Koç ve Boğa burçlarını 2011’de neler bekliyor?

2010’u geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Umarım hepiniz güzel hatırlıyorsunuzdur geçen ayları.

Haberin Devamı

Kötü anılarınız varsa, şimdi bunların hepsini yakın ve dolabınıza sadece iyi anıları koyun. Ne de olsa önümüzde yepyeni bir 365 gün var!
Biz, bugün 2011’in burç yorumlarına başlıyoruz. Siz yorumların sadece iyi taraflarını ciddiye alın, kötü yorumları da bir kenarda önlem notu olarak bulundurun derim Niobe’ce.
Burçlara Koç ve Boğa ile başladık, ancak dönem içinde hepinizin mutlaka yükselen burcunu da okuması gerekiyor.
Hepinize mutlu yıllar! Sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ

Kendinizi yenileyebileceğiniz, kendinize olan güveninizin artacağı, hayatınızın her alanında başarılı olma isteği ve fırsatı bulabileceğiniz bir yıl.
Özellikle eğitim hayatı, seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı gezileri, ithalat, ihracat gibi konularda yeni girişimlerde bulunabilir veya yeni bir işe başlayabilirsiniz.
Yeni bir yerde yeni bir yaşama başlayabilirsiniz yıl içinde. Eşiniz, partneriniz veya iş ortağınız açısından da değişiklikler yaşanabilir veya eşinizin ailesinin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir.
Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler, yılın ikinci yarısında yaşanacak gibi görünüyor. Birinci yarıda yaptığınız çalışmalar, ikinci yarıda maddi sonuç verebilir.
İkili ilişkileriniz testten geçebilir. Evli olan Koçlar ya da ortaklık gerektiren işlerle uğraşanlar, ilişki tanımlarını yenileyebilirler. Ya da zorlukla götürülen ilişkilerde sonlanmalar olabilir.
Geçtiğimiz iki yıl içinde evinizi, işyerinizi veya kariyerinizi ilgilendiren inişli çıkışlı bir süreçten geçtiniz, şimdi bu konulara denge getirme zamanı.
Ocak ayının son haftasından itibaren tüm Koçlar, şans gezegeni Jüpiter ve ani değişimler gezegeni Uranüs sayesinde yepyeni bir hayata başlayabilir. Mart ve haziran ayları arasındaki dönem sürpriz gelişmelerle dolu geçebilir.
Yıla ocak ayında yaşanacak önemli bir güneş tutulmasıyla başlıyoruz. Bu da yılın ilk altı ayı, iletişimle ilgili her konu açısından hızlı gelişmeler yaşayacağınız anlamına geliyor.
Kariyeriniz ve sosyal duruşunuz açısından da önemli olaylar yaşayabilirsiniz. Neyse ki şans yanınızda. İnişli çıkışlı olayların yararınıza sonuçlar doğurması muhtemel.

Yılın ön plana çıkan tarihleri

Haberin Devamı

4 Ocak (+/- 1 ay)
Gökyüzünün zorlayıcı etkisi işinizi, sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda önemli değişiklikler yapmanızı gerektirebilir.
18 Ocak civarı
Beklenmedik gelişmeler iş hayatınızda veya sosyal toplumdaki ilişkilerinizde sizi olumlu etkileyecek sonuçlar doğurabilir.
27 Ocak civarı
İş hayatınızda baskı hissedebilirsiniz. Bu süreçte aile ilişkilerinize veya evle ilgili konulara da dikkat etmeniz gerekiyor.
18 Şubat (+\ - 5 gün)
Duygusal yaşamınızı veya yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizi etkileyecek gelişmeler yaşanabilir.
16 Mart civarı
Özel yaşamınızın ön plana çıkacağı bir aydasınız. Ancak 18 Mart civarı ilişkinizde kendinizi değersiz hissetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.
28 Mart civarı
Hesapta olmayan sorunlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerde veya evlilik hayatında sorunlar meydana gelebilir. Zayıf halkalar kopabilir.
13 Mayıs
İlişkilerinde uyum yakalamak isteyen Koçlar’ın, sonlanmalara karşı tedbirler alması ve öfke kontrolü yapması gerekiyor.
1 Haziran (+/- 1 ay)
İşte olumlu başlangıçlar zamanı! Satürn’ün pozisyonu da düşünülürse, meydana gelen değişikliklerin kalıcı olacağını söyleyebilirim. İşinizde ilerleme sağlayacaksınız. Bu durum maddi gelirleriniz açısından da bir büyümeye işaret ediyor!
9 Haziran civarı
Arka planda kalan kişiler veya gizli tutulan arkadaşlıklar kanalıyla maddi gelirlerinizi artırabilirsiniz.
15 Haziran (+/- 1 ay)
Bilişim sektörü, yurtdışı bağlantılı işler ya da seyahatler açısından daha önce yaptığınız çalışmaların karşılığını alacağınız bir dönem.
1 Temmuz (+/- 1 ay)
Hayatınızın yollarda geçebileceği bir aydasınız. Ailenizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler meydana gelebilir. Yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz.
12 Eylül (+/- 5 gün)
İşle ilgili sizi zorlayan olaylar meydana gelebilir. Uzun süredir gayret gösterilen işlerde sonuçlanmalar yaşanabilir.
26 Eylül civarı
Eşiniz veya sevgilinizle yapacağınız uzak mesafeli seyahatler, yabancılarla ilişkiler ve yurtdışı bağlantılı durumlar açısından şanslı olacağınız bir dönem.
25 Kasım (+/- 1 ay)
Sonuçlanmalar ve yeni başlangıçlar zamanı. Kontrol dışı hareketlere karşı tedbirli olmanız gerekebilir.
10 Aralık (+/- 1 ay)
Önemli kararlar almak için uygun bir dönem olmayacak. Özellikle aile üyeleri, yakın çevre ilişkileri veya iletişimle ilgili konularda sorunlar yaşanabilir.

Boğa

Haberin Devamı

Sevgili Boğalar, sonunda bütün sıkıntılarınız geride kalmaya başlıyor. Ancak gelişmeler sizin alacağınız kararlara da bağlı olacak.
Size yük olarak görünen her konuda olay, iş veya kişileri geride bırakabilecek enerji ve ruh durumunda olacaksınız.
Yılın ikinci yarısından itibaren “şans kralı” Jüpiter, burcunuzda size her türlü desteği veriyor olacak.
Yoğun çalışmalarınızın meyvelerini toplayabileceksiniz veya umutsuz olduğunuz alanlarda omzunuza dokunan Jüpiter, o konuyu lehinize çevirecek.
Tabii hiçbir şey oturduğunuz yerden kucağınıza düşmeyecek. Artan sorumluluklar, getirildiğiniz yeni mevki, yoğun görevler, baskılar veya rekabet  ortamı başarıya giden yolda halledilmesi gereken konular olacak. Ama bu sefer hepsine değecek, çünkü kazanan taraf olacaksınız.
2011’in ilk yarısında maddi açıdan kafanızı meşgul eden konular, yılın ikinci yarısında çözümlenecek.
Maddi gelirlerinizi ilgilendiren konularda sürpriz olaylar meydana gelebilir.
Sağlığınızı ve dış görünüşünüzü ilgilendiren konularda da bir yenilenme döneminde olacaksınız.

Haberin Devamı


Yılın ön plana çıkan tarihleri

4 Ocak (+/- 1 ay)
Yeni seyahatler gündeme gelebilir. Eğitimle ilgili bir başlangıç yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerde yoğunluğunuz artabilir ve fiziksel açıdan zorlanabilirsiniz.
Şubat ayı içinde
Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ay ortasından itibaren sosyal hayatınız renkleniyor.
29 Mart civarı
Yönetici konumundaki kişilerle ilişkileriniz açısından zor günler. Fiziksel açıdan zayıflayabilir veya çevrenizdeki kişilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.
1 Haziran (+/- 1 ay)
Bu dönemde kendinizi maddi açıdan daha güvende hissetmenizi sağlayacak adımlar atmak isteyeceksiniz. Yeni fırsatlar ve gelişmeler bu isteğinizi gerçekleştirmenize yardım edebilir.
15 Haziran (+/- 1 ay)
Geciktirilmiş ödemeler zor durumda kalmanıza neden olabilir.
1 Temmuz (+/ - 1 ay)
Seyahatler, anlaşmalar, işiniz veya eğitim hayatınızla ilgili konularda zorlu etkiler devrede. Ancak burcunuzdaki Jüpiter, getireceği şansla, zorlamalar nedeniyle yapılan başlangıçların yararınıza çalışmasını sağlayacak! Ve önemli başlangıçlar yapabileceksiniz.
Ağustos ayı geneli
Eviniz veya mal varlıklarınızı ilgilendiren kararlar konusunda dikkatli olmalısınız. 29 Ağustos civarı özel hayatınız veya çocuklarınızla ilgili konularda rahatlama enerjisi var.
26 Eylül civarı
Yurtdışı seyahatleri veya yeni bir iş teklifi gündeme gelebilir.
26 Ekim civarı
İkili ilişkilerinizde gergin etkiler altında olabilirsiniz.
15 Kasım (+/- 1 ay)
Özel veya iş hayatınızda yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Yatırım yapma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak yine de risk almamaya çalışın.
25 Kasım
Özel yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler var.
10 Aralık (+/- 1 ay)
Gelirlerinizi ilgilendiren konularda çok önemli kararlar almanız gerekebilir. Zorlu bir ay olabilir. Karışık durumlar huzurunuzu kaçırabilir veya kendinize olan güveniniz azalabilir. Unutmayın, bu geçici bir süreç sadece!

Yazarın Tüm Yazıları