Cenker Tezel

Kankalarla hız denemesi

24 Temmuz 2012
Acun Ilıcalı, önceki gün Donzi marka sürat teknesiyle Bodrum sularındaydı. Hız tutkunu ünlü televizyoncu, yakın arkadaşları Rıdvan Dilmen ve Esat Yontuç ile sahilleri turladı, dalgalarla yarıştı.

İlk tatil

Torba’da tatil yapan Irmak Ünal ve Emre Karabacak, günlerinin büyük bölümünü kızları Kayra ile ilgilenerek geçiriyor. Kızlarıyla ilk kez tatile çıkan çift, önceki gün Casa Dell’Arte Hotel’in bahçesindeydi. Kayra’ya mama yediren Ünal, daha sonra onu eşine bırakıp deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Yüzler gülüyor

Ceyda Düvenci ve Engin Akgün, yaşadıkları tartışma yüzünden yarım kalan Bodrum tatillerine kaldıkları yerden devam ediyor. Tartışmanın ardından İstanbul’a dönen, ancak dört gün sonra yeniden Bodrum’a gelen Engin Akgün, barıştığı eşiyle önceki gün Torba Alkoçlar Otel’in plajındaydı. Kızları Melisa ile birlikte denize giren çift, hayli neşeliydi.

Yazının Devamını Oku

Sigarayı bırakmadı

25 Haziran 2012
Gizem Özdilli, sevgilisi Ufuk Ataç’la çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor.

Grand Yazıcı Torba’da kalan ikili, gün boyu güneşlendi. Sigara içerken objektife takılan eski manken, “Bir türlü sigarayı bırakamadım” dedi.

Telefonu hep yanında

Serenay Sarıkaya, Türkbükü Voyage Otel’in plajında objektife takıldı. İlk başlarda soğuk bulduğu suya girmekte zorlanan genç oyuncunun cep telefonunu bir an olsun yanından ayırmadığı gözlendi.

Yazının Devamını Oku

Bana da öğretin

11 Ağustos 2011
Türkbükü’nde tatil yapan Bade İşçil, görüntülenmekten kaçamayacağını anlayınca pes etti. Önceki gün denize girerken objektifleri fark eden güzel oyuncu, ne gizlenme gereği duydu ne de havluya sarıldı. Muhabirlerle sohbet eden İşçil, onlardan magazin sayfalarında yer alan fotoğrafların nasıl çekildiği hakkında bilgi aldı.

Mayolu Gülben

Seda Sayan ve Hülya Avşar’ın mayolu fotoğrafları basına yansıyınca, Gülben Ergen Twitter’ına “Ben de Bodrum’a geliyorum ama beni mayolu çeken yok” yazmıştı. Gündoğan Gandil Otel’de çocukları ve annesiyle tatil yapan şarkıcı, aldığı tüm tedbirlere rağmen mayolu görüntülenmekten kurtulamadı. Sabahın erken saatlerinde çocuklarıyla birlikte denize giren Ergen, objektifleri fark edince yardımcısından havlusunu getirmesini istedi ve apar topar sudan çıktı.

Yürürken değil, denizde çekin

Akrep Nalan, önceki gün Gölköy Ece Beach’de sevgilisi Alişan Çiçek’le denize girdi. Şarkıcı, bir süre yüzdükten sonra muhabirlere “İnşallah beni plajda yürürken çekmediniz. Çekecekseniz, yüzerken çekin” dedi.

Hamileyim

Yeşim Erçetin, üç aylık hamile. Eşi Emre Matraş’la Bodrum’da tatil yapan Erçetin, geçtiğimiz gün Local Beach’de objektife yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden şarkıcı, “Üçüncü kez hamileyim. Diğer ikisini aldırmak zorunda kalmıştım, ancak bu kez doğuracağım. Bebeğim şu an üç aylık” dedi. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında Bodrum’da yıldırım nikâhı kıyan Matraş ve Erçetin, evlendikten dört ay sonra boşanma haberleriyle gündeme gelmiş, çift kısa bir süre sonra barışmıştı.
Yazının Devamını Oku

Gizemli dövmeler

23 Temmuz 2011
Yüzen disko Catamaran’da konser vermek için Bodrum’a gelen Hadise, İçmeler Ersan Otel’e yerleşti.

Ünlü şarkıcı önceki gün kuaförlüğünü de yaptığı iddia edilen Ersan adlı arkadaşıyla otelin kral dairesindeki havuza girerken görüntülendi. Hadise kırmızı bikinisiyle havuz sefası yaparken, beline ve kalçasına yaptırdığı ‘gizemli’ dövmeler de açığa çıktı. Görünmeyen yerlerine dövme yaptırmayı tercih ettiğini söyleyen şarkıcı, “Belimdeki dövmenin anlamı çok derin, açıklamak istemiyorum. Bir dövmem de kalçamda. O da ensemdeki dövme gibi Tibetçe ve anlamı da çok özel” demişti.

Bikinili poz yok

Akyarlar Camelot Otel’de tatil yapan Zuhal Topal, önceki gün sahilde Nur Yerlitaş ve Safiye Soyman’la bir araya geldi. Bikinili görüntülenmemek için şeffaf plaj kıyafetini üzerinden hiç çıkarmayan Topal, denize girmek için de muhabirlerin oradan ayrılmasını bekledi.

Patronla düet

Gölköy Ece Resort Beach’de sahneye çıkan Tevfik Fikret Tufan, seslendirdiği şarkılarla tatilcilere müzik ziyafeti yaşattı. Tufan, bir ara beach’in genç patronu Serdar Şükrü Satıroğlu’nu da sahneye davet edip onunla düet yaptı.

Yazının Devamını Oku

Balıklama

12 Temmuz 2011
“Arka Sıradakiler” dizisiyle adını duyuran Sevda Dalkılıç, erkek arkadaşıyla Bodrum’da tatil yapıyor.

Sevgililer önceki gün Bianca Beach’de denize girdi. Genç oyuncu suya balıklama atlarken, objektife böyle yansıdı.

Öpmeye doyamadı

Eşi Sinan Serter işleri nedeniyle tatile çıkamayınca, Özlem Yıldız oğlu Demir’i de alıp ailesiyle Bodrum’a geldi. Akyarlar’daki Kılavuz Otel’e yerleşen ünlü sunucu, önceki gün pembe bikinisiyle deniz kenarına indi. Bakıcısıyla denize giren Demir’i sahilden takip eden Yıldız, daha sonra onu kucaklayıp öpücük yağmuruna tuttu.

Jet-ski keyfi

Bebek bekleyen Işın Karaca-Sedat Doğan çifti, Akyarlar’daki Camelot Otel’de görüntülendi. Karaca, yakın arkadaşı Demet Akalın’la birlikte denize girip güneşlenirken, dövmeleri ve rastalı saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken Doğan da jet-ski’yle hız denemesi yaptı.

Güneşlenmeden önce makyaj

İbrahim Tatlıses’in şov programıyla ünlenen oryantal Didem, geçtiğimiz gün Gümbet’teki Bianca Beach’deydi. Plaja Tanyeli ile birlikte gelen Didem, şezlonguna uzanmadan önce makyajını tazeledi.

Asya Tuana tatilde

Yazının Devamını Oku

Beyaz’ın B planı

1 Temmuz 2011
Beyaz Show’un sezon finali yapmasının ardından yakın dostlarıyla Bodrum’un yolunu tutan Beyazıt Öztürk, önceki gün Plan B adlı tekneyle Bodrum koylarını gezdi.

Ünlü şovmen, öğle yemeği için de botla Bitez Sarnıç Beach’e geçti.

Kaptan Demet miço Önder

Demet Akalın-Önder Bekensir çifti önceki gün Gümbet Bianca Beach’teydi. Akalın, sevgilisi ve arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda kaptanlık yaptı. Dümene geçen ünlü şarkıcı, Bekensir’den de teknenin halatını çözmesini istedi.

Jet-ski hocası

Sergen Yalçın, hafta sonları geldiği Bodrum’da jet-ski’nin üzerinden neredeyse hiç inmiyor. Yalçın önceki gün de bir arkadaşının minik oğluna jet-ski kullanmayı öğretirken objektife yansıdı.

Kırık yokmuş

Geçtiğimiz günlerde ayağını evindeki sehpaya çarpan Cenk Eren, gittiği doktordan tarak kemiğini kırdığını öğrenmişti. Ayağı alçıya alınan şarkıcı, röntgen filmlerini İstanbul’daki bir profesöre de gönderdi. Filmleri inceleyen profesör, Eren’e ayağının sadece zedelendiğini söyledi. Alçısını çıkaran Eren, önceki gün Ali Sayar ve Nedim Binler’le Bianca Beach’te görüntülendi.

Yazının Devamını Oku

Aysu’dan bikini şov

24 Haziran 2011
Aysu Baceoğlu kız kardeşi Günsu Baceoğlu ile Bodrum’daki Maki Otel’de tatil yapıyor.

Önceki gün seksi bikinisiyle denizin tadını çıkaran Aysu Baceoğlu ve kardeşi, aynı yerde tatil yapan genç futbolcular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz’ın da göz hapsindeydi...

Hızlı ikili

Eski futbolcu Sergen Yalçın, yakın arkadaşı Cenk Kangöz’le tatil yapıyor. İkili, geçtiğimiz gün bir kız arkadaşlarıyla birlikte jet-ski’ye binip hız denemesi yaptı.


O da Bodrum’da

Adı usta oyuncu Zafer Ergin’le anılan Neslihan Yavuzcan da Bodrum tatilcileri arasına karıştı. Yavuzcan, önceki gün Gündoğan Casa Costa Hotel’in plajındaydı.

Yeni cicisi

İşadamı Doğan Gündoğ-du’nun eşi Fulya Gündoğdu da önceki gün plajdaydı. Gündoğdu, minik kızı Hena’ya yeni aldığı bikiniyi giydirirken objektiflerimize yansıdı.

Yazının Devamını Oku

Tekne küçük geldi

18 Ağustos 2009
Yaz başında 250 bin dolara aldığı süper lüks teknesinde enerji depolayan Acun Ilıcalı, önceki gün, Yalıkavak’taki villasında da misafir ettiği Gökhan Şükür ve ailesiyle birlikte denize açıldı. Ünlü sunucu bir ara, Şükür ve bir arkadaşıyla birlikte güneşlenmek için teknenin ön tarafına geçti. Ancak tekne üç erkeğe dar gelince, arkadaşlar güneşlenmekte zorlandı...

Ceyla keyifsiz

10 yıl evli kaldığı petrolcü eşi Şery Şahnavaz’dan boşandıktan sonra 140 trilyonluk bir servetin sahibi olduğu öne sürülen Ceyla Gölcüklü, tek başına çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. İstanbul sosyetesinin bu ünlü siması, önceki gün Maça Kızı Otel’in iskelesindeydi. Arkadaşlarıyla sohbet eden Gölcüklü’nün keyifsiz olduğu dikkatten kaçmadı.

Konsere yatla gitti

Fatih Ürek, Lola Beach’te düzenlenen Happy Hour partisinde konser verdi. Ünlü şarkıcı, Lola Beach’e yakın dostu Dinçer Azaphan’ın yatı ile gitti. Yatla Torba’dan hareket eden Ürek, daha sonra zodyak bota binip karaya çıktı.

Savarona Bodrum’da

Ünlü armatör ve sanayici Kahraman Sadıkoğlu, yakın dostları Fatoş-Ertuğrul Hataylı çiftinin çocuklarının düğünü için Türkbükü’ne gitti. Beldeye Atatürk’ün yatı Savarona ile giden Sadıkoğlu, daha sonra yata ait zodyak botla karaya çıktı. Ardından Divan Palmira Otel’de Hataylı çiftiyle buluştu.

Orhan Baba’nın tatil keyfi

Bir süredir eşi Sevim Emre ile birlikte Bodrum’da tatil yapan Orhan Gencebay, önceki gün bir yakınlarının teknesinde güneşlendi. Tekneye zodyak botla giden çift, daha sonra konakladıkları Divan Palmira Otel’in havuz başında dinlenmeye çekildi.

Kadriye Beach açıldı

Torba’daki Vural Motel’in beach’i önceki gün açıldı. Kadriye Özcan’ın sahibi olduğu beach’in açılışına Şefik-Şebnem Öztek, Fatih Ürek, Ferdi Özbeğen, Akrep Nalan, Fedon gibi tanınmış isimler katıldı. Motelin önündeki sahile ‘Kadriye Beach’ adını veren Özcan, açılış yemeğinde konuklarıyla yakından ilgilendi.
Yazının Devamını Oku