Mezun oldu

Hülya Koçyiğit’in 22 yaşındaki torunu Neslişah Aksoy, Westminster University’den mezun oldu.

Torununun diploma heyecanını paylaşmak üzere İngiltere’ye giden Hülya Koçyiğit “Neslişah’a bana bu gururu yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Benim için eğitim özellikle de kız çocuklarının eğitimi çok önemli. Bu nedenle Neslişah’ın aldığı diploma benim başımın tacı oldu” dedi.
Üniversitenin Uluslararası Ticaret Bölümü’nü bitirerek 8 yıllık yurtdışı eğitimini tamamlayan ve şu anda Doğan Holding Reklam Satış bölümünde çalışmaya başlayan Neslişah Aksoy ise “Eğitimimde aldığım disiplini, hayat görüşünü, gerek iş hayatımda gerekse özel hayatımda olumlu olarak kullanmaya çalışıyorum. Aileme böyle bir mutluluk yaşattığım için çok gururluyum.” diye konuştu.

Mega parti

Yüzyıllarca Avusturya-Macaristan ımparatorluğu’nu yönetmiş, köklü Habsburg Hanedanı’nın son varisi Arşidük Karl von Habsburg’un eşi Arşidüşes Francesca von Habsburg’a Viyana Eyaleti’nin altın liyakat nişanı verildi. Önceki gece tarihi Viyana Belediye Sarayı’nda düzenlenen törenle nişanı kendisine takdim edilen Prenses Francesca von Habsburg, Viyana’da sahibi olduğu TBA21 Sanat Vakfı ve Galerisi aracılığıyla hem Avusturya’da hem de başka ülkelerde modern sanat etkinlikleri düzenliyor.
Prenses Francesca von Habsburg, kendisine verilen Altın Liyakat Nişanı’nı kutlamak için özel bir yemek daveti ve yardım amaçlı bir parti düzenledi. Viyana’nın dışındaki eski Ankerbrot ekmek fabrikasında gerçekleşen partiye katılanlar arasında ünlü modacımız Atıl Kutoğlu ile Avusturya eski Dışişleri Bakanı Ursula Plassnik, Prens Hubertus von Hohenlohe, Mick Jagger’in ilk eşi Bianca Jagger, Prenses Eleonore ve Prenses Gloria von Habsburg ve Simon de Pury gibi tanınmış isimler de bulunuyordu.

Sanata destek

Tasarım ve sanatı destekleyen ORKA Group, ArtGalerim işbirliği ile Günseli Kato’nun “Suyun Rengi” adlı sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Önceki gece Damat Tween Nişantaşı mağazasında açılışı gerçekleştirilen serginin ev sahipliğini sanatçı Günseli Kato, ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve ArtGalerim’in sahibi Özlem Alıcı üstlendi. Sergi 9 Ocak 2010 tarihine kadar açık kalacak.

Turan’dan ilk kişisel sergi

Gazeteci Rahmi Turan’ın eşi Emel Turan, ilk kişisel resim sergisini geçtiğimiz gün Beşiktaş Sanat Galerisi’nde açtı. Emel Turan’ın yedi yılda hazırladığı toplam 50 eserinin yer aldığı serginin açılış kokteyline şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, gazeteci Tufan Türenç ve eşi Pınar Türenç ile sosyal hayatın ünlü isimleri katıldı.

Yeni yıl partisiyle açılıyor

D-Gym Spor Kulübü’nün resmi açılışı, Shop&Miles Card sponsorluğunda düzenlenecek yeni yıl partisiyle Doğuş Power Center’da bugün gerçekleştirilecek. D-Gym genel müdürü Seçkin Yadın kaliteli yaşamı benimseyen Shop&Miles üyelerine özel fırsatların sunulacağı D-Gym’in sağlıklı yaşama yeni bir soluk getireceğine inandıklarını belirtti.

Kiloss’da davet

Yaşam kalitesini artırmak ve sağlıklarını dengede tutmak isteyenlerin tercihi Kiloss geçtiğimiz gün yeni yıl daveti verdi. Kiloss’un CEO’su diyetisyen Berrin Yiğit davete katılan konukları için bir de sağlıklı bir sürpriz hazırladı. Kiloss’un merkezinde gerçekleşen yılbaşı davetinde arzu eden konuklara “antioksidan kapasite ölçüm” testi yapıldı. Hangi vitaminlere ihtiyacınız olduğunu ortaya çıkaran bu kısa süreli test ile Yiğit sağlıklı beslenmeye yönelik ipuçları verdi.
Yazarın Tüm Yazıları