Mor menekşe

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı şube Sorumlusu Dilara Endican’a önceki gün ıstinye Park’ta rastladım.

Haberin Devamı

Aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarı olan Dilara Hanım, bu yıldan itibaren formalarında mor rengi de kullanmaya başlayan takımıyla uyumlu olmayı tercih etmiş, mor bir elbise ve çorap giymişti...

En iyi iş oteli

Dünyanın en önemli gezi dergilerinden Conde Nast Traveller, The Ritz-Carlton ıstanbul’u “2009’un En ıyi ış Oteli” seçti. Okuyucu oylarıyla belirlenen bu ödül, otelin sahibi Mustafa Süzer ve oğulları Baran ile Serhan’ı çok sevindirdi. Üçlü, bu başarıyı kutlamak için 30 Aralık’ta bir davet düzenleyecek. Otelin genel müdürü Martin Kleinmann’ın da ev sahipliği yapacağı yemekli davette Fatih Erkoç sahne alacak.

Piyasaya sürmeden önce satıldı

Ödüllü işkadını Günsel Ülkü, L’Atelier d’Existence adlı markasının 2009-2010 Kış koleksiyonunu geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki GoodMood’da verdiği bir davetle tanıttı. Ülkü’nün davetine, yakın arkadaşı Arte Tahir de katıldı. Ülkü, sadece bir adet bulunan koleksiyonundaki birçok kıyafeti, daha piyasaya sürmeden sattığını söyledi.

Haberin Devamı

Kadın koleksiyonu Türkiye’ye geldi

Damat Tween, kadın koleksiyonunu Londra, Milano ve Barcelona gibi dünya moda başkentlerinde satışa sunmuştu. Markanın kadın koleksiyonunun yer aldığı bir mağazası da, Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nde açıldı. ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı açılışa, dünyaca ünlü modacılarımız Atıl Kutoğlu ile Dice-Kayek markasının yaratıcısı Ece Ege de katıldı. Davette Ahu Tanrıkulu da sevgilisi Süleyman Orakçıoğlu’nu yalnız bırakmadı.

Bebek heyecanı

Yedi aylık hamile olan Bergüzar Korel, önceki gün annesi Hülya Darcan’la birlikte bebek alışverişine çıktı. ıstinye Park’taki mağazaları gezen oyuncu, artık her yere annesiyle birlikte gittiğini söyledi ve ekledi: “Bir an önce çocuğumu kucağıma almak istiyorum. Artık gün sayıyoruz. Bebeğimizi heyecanla bekliyoruz.”

Baba dostu için çaldı

Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi, daha önce resim ve keçe çalışmalarıyla konuk ettiği Fikret-Filiz Otyam çiftini, bu kez bir fotoğraf sergisinde ağırlıyor. Adnan Polat ve Tunç Ulusoy’un eserlerinin de yer aldığı serginin açılışı, önceki gün yapıldı. Açılış kokteylinin sürprizi ise Fazıl Say oldu. Ünlü piyanist, “baba dostu” dediği Fikret Otyam için 40 dakikalık özel bir konser verdi. Serginin 29 Kasım’a kadar gezilebileceğini de belirteyim.

Köpeği ameliyat oldu

Haberin Devamı

Elif Kıramer’in minik köpeği ameliyat oldu... Önceki gün Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’ne giden Kıramer, köpeğinin kulağının içinde oluşan ödem nedeniyle operasyon geçirdiğini söyledi.

Biber müdavimleri

Emre Ergani’nin Nişantaşı Abdi ıpekçi Caddesi’nde açtığı Biber Bar, kısa sürede popüler oldu. Tilda Tezman, Allegra Levi ve Melis Murathanoğlu da mekânın müdavimleri arasına girdi. Üç ünlü isim, önceki gece yine Biber Bar’da eğlendi.

Asillerin balosuna katılacak

Cengiz Abazoğlu, önümüzdeki cumartesi günü Paris’te düzenlenecek ve dünya sosyetesini bir araya getirecek baloya davet edildiğini açıkladı. Saba Tümer’in CNN Türk’teki programına konuk olan ünlü modacı, II. Dünya Savaşı’ndan sonra bir vakıf için geleneksel olarak düzenlenen bu baloya dünyanın en seçkin 14 tasarımcısının katıldığını, kendisine teklif geldiğinde de çok heyecanlandığını anlattı. Abazoğlu, balo için hazırlayacağı kıyafetin modelliğini ise Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah’ın yapacağını belirtti.

Tatil tercihi

Haberin Devamı

Antalya’da hizmet veren Calista Luxury Resort, Kurban Bayramı için en ideal tatil seçenekleri arasında yer alıyor. Otelde bayram süresince müzik grupları ve DJ’ler canlı performans sergileyecek, çeşitli turnuva ve yarışmalar düzenlenecek, partiler ve şovlar konuklara eğlenceli saatler yaşatacak.

Rejans’ta nostalji

Ülkemizin yanı sıra Amerika’da da birçok operada sahneye çıkan tenor Ömer Ali Otar, Kurban Bayramı’nın ilk iki günü Rejans restoranda olacak. Otar, Türk popunun unutulmaz şarkılarını içeren repertuvarıyla restoranın konuklarına keyifli bir bayram yaşatacak. Kaçırmayın derim.

Çok mutluyum

Hülya Avşar, önceki gün ıstinye Park’taydı. Bayram alışverişi yaptığını söyleyen Avşar, bir süre ayrı kaldıktan sonra yeniden bir araya geldiği sevgilisi Sadettin Saran hakkında ise, “Sadettin Bey’le bir araya gelmek, beni çok mutlu etti. şu an çok mutluyum” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları