Karım doğum yaptıktan sonra benden soğudu

Eşim doğum yaptıktan sonra benden uzaklaştı. Normalde bana karşı gayet iyi ama iş cinselliğe gelince benden kaçıyor.

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, ben 35 yaşında bir öğretmenim. Beş sene önce severek evlendim, eşimle çok mutlu bir evliliğimiz vardı. İki sene önce bir kızımız oldu, onu da bir o kadar seviyoruz. Fakat çocuğumuzun olması cinsel yaşamımızı etkiledi.

Eşim yeni doğum yapmıştı, elbette bir süre bekleyecektik. Daha sonra ilişkimiz yeniden başladı ama eski sıklıkta değildi. Eşim bana, beni sevdiğini bile söylemez oldu.

Bundan üç ay önce onu dinlenmesi için 15 günlüğüne annesinin evine gönderdim. Geri döndüğünde sanki evden, benden, her şeyden soğumuş gibiydi.

Akşam yattığımızda, özlemin de verdiği heyecanla ona yaklaştım. Bana yorgun olduğunu söyledi ve uyudu.

Cep telefonuna bakmak istedim, bir dul hanım arkadaşına mesaj yazmış, “Kızım ikimiz de normallere rastlamadık ki elimiz ayağımız rahat dursun” diye.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ona mesajın ne anlama geldiğini sordum. Kıyamet koptu, “Benden şüpheleniyor musun?” diye bağırıp çağırmaya başladı. “İstemiyorsan boşanalım” da dedi.

Ertesi gün ailesi geldi, barıştırdı bizi. Ama o “anneme gidip kafamı dinleyeceğim” diye kalkıp hazırlandı.

“Gidersen bir daha geri dönemezsin” dedim ama yine de gitti. Orada 15 gün kaldı, gelmeye hiç niyeti yoktu. Ben kızımı düşünüp aradım ve ona “Her şeye yeniden başlayalım” dedim.  Kabul etti ve döndü. Bir gece beraber olduk. Sonra ramazan ayı girdi araya. Bir de son zamanlarda evden çıkarken çok süslenip, makyaj yaptığını görüyorum. Benden çok dışarıya güzel görünmeye çalışıyor sanki. Çok kötüyüm, artık dayanamıyorum... 
Rumuz: Saklı duygular

Sevgili oğlum, doğumdan sonra bazı kadınlarda bu tür değişiklikler olduğunu biliyorum. Ama senin eşinde bu durum biraz uzamış...

Bir de cinsel yaşamınızın uyumlu olup olmadığı konusunda tereddütlüyüm. Belki tatmin olmuyorsa, senden beklediğini bulamıyorsa, tümüyle vazgeçmiş olabilir.
Ancak arkadaşına attığı bu mesaj biraz anlamlı geldi bana. “Normal birine rastlamadığını” yazdığına göre, senden memnun değil anlaşılan. “Elimiz ayağımız rahat dursun” demekle neyi kastettiği ise ilginç...

Bir kadın cinselliği düşünmeden de bir başkasına gönül verebilir. Ailesinin evinden döndüğünde çok değişmişse, o çevredeki birine platonik olarak da ilgi duymuş olabilir.

Bir de insan kendini ne kadar suçlu hissederse, o kadar büyük olay çıkarır, bu bir gerçek...

Sen dayakçı, içkici, eşine eziyet eden bir koca olmadığına göre, senden uzak durması için ancak böyle iki neden görebiliyorum.

Bir de aklıma gelmişken sorayım; evde internet var mı oğlum? Bu ihtimali de bir düşün istersen...Bir

Haberin Devamı

Herkes peşimde ama asıl istediğim kişi bana bakmıyor

Haberin Devamı

Sevgili Feyza Abla, ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Her zaman benimle çıkmak isteyenler, çıkma teklif edenler oldu. Ama ne zaman ben birine aşık olsam, nedense o kişi benden uzak durdu.

Sakın beni yanlış anlamayın, narsist biri değilim ama gerçekten çok güzel ve çekici bir kızım. Bunu çevremdeki herkes sık sık dile getiriyor.

Ama hiçbir zaman aşık olduğum kişiyle ilişki yaşayamadım. Herkes peşimde ama istediğim kişiler bana bakmıyor. İstediğim kişiyi elde etmek için ne yapmalıyım? Rumuz: Aşk

Sanırım duygularını çok fazla belli ediyor, dışa vuruyorsun. Bu durumda da karşındaki genç adamın gözünde değerini kaybediyorsun. Daha ağır başlı, daha gizemli davranmayı dene...

Güzelliğin nedeniyle biraz burnu büyük davranıyorsan, bu da erkekleri uzaklaştırır...

Ama bence biraz daha sabırlı olup, ciddi bir ilişki için gerçek anlamda olgunlaşmayı beklemelisin kızım...

Yazarın Tüm Yazıları