Kosifler BMW için modellik yaptı

BMW’nin Türkiye distribütörü olan Kosifler Oto, ilk olarak Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenen yeni nesil BMW 6 Serisi’ni önceki akşam Levent’teki Edition Otel’in içinde açılan Billionaire Club’da tanıttı.

Haberin Devamı

Ancak bu kez arabaların yanında, fuarlarda görmeye alışkın olduğumuz birbirinden güzel manken ve hostesler yoktu. Onların yerine Kosifler ailesinin üyeleri üstü açık BMW 6 Serisi Cabrio’nun içine girerek gazetecilere poz verdi. Başta Kosifler Oto’nun ortaklarından Süleyman Kosif olmak üzere tüm Kosif ailesinin hazır bulunduğu tanıtımda, Selim Kosif’in eşi Eda Kosif ve Hilal Kosif’in yanı sıra Hakan Kosif de Brezilyalı manken sevgilisi Evaline Rochas ile ayrıldıkları dedikodularını yalanlarcasına mutluluk pozları verdi.

Sharapova Reyhan

İşadamı Enis Çiftçi’nin hayvanseverliğiyle ünlü eşi Reyhan Çiftçi, İstanbul sosyal hayatının en güzel kadınlarındandır. Farklı giyim tarzıyla her zaman dikkatleri üzerine çekmesini bilir. Arkadaşlarım, Reyhan Çiftçi’yi önceki gün İstinye Park’ta görüntülemiş. Saç bandı, beyaz mini eteği ve spor ayakkabılarıyla dünyaca ünlü tenis yıldızı Maria Sharapova’yı andıran Reyhan Hanım, az sonra tenis maçına çıkacakmış gibi giyinmiş...

Mağazasını açtı

Haberin Devamı

Dilek Hanif, hazır giyim mağazasını Nişantaşı Ralli Apartmanı’nda açtı. Konuklarını kızı Dilhan Hanif’le birlikte ağırlayan ünlü modacı, tasarladığı elbiseleri de tanıttı. Mağaza açılışına Hanif’in Selma Türkeş, Feryal Gülman, Gül Ergi, Demet Sabancı ve Gülriz Sururi gibi yakın dostları katıldı.

150. yıl kutlaması

Bu yıl, İtalya’nın kuruluşunun 150’nci yıldönümü. Bu sebeple İtalya’nın İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini ve eşi Elena Alberini, bu akşam Nişantaşı Atiye Sokak’taki İtalyan restoranı Elio’da bir davet veriyor. Davete İstanbul’da yaşayan İtalyan sosyetesinin yanı sıra ünlü Türk isimler de katılacak.

Hardal Nişantaşı’nda

Uğur Karabayır’ın kurucu ortaklığını yaptığı Mar Group, Asmalımescit’in popüler mekânı Hardal’ın ikinci şubesini Nişantaşı’ndaki Atiye Sokak’ta açıyor. Tansu Çiller’in çocukları Mert ve Berk Çiller’in ortağı olduğu Hardal bugün hizmete girecek.

Vitrin’e çıkacaklar

DJ Suat Ateşdağlı, ünlü isimlerle düet yapmaya devam ediyor. Daha önce Ortaköy’deki Blackk’de Deniz Seki ve Demet Akalın’la sahne alan Ateşdağlı, bu gece yine Akalın’la birlikte Etiler’deki Vitrin Club’da performans sergileyecek.

Kid Massive ile 2 gün eğlence

Haberin Devamı

360istanbul, dünyanın en ünlü DJ’lerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son dönemin en popüler DJ’lerinden Kid Massive, bugün ve yarın iki muhteşem performans ile 360istanbul’da hayranlarıyla buluşuyor.

The Wedding Present, Sahne’de

1985’te kurulan 25 yıllık İngiliz indie rock grubu The Wedding Present, Bronx Pi Sahne’de! Müzikal kariyerleri boyunca sekiz stüdyo albümü, iki canlı performans albümü ve 13 derleme albüme imza atan ve son stüdyo albümleri “El Rey”i 2008’de çıkaran grup, bu gece hayranlarına müzik ziyafeti çekecek.

Yazarın Tüm Yazıları