Neden hiç kız arkadaşım olmuyor

Merhaba sevgili Güzin Abla, ben Ankara’dan bir okurunuzum. Aslen Gaziantepliyim.

Bundan iki yıl kadar önce canımdan çok sevdiğim bir hanım vardı. Ama aramızdaki tek sorun onun yaşının benden biraz büyük olmasıydı. O 53, bense 23 yaşındaydık ama biz birbirimizi çok seviyorduk. Sonuçta zorlukla da olsa onunla evlendim. Ama evliliğim altı ay gibi kısa bir sürede bitti. Neden derseniz; onun akrabaları ve bir kızı vardı. Akrabaları ve kızı karşı çıkarak ona torunlarını göstermeyeceklerini söyleyip, baskı yaparak bizi birbirimizden ayırdılar. Ondan sonra uzun süre depresyona girdim. Ailemin ve iş arkadaşlarımın sayesinde biraz düzeldim.

Bir yıl kadar önce bir kızla tanıştım, kıza başımdan geçen olayları anlattım. Ona hiç yalan söylemedim. Onunla evlenmeyi bile düşünüyorum. Ama şimdi bu kız bana "Benim ailem beni sana vermez, çünkü sen evlenip ayrılmışsın. Üstelik maddi durumun iyi değil." diyor. Ayrıca beni de çok sevdiğini söylüyor. Şimdi ben ne yapacağımı bilemiyorum. Aklımı kaçırmak üzereyim. Neden benim hiç kız arkadaşım olmuyor? Neden karşıma düzgün biri çıkmıyor? Artık kızlarla konuşmaya bile çekiniyorum. Bana lütfen yardımcı olun. Neredeyse ruh sağlığımı kaybetmek üzereyim. Sizin aracılığınızla benimle arkadaş veya sevgili olmak isteyenlere de MSN adresimi yazıyorum:

deniz0342@hotmail.com

RUMUZ: DENİZ 25

Sevgili oğlum, beni bağışla ama önce çok yanlış bir evlilik yapmışsın. Neredeyse annen yerindeki bir hanımla yaptığın bu evlilik, gün gelecek nasıl olsa noktalanacaktı. Ancak tabii ki o hanımın ailesinin ve kızının böylesine bir şantajla sizi ayırması gerçekten çok üzücü. İnsanları anlamak mümkün değil. Bir insanın yaşamına bu kadar karışma hakkını nasıl bulabiliyorlar, aklım almıyor...

Sevdiğin kıza gelince, bu tür düşünceye sahip bir kızla evlenseydin de mutlu olabilir miydin oğlum? Yine yanlış bir evlilik yapmış olacaktın, yine mutsuz olacaktın. Yine senin tabirinle aklını kaçıracaktın ki biraz çabuk pes ediyor, hemen yıkılıveriyorsun gibi geliyor bana...

Mail adresini yayınlıyorum. Umarım istediğin, beğendiğin ve mutlu olabileceğin bir genç hanım bulursun bu defa...

EŞİMİ MUTLU EDEBİLİR MİYİM

Sevgili Güzin Ablacığım, sizinle derdimi paylaşmazsam başkalarıyla hiç paylaşamam. Bu yüzden size inanıyor ve fikrinizi almak istiyorum. Ben 25 yaşında, l.65 boyunda, 90 kilo bir delikanlıyım. Saçım, sakalım normal ancak kollarım, göğüslerim ve sırtım oldukça kıllı. Ancak benim sorunum cinsel organımla ilgili. Size ayrıntıları yazdığım için beni bağışlayın ama bana göre penisim çok küçük. Yalnızca 12 cm. Buna karşılık yumurtalığım normal. Beni üzen, acaba evlendiğim zaman eşim beni normal karşılar mı? Normal bir cinsel beraberlik yaşayabilir, onu mutlu edebilir miyim? Bu yüzden çok duyarlıyım... Cinsel organımın büyümesini sağlayacak krem ya da ilaç var mı?

RUMUZ: NORMAL MİYİM

Oğlum, siz gençler nedense bu konulara pek fazla kafanızı takıyorsunuz... Doğru dürüst bir cinsel eğitim görmüyor, cinsel yaşamda bir kadının nasıl mutlu edilebileceğini hiç düşünmüyor, bunun için kafa yormuyor ama kendinizi tetkik etmek ve santimlerle uğraşmaktan hiç geri kalmıyorsunuz.

Senden aldığım bu mektup, belki de bu konuda aldığım yüzlerce mektuptan biri... Böylece diğerlerine de karşılık vermiş oluyorum. Cinsel ilişki sırasında bir erkeğin normal olarak ereksiyona ulaşması, yani sertleşmesi, ilişkiyi sürdürebilmesi için yeterlidir. Ancak eşini mutlu etmek için önce onu sevişmeye hazırlamak, onun tatmin olmasını sağlamak için de onu güzel sözlerle, şefkatle, ihtiraslı okşayışlarla uyarmak kadar ilişkiyi uzatabilmek de önemlidir. Eşini ancak böyle mutlu edersin. Eşin senin cinsel organının büyüklüğüyle değil, onu mutlu edebilmenle ilgilenir. Genellikle bizim erkeklerimizin pek çoğunda tecrübesizlik ve bilgisizlik nedeniyle karşılaşılan erken boşalma, cinsel mutluluk açısından çok daha önemlidir.

Ben cinsel konular uzmanı değilim ancak bana kalırsa cinsel organın sorun yaratacak bir boyutta değil. Asıl sen bu konuya çok fazla aklını takıp, psikolojik açıdan sorunlar yaratmamaya, bu nedenle iktidarsızlıkla karşılaşmamaya bakmalısın.

Sevdiğim genç beni şaşırtıyor

Sevgili ablacığım, Almanya’da dünyaya gelmiş, burada yaşayan 17 yaşında bir genç kızım. Aynı okulda okuduğum bir gençle bir yılı aşkın süredir beraberiz. Onu çok seviyorum. O da beni sevdiğini söylüyor ama o çok değişken bir yapıya sahip. Hemen her gün değişiyor. Bir gün çok sevecen, bir başka gün tam tersi. Beni her an arıyorken, birden aramayı kesiyor... Bu tutumundan çok sıkıldım. Onu çok sevdiğim halde, terk etmeyi bile düşünüyorum. Onunla devam etmeli miyim?

RUMUZ: DEĞİŞKEN

Belli ki bu genç, aklı bir karış havada, uçarı bir insan. Ciddi değil, senin de ilişkinizi bu kadar ciddiye almandan pek hoşlanmıyor. İkiniz de çok gençsiniz. O da gençliğini tasasız, sıkıntısız ve sorunsuz geçirmek istiyor. Karakter yapısı biraz İkizler burcuna benziyor... Ne dersin bildim mi? Çünkü İkizler bir anları bir anlarına benzemeyen insanlardır. Ancak burada gençliğinin getirdiği sorumsuzluğun da etkisi var. Sen de onu pek fazla ciddiye alma güzel kızım. Seni aramıyor mu?... Aradığı zaman görüşürsünüz. Hem zaten ciddi bir ilişki için çok genç değil misiniz?

İşi zamana bırak; elbette olgunlaşacaktır. Birçok konuda iyi anlaştığınıza göre; ayrılmayı niye düşünüyorsun?
Yazarın Tüm Yazıları