Louis Vuitton’a Eva’lı açılış

Dünyaca ünlü Fransız markası Louis Vuitton’un Nişantaşı’ndaki yeni mağazası, önceki akşam açıldı.

Açılış davetine iş ve sanat dünyasından birçok ünlü sima katıldı. Özellikle marka tutkunlarının akın ettiği davetinsürpriz ismi ise top model Eva Herzigova’ydı. Louis Vuitton Başkanı Yves Carcelle’in açılış için özel olarak İstanbul’a getirttiği Herzigova, mağazada yaklaşık 20 dakika kaldı. Ardından da yardımcılarıyla birlikte açılış şerefine Tophane-i Amire’de verilen yemeğe katıldı. Bu yemek, Ferit-Diana Şahenk, Cem-Ümit Boyner, Filiz Akın-Sönmez Köksal, Oya Eczacıbaşı, Zülfü Livaneli, Tülin Şahin, Akın-Gülin Öngör, Dice-Kayek markasının yaratıcıları Ayşe ve Ece Ege kardeşlerin de arasında bulunduğu çok sayıda davetliyi buluşturdu.

Donna Karan’ın misafiri oldu

Pırlanta markası Bee Goddess’ın yaratıcısı Ece Şirin, geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü modacı Donna Karan’ın misafiri oldu. Karan’ın Turks and Caicos’taki Parrot Cay Adası’nda bulunan evinde kalan Şirin, ünlü modacı ile birlikte dünyanın sayılı yoga üstatlarından biri olan Rodney Yee’nin yoga seanslarına da katıldı. Ece Hanım, Bee Goddess’ı ilk keşfedenlerden biri olan Donna Karan ile markası için özel bir işbirliği yaptığını, takılarının Donna Karan’ın tüm dünyadaki mağazalarında satışa sunulacağını açıkladı.

Bu salak fotoğraflar ne işinize yarayacak

Okan Bayülgen ile yeni sevgilisi Ayşe Özyılmazel, önceki akşam Nişantaşı’ndaki bir restorandaydı... Mekan çıkışı objektiflere takılan Bayülgen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına söylemediğini bırakmadı. Son derece gergin görünen ünlü şovmen, "Bu salak fotoğraflar ne işinize yarayacak? Çekilmek istemiyorum. Sizden ne zaman kurtulacağım, çok merak ediyorum" diye çıkıştıktan sonra hışımla oradan uzaklaştı.

Yüzde 100 organik

Göztepe’de açılan Benbee Bakery Cafe, şu sıralar organik gıda tercih edenlerin favori adreslerinden biri... Çünkü bu mekanın en büyük özelliği, yüzde 100 organik meyve ve sebzelerden hazırlanan unlu mamuller ile annelerimizin yaptığı yüzde 100 Türk işi ev ürünlerini sunması... Benbee’de İsviçre’den gelen kruvasan çeşitlerini, organik domates ve ıspanaktan hazırlanmış çörekleri, organik meyvelerden hazırlanmış olan turtaları (elma, kiraz, erik) bulmak mümkün...
Yazarın Tüm Yazıları