GeriSebze Yemeği Tarifleri Soğan kızartması tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Soğan kızartması tarifi

Soğan kızartması tarifi

Soğan mutfağımızdaki yeri tartışılmaz bir malzeme. Neredeyse her yemeğe ekleniyor ve enfes bir tat katıyor. Son yıllarda hayatımıza bir de kızarmış soğan halkası gerçeği girdi. Bu nefis atıştırmalığı evde kolayca yapabilmeniz için bir tarif hazırladık. Servis ederken üzerine kaşar peyniri de rendelerseniz sonuç daha da nefis oluyor.

  • Yağda
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 2 soğan
  • Un
  • 1 yumurta
  • Galeta unu

Soğan kızartması tarifi Nasıl yapılır?

Soğanları halka şeklinde doğradıktan sonra karıştırdığınız un, yumurta ve galeta ununa bulayıp kızgın yağda kızartın.

Tavadan çıkarıp bir peçetenin üzerine alın. Yağı çekilince soğumadan servis edin.