Milli marş

BEŞİKTAŞ’ın tek derdi UEFA Avrupa Ligi’nde bir eleme eksik oynamak. Bunun için de ligi 3. bitirmesi lazım. Manisa’nın derdi tasası kalmamış. Her iki takım da önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlamış. Varsa transfer, yoksa transfer.

Haberin Devamı

Kazanılmak için oynatılan Rıdvan’ın sakatlğıı büyük talihsizlik. Kırık olduğu için de birkaç ay sahalardan uzak kalacak. Dileriz çok daha güçlü bir fizikle formasına kavuşur. Beşiktaş defansı 4 bilinmeyenli denklem! Kimin nerede, ne zaman oynacağı belli değil. Bunu ancak kahinler bilir, sağolasın Toraman. Sen olmasan Beşiktaş defanssız oynayacak.

Görünen o ki, Tabata oynamadan gidecek. Ya sakat ya kalmamış takat. Hani benim Eurolarım nerede? Necip Beşiktaş’ın en büyük kazancı olacak. Genç yetenek milli marşımızı en çok söyleyecek futbolcu olmaya aday, hem Beşiktaş’ta hem Milli Takım’da...

Hoşgeldin Nihat

Yine yeniden hoşgeldin Nihat, çok bekledik ama değecek. Senin kaliten şampiyonlara layık. Tello idare ediyor, nerede bitirici pasları, nerede frikikleri, ortaları? Bobo’nun Hüseyin ve Burak’la olan diyalogları dikkat çekici. Stoperlerle ağız dalaşının faydası olmaz, zararı olur. Sana ihtiyacımız var Bobo ama çenene değil yeteneğine.

Haberin Devamı

Manisaspor, bu haftada bay geçiyor, ama 3 puan yok. Reha Kapsal yabancı arayışına başlamış, ihtiyacı da var, bu takıma takviye lazım. Hüseyin, Nizamettin ve Yiğit’ler Manisa’nın istikbali. Kaptan Güven’in de kendine güveni artık tam. Bu oyuncularla kurulan bir iskelet Tarzan’ı sarmaşıksız uçurur. Maç keyifsiz ama tribünler keyifli: Fransa’da doğdu... Çarşı çocuğu oldu... Helal olsun sana Pascal Nouma...

Yazarın Tüm Yazıları