrularken, Bilgili ile son günlerde bir küskünlük yaşadıklarını da itiraf etti.

İki haftada 4 kilo verdi

"Türkiye’nin Yıldızları" yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Pınar Altuğ kilo verdi. Bu proje için kamera karşısına geçmeden önce Taylan Kümeli’nin diyetiyle iki haftada 4 kilo verdiğini açıklayan Altuğ, aç kalmadan forma girdiğini belirtti.

Erkeklere özel

GNC firması, erkekler için özel hazırlanan cinsel performansı artırıcı Arginmax’ı Türkiye’de piyasaya sürdü. Arginmax, tamamen doğal ve bitkisel fonksiyon artırıcı bir ürün. Yan etkisinin olmaması da tercih edilmesinde en önemli etken...

Annesiyle tanıştırdı

Beşiktaş Kültür Merkezi’nde sahnelenen "27 Numara" adlı oyunda rol alan Doğa Rutkay’ı izleyenler arasında önceki akşam annesi Nuran Duru ile sevgilisi Şahan Gökbakar da vardı. Sevgilisinin annesi ile ilk kez tanışma fırsatı bulan Gökbakar’ın heyecanı objektiflerden kaçmadı.

Bu kadar tatil yeter

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, dokuz günlük Kurban Bayramı tatilini eşi Meltem Hanım ve oğlu Emir ile birlikte Amerika’da geçirdi. Seyahatten önceki gün dönen Başkan, yol yorgunluğunu umursamadan hemen işinin başına geçti.

Ünlülerin kaçış noktası

Bostancı’daki Çatana Balık Restaurant, İstanbul’un karmaşasından uzaklaşmak isteyen, ama bunun için yüzlerce kilometre yol katetmeye zamanı olmayan ünlülerin buluşma noktası haline geldi. Hasan ve Mehmet Gökpınar kardeşlerin sahibi olduğu Çatana’nın en büyük özelliği ise müşterilere sunulan balıkların günlük olması...
Yazarın Tüm Yazıları