Kokteyl festivali partiyle başladı

Kokteyl festivali Mix Mondial, önceki akşam Sortie’de düzenlenen partiyle başladı.

Haberin Devamı

Açılış partisine katılanlar arasında Gönül Yazar, Emre Ergani, Arte Tahir, Şebnem Dinçgör, İlgi Gövsa, Ertekin Dinçay, Korcan Karar ve Seval Birinci gibi çok sayıda ünlü isim de vardı. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki mekânların ev sahipliği yapacağı, dünyanın en iyi kokteyl uzmanlarını buluşturacak olan festival, 18 Ekim’e kadar devam edecek.

Yeni sezon alışverişi

Begüm Şen, önceki gün Akmer-kez’deydi. Annesiyle birlikte alışverişe çıkan Şen, “Yeni sezon için kıyafet almaya geldim” dedi.

İstanbul’a hayran kaldılar

İtalya, Hollanda, Rusya, İsveç, Güney Afrika ve Tayland’da yayınlanan Elle Decoration dergilerinin yayın yönetmenleri, İstanbul Design Week kapsamında, Elle Decoration Türkiye ve DDF’in davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Onlar için konakladıkları Martı Otel’de bir ‘hoş geldin kokteyli’ düzenlendi. Ertesi gün Boğaz turuna çıkan, ayrıca Topkapı Sarayı, Sultanahmet, Ayasofya ve Kapalıçarşı’yı gezen editörler, İstanbul’a hayran kaldı. İstanbul Design Week kapsamında Eski Şapka Fabrikası’nda düzenlenen açılış kokteyline de katılanlar misafirler, İstanbul’un sanat ve tasarım camiasıyla tanışma fırsatı buldu.

Haberin Devamı

Keyifler yerinde

Bodrum’daki yaz tatilini bitirip okulların açılmasıyla İstanbul’a dönen Demet Şener-İbrahim Kutluay çifti, önceki gün Bebek’teki bir kafede görüntülendi. Demet Şener, yemeğin ardından mekândan ayrıldı. Yemek boyunca yüzleri gülen, vedalaşmadan önce de bir süre ayakta sohbet eden çift, hayli keyifli görünüyordu.

Reklam yıldızı

Kaya Çilingiroğlu, reklam yıldızı oldu. Sağlıklı yaşam ürünleri üreten ve Türkiye pazarına giriş yapan Colantotte, reklamlarında yer alması için Çilingiroğlu’yla anlaştı. Firmanın bu tercihinin nedeni ise Çilingiroğlu’nun golf oynaması...

Yazarın Tüm Yazıları