Kürkçü dükkanına döndü

Yeşil Kundura’nın veliahtı Engin Yeşil, Hint güzel Ayesha Thapar’la dört yıl süren evliliğini bitirdikten sonra Kibar Holding’in kurucusu Asım Kibar’ın kızı Aysun Kibar’la aşk yaşamaya başlamıştı.

Bir ara adı Sinem Yıldırım’la anılan Yeşil, geçtiğimiz aylarda da şarkıcı Nefes ile kısa süreli bir ilişki yaşamıştı. Engin Bey’i önceki gün Teşvikiye Cafe’de gördüm. Yanında ise Aysun Kibar vardı. Yeşil, tilki misali kürkçü dükkanına dönmüş anlaşılan...

Nişantaşı’nda açıldı

Türkiye’deki ilk mağazasını İstinye Park’ta açan ünlü Fransız markası Chanel, ikinci mağazayı ise Nişantaşı’nda hizmete soktu. Açılış daveti önceki gün Chanel Avrupa Başkanı Didier Sabas’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Konukların şampanyalarla karşılandığı davette markanın en yeni tasarımları ile mayıs ayında Güney Fransa’da tanıtılan Chanel Cruise koleksiyonu beğeniye sunuldu.

Bir kapı da siz açın

Çırağan Palace Kempinski İstanbul ve Açık Kapı Derneği, geliri “Koruyucu Ruh Sağlığı” projesi çalışmalarında kullanılmak üzere bir balo düzenleyecek. 13 Aralık’ta “Bir kapı da siz açın!” sloganıyla gerçekleşecek balonun tüm geliri, korunmaya muhtaç çocuklara yardım eli uzatan Açık Kapı Derneği’ne bırakılacak.

Üçüncü mağaza

Eski futbolcu Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk, Çukurcuma ve Alaçatı’nın ardından kendi adını taşıyan üçüncü mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Açılışa Okan Buruk’un yakın arkadaşları Emre Belözoğlu ve Arda Turan da katıldı.

Yılın düeti

Yeşilçam filmlerinin gizli sesi Belkıs Özener, önceki gece Cahide’nin Lüküs Sazı’nda sahneye çıktı. Sanatçı, seslendirdiği şarkılarla mekânda nostalji rüzgarları estirdi. Gecede Özener’in kardeşi Gönül Yazar da sahneye çıktı. Düet yapan ikili, dakikalarca ayakta alkışlandı. Bu arada Özener’i dinlemeye gelenler arasında Önder Fırat’la yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Tuğba Coşkun da vardı. Coşkun, mekânda avukatı Altın Mimir ve diyetisyen Dilara Koçak’la eğlendi.

Türkçe müzikle eğlence

İki yıllık aradan sonra Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yeniden hizmete açılan Niş, ziyaretçilerine hafta içi Aşkın Arsunan’la caz keyfi yaşatıyor. Mekân, yarından itibaren de “Turkish Lounge” gecelerine ev sahipliği yapmaya başlayacak. Cuma ve cumartesi geceleri düzenlenecek “Turkish Lounge” gecelerinde unutulmaya yüz tutmuş Türkçe şarkılar çalınacak.

Versai açılıyor

Dekorasyonu ve mimarisi Avrupa’nın en büyük sarayı Versay’dan esinlenilerek yapılan Club Versai, kapılarını bu akşam açıyor. Ortaköy Princess Otel’in içinde hizmet verecek gece kulübünün açılışında ünlü DJ David Şaboy performans sergileyecek, ayrıca 30 kişilik VIP Fashion Group da geceye özel dans gösterisi yapacak.

İlk gösteri

Tiyatro Maan bünyesinde kurulan ritm, dans, tiyatro ve müzik topluluğu Kramp’ın ilk gösterisi “Ritüel”, bu akşam ve yarın akşam Dolmabahçe-Süzer Plaza’daki Maan Performans Sahnesi’nde sahnelenecek. Ekip, 10, 11, 24 ve 25 Aralık’ta da aynı mekânda izleyiciyle buluşacak.
Yazarın Tüm Yazıları