Kocamı aldattım

Güzin ABLA
Haberin Devamı

Mersin’den H.H.

Güzin abla, ben 5 yıllık evli, ama eşiyle mutluluğu tadamamış bir kadınım. Eşim hem çok ters hem de kaba. Bana bir gün olsun sevgiyle yaklaşmamış bir adam. Bütün bunlar yaptıklarımı affettirmez, ama durumu bilmenizi istedim. Bir rastlantı sonucu tanıştığım gençle kısa bir süre içinde yakınlaştık. Onun ilgisi ve sevgisi sonunda beni altetti ve onunla beraber oldum.Yani kocamı aldattım, ama hiç pişman değilim. Pişman olduğum tek şey sevdiğim bu gence evli olduğumu söylememiş ve onu aldatmış olmam. Gerçeği öğrenince beni terk etti. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.

* * *

Kızım kolay kolay akıl verecek bir durum değil bu. Madem eşini sevemedin, onun kabalığına katlanamadın bu işlere kalkışmadan ondan ayrılsaydın ya! Bu ilişkiye girer girmez hemen bıraksaydın, hiç değilse böyle ikili bir ilişki içine düşmez ve üzülmezdin. Öteki genci de boş yere kandırmış olmazdın. Aslında ona da yazık. Evli bir insanın ister erkek ister kadın olsun bir başkasıyla ilişkiye girmesi iki tarafa da mutluluk vermez. Sevdiğinin hayallerini yıkmışsın. Yine de madem onu bu kadar çok seviyorsun, boşanıp onunla evlenmeye hazır olduğunu, bütün bunları onu çok sevdiğin ve uzaklaşmasından korktuğun için yaptığını söyleyerek onu yumuşatabilirsin. Bütün bunların sonunda eşinden de gerçekten ayrılmalısın.

Cinsel Konuları Açık Konuşalım

Cinsel bilgi: Cinsel hastalıkların, özellikle de AIDS korkusunun eşler arasında cinsel beraberliği yıkmasına izin vermemek gerekir. Bu nedenle cinsel ahlakın değerini daha evlenmeden önce gençlere iyice anlatabilmek ve benimsetebilmek çok önemli.



Yazarın Tüm Yazıları