O sanki üvey annem değil rüyalarımın kadını

Annem vefat ettikten sonra babam başka bir kadınla evlendi. Üvey annemden ilk gördüğüm andan itibaren çok etkilendim. Gecem gündüzüm o oldu, başka bir şey düşünemiyorum.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, ben 21 yaşında bir gencim. Annemi bundan beş sene önce kaybettik. Babam da 27 yaşında bir kadınla evlendi. Babamın eşini ilk gördüğüm andan itibaren ondan çok etkilendim. Gecem gündüzüm o oldu, başka bir şey düşünemiyorum.
Bu hislerimi babam fark edecek diye çok korkuyorum. O yüzden eve daha az uğramaya başladım. Sanırım babam da bir sorunum olduğunu fark etti, ağzımı arayıp duruyor.
Güzin Ablacım babamın yeni eşini düşünmemek için çok çabaladım ama elimde değil. Onu bir üvey anne gibi değil, rüyalarımın kadını olarak görüyorum. Çıldırmak üzereyim. Okul hayatımı, geleceğimi bırakıp evden kaçmayı düşünüyorum.
Rumuz: Çaresiz

Çok tehlikeli sularda dolaşıyorsun. Bu kadın çok genç de olsa, sonuçta babanla evlenmiş.
Senin yaşında insan her gördüğünün kolaylıkla hayatının kadını olduğuna kanaat getirebilir. Bu genç hanımı çok beğenmiş olabilirsin. Tamam! Ama bir film yıldızını da beğenip hayranlık duyabilirsin. Ona sahip olman mümkün mü? Elbette değil. İşte bu da imkansız bir aşk.
Üvey annen de ulaşılmazlarından biri... Ancak bir konuda haklı olabilirsin, aynı evi paylaşmanız senin için biraz daha zor. Babana yurtdışında okumak ya da bir başka şehirdeki bir üniversiteye gitmek istediğini söyleyebilirsin. Bir süre sonra da kendi kendine telkin yaparak bu tutkuna son verebilirsin.

Yazarın Tüm Yazıları