GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 3-9 Nisan 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 3-9 Nisan 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 3-9  Nisan 2023 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"3-9 Nisan 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 3-9 Nisan haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 3-9 Nisan haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 3-9 Nisan haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

3 Nisan Pazartesi saat 19.22’de Merkür, Boğa burcuna geçiyor. Yapacağın her proje, her işbirliği senin için çok telaşsız ve sakin geçecek. Sağlam bir şekilde inşa edilmiş her türlü işi ve ilişkiyi bu dönem ortaya çıkartmak isteyeceksin. Zaten imkânın varsa bu dönemi kullan.

6 Nisan Perşembe saat 07.34’te Terazi burcunda 16 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Düşünmek her şeyi zihninde karmaşık hale getirmek için değildir. Kalbinin sesini bulmak içindir. Düşündüklerini eyleme geçiremediğin için panik olma ya da mutsuz olma. Sadece planla ve hayal et.

6 Nisan Perşembe saat 01.18’de Güneş ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Motosikletlerden ya da aşırı hızlı araçlardan kaçın. Kırık, çıkık kazalara dikkat. İstediğiniz olmadığında çirkinleşmeyin. Ya da böyle çirkinleşen insanlardan uzaklaşın. İçinde bir yerde terk edilmiş, reddedilmiş veya ihmal edilmiş olma hissi seni vurabilir.

7 Nisan Cuma saat 02.32’de Merkür ve Kuzey Ay Düğümü, Boğa burcunda kavuşuyor. Eskiden onsuz yapamam dediğin her şey aslında hayatına baktığında yok. Muhtemelen hayatında artık başka vazgeçilmez olduğunu düşündüğün şeyler var. İşte hayatını daha soft yönüyle ve gerçekleriyle görmeyi şu an hızlı kararlar verip bazı şeyleri vazgeçilmez noktaya taşımamayı düşünmelisin. Bırakmayı ve aslında hiçbir şeyin sahibi olmadığını anlama ve öğrenme zamanı içindesin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür'ün burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçmesiyle finansal açıdan daha iyi ve kesin sonuçlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. 6 Nisan'daki Terazi dolunayı ile birlikte hayatınıza kiminle devam etmeniz gerektiğine dair kararlarınız kesinleşiyor.

Boğa

Merkür'ün burcunuza geçiş yapmasıyla yaşadığınız hareketli ve yorucu süreçleri kapatıp daha sakin bir zaman dilimine giriyorsunuz. Ayaklarınızı yere sağlam basmak isterken riskli gördüğünüz konular gündeme gelebilir ancak bu kez risk almaya çekinmemelisiniz. Tabularınızı yıkıyorsunuz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcuna geçmesiyle farklı insanlardan ve ortamlardan alacağınız bazı haberler, geri dönüşler gündeminize gelebilir. 6 Nisan'daki Terazi dolunayı ile beraber duygusal ilişkilerinizdeki kararlarınız ve son durumunuz hakkında yeni fikirler edinebilirsiniz.

Yengeç

Merkür'ün Boğa burcundaki hareketine başlamasıyla yorulduğunuz zamanların acısını çıkaracağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli, özenli bir tutum sergilemek sizi olası yanılgılardan koruyacaktır. Buna neden olacak etkenleri daha iyi göreceğiniz için aslında şanslı bir zamandasınız.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür'ün Boğa burcuna geçişi ile iş hayatınızı birçok açıdan etkileyecek bir döneme giriyorsunuz. Terazi burcunda 6 Nisan'da gerçekleşecek dolunay iyi şeyler duymak isteğinizi gerçekleştirebilir. Hem arkadaş çevrenizden hem de iş hayatınızdan alacağınız geri dönüşlerle enerjinizi yükseltebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür Boğa burcuna geçerek hayatınızın tıkanık ve sonuçlanmayan noktalarına ışık tutabilir. Elle tutulur gelişmeler olmadıkça kendinizi huzursuz hissettiğiniz zamanların sonuna geldiniz.

Terazi

Nisan ayının sizin için en önemli konularından biri, 6 Nisan'da burcunuzda bir dolunayın gerçekleşmesi ve bu dolunayla beraber kendinizin farkına varmanız olacaktır. İnsan ilişkileri sizin için büyük önem taşısa da bunu göz önünde bulundurarak kendinize haksızlık ettiğinizi fark edebilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür'ün Boğa burcuna geçmesiyle hem işinizde hem de özel hayatınızdaki hareketliliğe yeni bir yön verebilirsiniz. İnsanlarla konuşmak, fikirlerinizi paylaşmak ve bunların doğrultusunda hareket etmek en önemli gündeminiz olabilir.

Yay

Daha çok verim almanızı sağlayacak ortamlar kurmak, görüşmeler yapmak, yeni iş planları ve sorumluluk değişiklikleri gibi konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kazançlı ve başarılı olacağınız bir zamandasınız, dolayısıyla karşılaşacağınız imkanlara vereceğiniz tepkilerle bu durumu kalıcı hale getirmeniz de kolay olacaktır.

Oğlak

Beklentilerinizin dışında gelişen durumlar karşısında olumsuz yanıt vermek yerine kendinize, karşınıza çıkan fırsatlara şans vermelisiniz. Mutlu olmaya fazlasıyla yakınsınız ve bunu hayatınızın ilerleyen dönemlerinde de sürdürme şansı bulabilirsiniz. 6 Nisan'da Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kariyerinizin zirvesine doğru ilerleyebilirsiniz. Bugüne kadar emeğini verdiğiniz her şeyi yeniden değerlendirip bu süre zarfında neler yaşadığınızı, neler elde ettiğinizi görebilirsiniz.

Kova

Dekorasyon, taşınma, tadilat ve düzenleme gibi işleri tamamlamak daha iyi bir ortam kurmanızı ve kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Sadece fiziksel değil aile içindeki konularda da bazı iyileştirmeler yapmanız gerekebilir. Sorunların çözümü konusunda aile üyelerinin birbirlerinin fikirlerine açık olmasını sağlamalısınız.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki seyriyle beraber düşüncelerinizin netleşmeye ve planlarınızın oturmaya başladığını görebilirsiniz. Hak ettiklerinizden vazgeçmenin bedelini hem maddi hem de manevi yönden ödeyebilirsiniz. Bu durumu kırmak adına elinize geçen fırsatları değerlendirmek konusunda tereddüte kapılmamalısınız.

False