Nüanslara dikkat!

Algılar açık!

Haberin Devamı

Hiç kimse sadece gülümseyerek verilen onaylar ya da kafa selamlarıyla yetinecek durumda değil. Herkes göz teması kurarak onaylanmak veya tarafında olunduğunun sinyalini almak istiyor.
Nüansların önemli olduğu bir günde olduğumuzu hatırlamalı ve buna göre davranmalıyız.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ
Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Katılımcı olmalı ve herkese neler başarabileceğinizi göstermelisiniz. Size verilenleri kullanmalı ve meslektaşlarınız için yeni akımların öncüsü olmalısınız. Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

BOĞA
Duygusal bir konunun işinizi etkilemesine izin vermeyin. Üretken olmanız, stresi azaltabilir ve özgüveninizi artırabilir. Tecrübelerinizden ve diğerlerinin yaptıklarından yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

İKİZLER
Evinizi, işinizi veya paranızı yönetme biçiminiz söz konusu olduğunda yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz. En iddialı halinizde olmanız, fark yaratmanıza yardım edecektir.

YENGEÇ
Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız. Hırslı olmalı ama ani tepkilerden sakınmalısınız. Sınırlarınızı bilerek, gücünüzü açıkça ve özgüvenli şekilde ortaya koyabilirsiniz. Eğer istiyorsanız olurunu sağlamalısınız.

ASLAN
Paylaştığınız bilgiler, size duyulan saygıyı artırabilir. Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için gerçekleri özel olarak ele almalı ya da dile getirmelisiniz. Enerjinizi yanlış yönde veya yerde kullanmamak için tecrübelerinizden faydalanmalısınız. Kazanmak için oynuyorsunuz.

BAŞAK
Kendi toplumunuzdaki veya farklı kültürlerden kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir. Belli konularda ilerlemenin anahtarı, iletişimi artırmak ve güçlendirmek olabilir. Zamanınızı verebilirsiniz, ancak para harcamak zorunda değilsiniz.

TERAZİ
Dinlemeli ve öğrenmelisiniz. Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var. Çok fazla sorumluluk üstlenmek sakıncalı olabilir. Kişisel değişim ya da değişiklik, sizi serbest bırakabilir.

AKREP
Sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor. Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar. Yetenekleriniz, tecrübeniz ve işleri tamamlama biçiminizle ilgili dikkate alınmak isteyebilirsiniz.

YAY
Parlak fikirlerinizi deneyebileceğiniz günler. Başkalarına yardım etmeniz, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Yakın çevrenizdeki kişiler kendilerini tehdit altında hissedebilir ve yaptıklarınızı alttan almaya çalışabilirler. Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

OĞLAK
Durumunuzu doğru değerlendirin ve imajınızı güçlendirirken yaptığınız işlere ilgiyi artırmaya çalışın. Verilen tavsiyeler, aradıklarınız olmayabilir ama daha detaylı düşündüğünüzde söylenenlere minnettar kalacaksınız.

KOVA
Yararlı bilgiler elde edebileceğiniz günlerdesiniz. Söylenenleri dinlemeli ve gerekli olduğunu düşündüğünüz değişiklikleri yapmalısınız. Aşk hayatınız size iyi şans getirebilir.

BALIK
Diğerlerinin söylediklerine de kulak vermeli ve iyi niyetli önerileri dikkate almalısınız. Fikir ve planlarınızı bir araya toplayıp ulaşmak istediğiniz hedef ve amaçlarınızın listesini yapabilirsiniz. Belli anlaşmalar yapılabilir, imzalar atılabilir.

Yazarın Tüm Yazıları