GeriEt Yemeği Tarifleri Et kızartması tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Et kızartması tarifi

Et kızartması tarifi

Et kızartması tarifini akşam yemeklerinizde misafir ederek sofralarınıza lezzet katın...

  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 30 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 1 kilogram kemikli iri parça koyun veya kuzu eti
  • 2 adet iri boy kuru soğan
  • 3 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 demet ince kıyılmış maydanoz

Et kızartması tarifi Nasıl yapılır?

Bir tencerede, eti rengi iyice pembeleşinceye kadar yağda çevirin. İnce doğranmış soğanı ilave ederek kavurun, salça ilave ederek bir iki çevirin. Etleri örtünceye kadar sıcak su ekleyerek iyice pişirin. Kıyılmış maydanozla süsleyerek servise sunun.