Monakolu eşten boşanmadan sevgilisinden çocuk yaptı

2009’da Monako’da evlendiği Vanina Mandelli ile boşanma davası devam eden Arben İçli’nin Aslı Yorgancıoğlu’yla yaşadığı ilişkiden bir kızı oldu.

Haberin Devamı

Onur Air’in eski sahibi Arben İçli, Özben Yüksel ve Yeşim Salkım’la yaptığı evliliklerin ardından, Mayıs 2009’da Monako’da Vanina Mandelli ile hayatını birleştirmişti.
Ancak bu evlilikte de dikiş tutturamayan İçli, Haziran 2010’da, Alexander adını verdiği oğlu henüz bir aylıkken eşini terk edip en yakın arkadaşı Selçuk Yorgancıoğlu’nun kuzeni olan Aslı Yorgancıoğlu’yla flört etmeye başlamıştı.
Geçtiğimiz yaz, İçli’nin Yorgancıoğlu’yla ilişkisinden de bir kızı oldu. İçli, Yorgancıoğlu’yla evlendi mi bilemem ama Monako’daki resmi kayıtlarda Vanina Mandelli ile halen evli görünüyor.
Duyduğuma göre boşanma davası devam eden Arben İçli, Vanina Mandelli’yle yaptığı evlilik sayesinde Monako’da özel oturma izni almış.
Mandelli, oğlu Alexander’a az miktarda nafaka vermek için yıllık gelirini 38 bin TL olarak gösterdiğini iddia ettiği İçli’yi mahkemeye vermiş ve dava şu an temyizdeymiş...

Haberin Devamı

Şampiyonla kaydılar
Tüm zamanların en başarılı kayakçılarından, dünya ve olimpiyat şampiyonu Alberto Tomba, geçtiğimiz hafta sonu Kartalkaya’da düzenlenen “Vodafone Red Weekend” etkinliğine katıldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt’ün ev sahipliği yaptığı etkinliğe Vodafone reklamlarında oynayan BKM Mutfak oyuncularının yanı sıra Nurettin Hasman, Ömer Gürsoy ve Pascal Nouma da katılıp Alberto Tomba ile kayak yaptı.

Lüks rehberi
İstanbul’un en lüks markalarını 10 kategoride bir araya getiren “Best Luxury of İstanbul” rehberi satışa çıktı. Moda, dekorasyon, kişisel bakım, mücevher, aksesuvar, otel, restoran, gece kulübü, sanat&antika ve özel adreslerin yer aldığı rehberde ayrıca keyifle okuyacağınız röportajlar da var. Yılda sadece bir kez, mart ayında yayınlanan “Best Luxury of İstanbul”, THY’nin CIP salonlarında ve yurtdışı uçuşlarındaki uçaklarında da yer alıyor.

Fenerli Emre şarkı söyleyecek
A. Yavuz Kocaömer’in kurucusu olduğu Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV), 14’üncü kuruluş yıldönümünü bu akşam Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus’da düzenlenecek baloyla kutluyor. Eşi Reza Zarrab ile Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bin adet akülü tekerlekli sandalye bağışlayarak ne kadar yardımsever olduğunu gösteren Ebru Gündeş de gecede hiçbir ücret almadan sahneye çıkacak. Yönetim Kurulu Üyesi Siren Ertan Çarmıklı’nın balo komitesi başkanı olarak görev yapacağı gecede, aralarında Feryal Gülman, Ceylan Pirinççioğlu ve Hilal Kosif’in de olduğu TESYEV dostları sahneye çıkıp Ebru Gündeş’le düet yapacak.

Yazarın Tüm Yazıları