Oğlak burcuna giren Pluto burcunuzu nasıl etkiliyor

2024 yılına kadar Oğlak burcunda kalacak Pluto gezegeninin bu uzun zaman sürecinde, hayatınızın hangi alanlarında köklü ve yenileyici değişimlere neden olacağını aktarmaya bugün kaldığımız burçlarla devam ediyoruz.

Diğer burç yorumlarını www.hurriyet.com.tr internet adresimizden, yazarlar kısmından Niobe’ye tıklayarak cumartesi yazısında bulabilirler.

Başak

Aşka ve birlikteliklere bakış açınız değişiyor. Pluto uzun süreli ziyareti esnasında, çocuklarla ilişkileriniz, aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren konularda ayaklarınızın yere sağlam basıp basmadığını test edecek. Bu konularda rekabet ve mücadele etmeniz gerekebilir.

Terazi

Pluto’nun 4. evinize giriş yapmasıyla birlikte, ev ve aile konularında geri dönüşü olmayan dönüşümler yaşamanız söz konusu olabilir. Ebeveynlerinizle ve köklerinizle tanışma fırsatı bulabilir, aile üyeleriyle ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilir, ev sahibi olmak için mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Akrep

Kendinizi tanıtma, yakın ve uzak akrabalarınızla, komşularınızla veya kardeşlerinizle ilişkilerinizi yenilemeniz ve düzenlemeniz gerekebilir. Yerleşimle ve evle ilgili konularda zorluklar ve mücadele gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sözleşmeler ve iletişimle ilgili konularda yıllar içerisinde önemli olaylar meydana gelebilir.

Yay

Mal, mülk, para evinize giren Pluto, maddi kaynaklarınızı yenilemenizi, hayata en baştan tekrar başlamanızı gerektirebilir. Çok kazanmak veya kaybetmek Pluto’nun özellikleri arasındadır. Sahip olduğunuz gayri menkulleri yeniden yapılandırmanız veya yeni para kaynakları bulmanız gerekebilir. Bu konularda girişilecek mücadeleye ve finansal büyümeye hazır olmalısınız.

Oğlak

Yeni girişimlerde bulunacağınız, kendinizi baştan yaratacağınız, güçlerinizi keşfedeceğiniz yeni bir döneme giriyorsunuz. Ancak tüm bu olayların çok kolay olacağını düşünmemelisiniz. Yıllar içerisinde gerçekleştireceğiniz büyük değişim, aynı zamanda yüksek mücadele gücü ve rekabete dayanıklılık gerektiriyor. Ancak kuşkusuz, dayanıklılığın burçlar alemindeki karşılığı Oğlak ismiyle anıldığından, sizin için kaygılanacak bir durum da olmayacaktır. Haydi hayırlısı!

Kova

Sezgisel dünyanızda köklü değişimler meydana gelebilir. Yalnız kalma arzusu duyabilir veya ister istemez yalnız kalabilirsiniz. İçinizde patlamaya hazır bir volkan varken istediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Spiritüel rahatlama metotlarının size her zamankinden daha fazla iyi geleceği bir döneme giriyorsunuz.

Balık

Kariyerinizde uzun yıllardır devam eden değişim tamamlandı. Pek çok iş değiştirdiniz ve yeni bir yapılanma dönemini tamamladınız, şimdi sıra sosyal çevrenizde ve arkadaşlık ilişkilerinizde yeni ve kuvvetli ilişkiler kurmaya geldi. Güçlü insanlarla arkadaşlık kurabilir ya da arkadaşlarınızdan aldığınız kuvvetli darbelerle dayanıklılığınızı arttırabilirsiniz. Süreç uzun olabilir ama daha önemli çevrelere katılacaksınız.
Yazarın Tüm Yazıları