Cenker Tezel

Sinirli sevgililer

7 Temmuz 2009
Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç, Bodrum-Gümüşlük’te baş başa tatilde.

Gazetecilere birlikte görüntü vermemek için yoğun çaba sarf eden, bu yüzden denize dahi girmeyen sevgililer, buna rağmen önceki gün görüntülendi. Ancak çift, fotoğraflarının çekildiğini fark edince çok sinirlendi. Önce Tüzünataç gazetecilerin yanına gelip bağırdı, daha sonra Nejat İşler “Buradan sağ çıkamazsınız” diyerek tehditler savurdu.

Türkbükü’nü turladılar

Bodrum-Gündoğan’daki evinde tatil yapan Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Başkanı Eşref Cerrahoğlu, önceki gün tekneyle Türkbükü koylarını gezerken görüntülendi. Cerrahoğlu’nun yanında, Sema Çelebi ve eşi de vardı.

Eşiyle Tavşan Adası’nda

Ünlü oyuncu İlker Aksum, 1 yıldır evli olduğu, kendisi gibi oyuncu eşi Belgin Erdoğan ile Gümüşlük’te tatil yapıyor. “Canım Ailem” dizisindeki Halim karakteriyle aşk acısı çekenlerin sesi olan Aksum, eşiyle birlikte Tavşan Adası’nın tepesine çıktı. Çift, Kent TV kamerasına poz verdi.

Sahilin neşesi

Sıra dışı imajıyla dikkat çeken Deniz Berdan, oğlu ve eşi Haluk Berdan’la çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. İddialı bikinileri ile paparazzilerin ilgi odağı olan Berdan, önceki gün oğluyla birlikte güneşlenirken objektife takıldı. Berdan’ın fotoğrafları çekilirken çevresinde güneşlenenler de objektiflere böyle gülümsedi.

Tatil kısa sürdü

Yazının Devamını Oku

Jet-ski keyfi

6 Temmuz 2009
Brezilyalı manken Amanda, Gökhan Özen’in klibinde oynadıktan sonra, şarkıcıyla aşk yaşamıştı. ıkilinin aşkları bir süre önce bitmesine rağmen Amanda, Türkiye’den ayrılmadı.

Bodrum’da tatil yapan güzel manken, önceki gün Ship A Hoy’da jet-ski binerek denizin tadını çıkardı.

Yeğeniyle yürüyüş yaptı

Süreyya Yalçın, önceki gün yeğeni Kenan’la  Türkbükü’nde yürüyüş yaparken objektife yansıdı. Lola Beach’te kendisinden ayrı olarak güneşlenen sevgilisi Burak Hatipoğlu ise arkadaşlarıyla sohbet etti.

Kahkaha sahilde

“Bu Gece” adlı programının çekimlerine Bodrum’da devam eden Saba Tümer, gündüzleri de plaj keyfi yapıyor... Tümer, geçtiğimiz gün güneşlenirken kendisini görüntüleyen gazetecilerle sohbet etti.

Halatı atın

Esin Moralıoğlu, yakın arkadaşı Didem Uzel’i de misafir ettiği lüks teknesinden denize girerken objektife takıldı. Denizin keyfini çıkaran Moralıoğlu, tekneye çıkmakta zorlanınca yardımına kendisine halat uzatan tekne görevlisi koştu.

Boşanma sonrası

Yazının Devamını Oku

Volkan Bey’in deniz keyfi

4 Temmuz 2009
Sintaç Şirketler Grubu’nun başkanı Volkan Sintaç, Bodrum’da tatilde.

İzmirli işadamı, önceki gün Chocolate adlı teknesini Türkbükü’ne demirledi, küçük bir botla sahilde tur attı.

Dostlarla yemek

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Filiz Akın da yaz aylarını Bodrum’da geçiriyor. Ünlü sanatçı, eşi Sönmez Köksal ile birlikte tatil yapıyor. Çift, önceki gün Su Beach’te, aralarında Zülfü Livaneli’nin de bulunduğu arkadaş grubuyla buluştu. Keyifli bir sohbet eşliğinde yemek yiyen arkadaşlar, gün boyunca gölgede vakit geçirmeyi tercih etti.

İşler yolunda

Bodrum-Torba’daki Alkoçlar Otel’in sahibi Gülşah-Ender Alkoçlar çifti, sezonu açtı. Bu yıl Bodrum’da yaz sezonunun erken açıldığını söyleyen Ender Bey, “Bu durum bize tabii ki olumlu yansıdı. Bodrum’da sezonun daha uzun olması için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Tavlada iddialılar

Türk sinemasının usta isimleri Tarık Akan ve Rutkay Aziz, yaz tatillerini Bodrum’un en güzel koylarından Torba’da geçiriyor. İki ünlü sanatçı, öğle saatlerinde genellikle tavla oynuyor. Kimi zaman esnafla, kimi zaman da sanatçı dostlarıyla zar sallayan ikili, bu oyunda iddialı olduklarını çoğu kez kazanarak ispatlıyor.

Yazının Devamını Oku

Lara’da tatilde

2 Temmuz 2009
Manken Lara Surol da tatil için Bodrum’u tercih etti.

Önceki gün Türkbükü’ndeki Su Beach’e giden Surol, burada özel bir hizmetle karşılandı. Lara Surol için TerasSu Otel içinde bulunan Su Beach’te özel bir loca hazırlanmıştı.

Bodrum bikini savaşları

Ivana Sert, önceki gün denize girmek için Türkbükü tepesindeki evinden sahile indi. Sert, Berdan’ın geçtiğimiz günlerde giydiği bikinisiye aynı tarz bir bikini giymişti.

Beyaz bikini

Bodrum tatiline devam eden Selen Görgüzel bu kez beyaz bikinisiyle objektiflere yansıdı.

Yazının Devamını Oku

Selen’in iddialı bikinisi

1 Temmuz 2009
Oyuncu Selen Görgüzel, deniz ve güneşin keyfini Chocolate Beach’te çıkarıyor. ıddialı bikinisiyle dikkat çeken güzel oyuncu, frikik vermekten de kaçınmayınca dikkatli bakışların ilgi odağı oldu.

İlayda’yı sevindirdi

Didem Uzel, yeğeni İlayda ile birlikte Bodrum Chocolate Beach’te görüntülendi. Küçük kızla aynı renk bikini giyen Uzel, onunla yakından ilgilendi. Yeğenine çocuk kitabı okumayı da ihmal etmeyen sunucunun çocuk sevgisi, artık anne olma zamanının geldiği yorumlarına neden oldu.

Güvenli mi

Ahu Aysal, Bodrum Gündoğan’daki evinde minik torunu Kaan Mızraklı ile vakit geçirdi. Aysal, tüm uyarılara rağmen jet-ski’ye binmek isteyen torununa izin verdi. Aysal, tehlikeli olabilecek bu hareketiyle çevresindekilerini şaşırttı.

Çeşme’de tatilde

Yeni bir sinema projesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Demet Akbağ, her yaz olduğu gibi yine Çeşme’de tatil yapıyor. Akbağ, Alaçatı Resort Beach’te oğlu Ali ile sahil keyfi yaparken objektiflere takıldı.

Yazının Devamını Oku

President’da tatile devam

30 Haziran 2009
Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert, Bodrum’a demirledikleri President (Başkan) adlı teknedeki tatillerine devam ediyor.

Kız arkadaşlarını da yanlarına alan kardeşler, gün boyunca denize girip güneşleniyor, kimi zaman da jet-ski kullanıp su kayağı yapıyor. Berk Çiller önceki gün tekneden sulara atlarken böyle görüntülendi.

Kitap kurdu

Türkbükü’ndeki Chocolate Beach’te tatil yapan Didem Uzel, önceki gün elinde kitabı güneşlenirken görüntülendi.

Burada çekmeyin

Deniz Berdan, Bodrum tatilinin ardından İzmir-Alaçatı’ya geçti. Eşi ve kızıyla birlikte Alaçatı Beach Resort Otel’in plajında güneşlenirken görüntülenen Berdan, Bodrum’dakinin aksine fotoğraflarının çekilmesini istemedi. Mizah dergisi okuyan genç kadın, fotoğraflarını çeken muhabirleri ikna edemeyince, uzaktan çekim yapmalarını rica etti.

Tatil için Bodrum’u tercih edenlerden biri de İzzet Öz’dü. Önceki gün objektife takılan Öz, fötr şapkası, kırmızı tişörtü, aynı renkteki çantası ve sıra dışı terlikleriyle dikkat çekti.

İstanbul gecelerindeki iddialı kıyafetleri ve aksesuvarlarıyla sık sık haber olan Ivana Sert, Bodrum tatilinde de tarzından taviz vermiyor. Sert ve oğlu Kayon Ateş denizin keyfini çıkarırken görüntülendi.

Oyuncu Selen Görgüzel, deniz ve güneşin keyfini Chocolate Beach’te çıkarıyor.

Yazının Devamını Oku

Bodrum'da hafta Hafta sonu

29 Haziran 2009
Bodrum’a ünlü yağdı. Geride bıraktığımız hafta sonunu Türkbükü sahillerinde ve koylarında geçiren ünlü isimler Cenker Tezel’in objektifine böyle yansıdı.

Geçtiğimiz yıl anne olan manken Sinem Güven, eşi Murat Ersönmez ve bir yaşındaki kızı Defne ile birlikte Bodrum tatilinde. Paradisio Beach’te deniz ve güneşin keyfini çıkaran Güven, kızıyla yüzerken objektiflere yansıdı.

Üstsüz güneşlendi

Tange isimli teknesi ile Bodrum tatiline başlayan Semiramis Pekkan, İsmail Akkaya gibi yakın dostlarının eşlik ettiği deniz keyfinde eski albümlerinden parçalar dinledi. Denize girdiği sırada yanındaki bottan yardım alan ve etrafı kolaçan ettiren Pekkan, yine de görüntülenmekten kurtulamadı.

Yaklaşık bir haftadır Bodrum’da bulunan Yeşim Erçetin, Lola Beach’te
objektiflere takıldı.

Eşi Murat Aşık ile birlikte Bodrum’da tatil yapan eski manken Esra Eron, fit vücuduyla dikkat çekti.

Eski manken İlgi Gövsa, Türkbükü’nde güneşin tadını çıkardı.

Bodrum’da sevgilisi Burak Hatipoğlu ile tatilini sürdüren Süreyya Yalçın, bu kez ‘Gladyatör modeli’ olarak bilinen bantlı ayakkabılarıyla dikkat çekti.

Yazının Devamını Oku

Bodrum haftasonu

22 Haziran 2009
Hafta sonunu fırsat bilen ünlüler Bodrum’daydı.

Bodrum koylarındaki ünlü mekânları dolduran magazin ve sosyete camiasının tanınmış isimleri güneşin ve denizin tadını çıkardı.

Tanga şov

Deniz Berdan, magazin basınında sürekli karşılaştırıldığı Eda Taşpınar’dan erken davranıp, soluğu Bodrum’da aldı. Bodrum’a eşi Haluk Berdan’la birlikte gelen Deniz Hanım, güneşin tadını çıkardı. ıstanbul Palace Otel’de güneşlenen Berdan, tanga bikinisi ile dikkat çekti. Meraklı gözlere aldırış etmeden güneşlenmeye devam eden Deniz Hanım’a güneş yağı sürerken eşi Haluk Bey yardım etti.

Yorgunluk attılar

“Akasya Durağı” dizisinde rol alan Melek Baykal ve “Yaprak Dökümü” dizisinin Hayriye’si Güven Hokna da tatil için Bodrum’u tercih ettiler. Hokna, Bodrum’da yakın arkadaşı olan Melek Hanım’ın evinde kalıyor.

Teknede kalıyorlar

Etap Dış Ticaret’in sahibi Doğan Gündoğdu, eşi Fulya ve yeni doğan kızları Hena ile Bodrum’da tatil yapıyor. Yeni aldıkları teknelerinde kalan Gündoğdu çifti, hafta sonu Chocolate Beach’te eğlendi.

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Can Arat da tatil için Bodrum’u tercih eden isimler arasında yer aldı. Türkbükü Chocolate Beach’te güneşlenen Arat dövmeleri ile dikkat çekti.

Yazının Devamını Oku