Ne eski sevgilisinden vazgeçiyor ne benden

Merhaba Güzin Abla, ben 23 yaşında bir genç kızım. Yaklaşık bir ay önce yurtdışında çalışmakta olan ve yıllık izne gelen bir gençle tanıştık ve ilişkimiz başladı.

Haberin Devamı

İlk zamanlar her şey çok güzel gidiyordu. Ancak sevgilim son zamanlarda garip davranmaya başladı. Sebebini sorduğumda ise eski sevgilisinin aradığını “Seni seviyorum, hâlâ unutamadım, gelince görüşelim” dediğini ve bunun da kafasını karıştırdığını söyledi.
Onu hâlâ sevip sevmediğini sorduğumda ise, içinde ona karşı bir şeyler olduğunu, çok kararsız kaldığını ve düşünmek istediğini, bunun için de ona zaman tanımam gerektiğini, söyledi. Ancak benden de vazgeçmek istemiyormuş.
Bu arada çevremizdeki herkes ilişkimizi öğrendi. Birkaç gün içerisinde onun yurtdışına dönmesi gerekiyor ve biz hâlâ hiçbir şeyi netleştiremedik. Bunun daha ne kadar süreceğini sorduğumda ise kesin bir cevap veremedi, “Bir yıl bile sürebilir” dedi. Ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ne eski sevgilisine ne de bana karşı olan hislerinden emin olabiliyorum.
Ayrıca bu tavrı kendimi yedekteki sevgili gibi hissetmeme sebep oluyor. Bu da gururumu çok kırıyor. En son konuşmamızda ona zaman vereceğimi söyledim ama çevremdeki herkes bitirmemi söylüyor. Ama galiba ben o kadar kolay bitiremeyecek kadar çok seviyorum onu. Bana akıl verin lütfen...
-  Rumuz: Peri

Haberin Devamı

Bak ne güzel, “Bu tavrı kendimi yedekteki sevgili gibi hissetmeme sebep oluyor. Bu da gururumu çok kırıyor” diyorsun. Durumun tam olarak işte bu!
Kararsızmış, düşünmesi bir yıl kadar sürermiş!.. Bu da ne demek kızım?
Sen bu kadar küçümsenecek biri misin?
Seni isteseydi, eski sevgiliye kesin bir tavır sergilerdi. Demek ki kararsız. Ve ben, onun karar vermesini beklemeni çok aşağılayıcı buluyorum. Arkadaşların çok haklı, bırak gitsin. Bu genç senin sevgine layık değil, görmüyor musun kızım?

Van’a yardım etmek isteyenlere

Van’daki depremzede kardeşlerimiz için çeşitli kurumlar yardım kampanyaları düzenliyorlar. Genel olarak başlıca ihtiyaç malzemeleri şunlar:
-  Su
-  Bebek bezi
-  Bebek maması
-  Kadın pedi
Özellikle kışlık yorgan, battaniye gibi malzemeler;
-  Kışlık çeşitli giyim eşyası (kadın-erkek-çocuk için)
-  Uyku tulumu
-  Isıtıcı (Elektrikli/Tüplü)
-  Kuru gıda, bakliyat, hazır gıda
-  El feneri, pil
Aşağıdaki kurumlar elden teslim edilen yardım malzemelerini kamyonlarla Van’a gönderiyor. Bazıları adresten teslim alma hizmeti de veriyor. Aralarında en organize çalışanı Şişli Belediyesi gibi görünüyor.
· Ataşehir Belediyesi: (0216) 570 50 00-Fen İşleri Garajı Kocasinan Cd. No:2 Küçük Bakkalköy (Merkez Camii yanı)
· Beşiktaş Belediyesi: (0212) 444 44 55-Levent Başkanlık Binası
· Kadıköy Belediyesi: (0216) 542 50 55-Hasanpaşa Başkanlık Binası
· Şişli Belediyesi: Esentepe Başkanlık Binası
· İstanbul Aydın Üniversitesi Afet Eğitim, Uygulama Merkezi (AFAM): www.iauafam.com
· Best Van Tur:
(444 00 65)
· Van Gölü Turizm: (444 65 65)
· Beşiktaş Belediyesi: Levent (Migrosüstü) ve Çırağan’daki belediye binalarında yardımları toplamaya devam edecek.
· Doğan Medya Tesisleri: (0212) 622 22 40 Sanayi Mahallesi, 1650. Sokak No: 2, 34517 Esenyurt

Yazarın Tüm Yazıları