Ne yapsak

Bu hafta da size vermem gereken pek çok haber var, artanlar diğer haftalara artık... Şu sıra ne yapsam diye düşünüp duranlar için seçenekler ise şöyle...

"Hayatını başkalarıyla paylaşmayı seçen hiç kimse kendi başına yürümez" diyor Ay Danışmanlık. Ve bunu destekleyen seminerler düzenliyor. İşte onlardan biri: Biyolojik Çözümleme. Bir başka deyişle "Sağlığımızı ve Kaderimizi Belirleyen Bilinçaltı Etkenler ve Çözümleri".

Biyolojik çözümleme toplam üç kademede öğretiliyor:

1. kademe

21. yüzyılın yeni tıp anlayışının öncüsü Dr. R.G. Hamer'in bilim dünyasına ışık tutan araştırmaları sonucu hastalıklarımızın gerçek nedenleri.

Beş biyolojik kural.

Hastalıklarımız, dış dünya ile alakalı algılamalarımız sonucu nasıl oluşmaktadır? İç çatışmalarımız ile hastalanan organlarımız ve hastalığın derecesi arasındaki ilişkiler...

Beynimiz ve organlarımız arasındaki iletişim.

Neden daha ağır hastalar iyileşirken diğerleri iyileşemez? Beynimiz ve organlarımız arasındaki iletişim.

Mikropların fonksiyonu.

Canlıların evrimi boyunca hücrelerine kaydolan programlar. Tüm evrimimiz sırasında kayıtlarımıza geçmiş arkaik programları ne kadar tanıyorsunuz?

2. kademe

Sağlığımızı etkileyen diğer faktörler...

Geçmişteki acı ve şokların izlerini nasıl silebiliriz? Hayatınızdaki "kayıp" ve "ukte"lerin yaslarını tuttunuz mu?

Soy ağacı Bilimi veya Aile dizimi (Psychogenealogie) ve aileden taşınan programların silinmesi.

Carl G. Jung'un dünyaya bilim dalı olarak kazandırdığı "eşzamanlı olaylar" ve hayatın keyifle yaşanır hale gelmesindeki önemleri.

3. kademe (2 gün)

Holografik Evren
nedir?

Yüksek bilince geçebilmenin tek anahtarı, bütün din kitaplarında ve ruhsal öğretilerde bahsi geçen ve günümüzde de herkesin anlayıp uygulamaya çalıştığı "Anı yaşamak" nedir? Bunu nasıl başarabiliriz? Eckhart Tolle'ün hatırlattığı "Şimdi'nin Gücü" prensibi nedir?

Eğitmen: İrem Orhon (Ayral) 1953 yılında İstanbul'da doğdu. Öğrenimini English High School'da tamamladıktan sonra Fransa'da Grenoble Güzel Sanatlar Akademisi'nde öğrenim gördü. 90'lı yıllarda alternatif tedavi yöntemleriyle ilgili araştırmalara başladı. Bitki ve bitki özü yağlarının (aromaterapi) insan sağlığına yararlarıyla ilgili çalışmalar yaptı. Halen yaşamakta olduğu Fransa'da insan sağlığının temelleri üzerinde çalışırken, bir yandan da Dr. R. G. Hamer'in araştırmalarını destekleyen ve Fransa'da bu bilimin tanınmasını sağlayan Dr. Claude Sabbah'nın öğrencisi oldu.

Not: Seminer ücreti 295 YTL. Tüm programa (3 kademeye birden) önceden kaydını yaptırmanın ücreti ise (1. çalışmadan önce) toplam 750 YTL.

Ne zaman? 4-5 Şubat 2006 Cumartesi-Pazar, saat 10.30-17.30.

Nerede? Ay Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, Etiler; tel: (0 212) 352 93 50

Ayurveda workshop

Ayurvedaya göre hastalık, vücut fiziksel, zihinsel ve duygusal açıdan dengeden çıktığında ortaya çıkan bir durumdur. Ayurveda için en önemli şey de bu üçü arasında denge yaratmak. Gün içinde ruh halinizin neden değiştiğini; stresi nasıl kontrol altında tutacağınızı; birkaç yıl sonra hangi hastalıkla baş etmek zorunda kalacağınızı biliyor musunuz? Bunun gibi pek çok sorunun cevabını bu seminerde bulacaksınız.

Ne zaman? 18-19 Şubat, 11.00-16.00.

(Ücretsiz tanıtım gecesi 13 Şubat Pazartesi saat 19.30'da yapılacak.)

Nerede? OWO, Tel: (0212) 287 99 98

Dia gösterisi ve söyleşi

Fest Travel, Çekirge ahalisini ilgilendirecek bir etkinlik düzenliyor. "Budizmde suretler ve semboller" adlı dia gösterili söyleşiyi Faruk Pekin sunacak.

Ne zaman? 3 Şubat 2006 Cuma, 19.00.

Nerede? Turkcell Konferans Salonu, Tepebaşı.

Fest Travel, Tel: (0212) 216 10 36
Yazarın Tüm Yazıları