Kedi gibisi var mı

Kedilerin iyi bir şifacı ve gözlemci olduğunu biliyor muydunuz?

Haberin Devamı

Kedilerin sevimli dostluklarının dışında en önemli görevi, sizin gün boyunca üzerinizde biriktirdiğiniz negatif enerjiyi ortadan kaldırmaktır. Siz uyurken bu negatifi bedeninizden kendileri çekerler. Eğer ailede birden fazla kişi varsa, o zaman onlarda aileden topladıkları çok fazla negatif enerji yüklemesi olur.

Bu nedenle çok kilo alırlar. Siz ise bunun ona verdiğiniz yemekten ötürü olduğunu zannedersiniz ama bu doğru değildir. Onlar uyurken, sizden topladıkları negatifi boşaltırlar. Bu nedenle kedileri uykucu diye suçlamayın.

Eğer siz aşırı stres içindeyseniz, bu negatif enerjiyi boşaltmak için zamanları olmaz, dolayısıyla bu boşaltımı yapıncaya kadar negatif enerji bedenlerinde yağ olarak birikir. Kediler eğer bir sorununuzun olmadığını bilirlerse, o gece sizinle beraber yatmazlar.
Eğer tuhaf bir şey olmaktaysa, bunu hissedip yatağınıza atlarlar ve sizi sararlar.

Ev ve aura alanınıza zarar verecek veya o alandan enerji çalacak biri geldiğinde, kişinin negatif titreşimlerini fark ederler.

O zaman kedi sizin etrafınızda bir kalkan vazifesi görerek sizi hemen saracaktır. Başınızda ve ayaklarınızın dibinde duracaktır. O yabancının size zarar vermesini önleyecektir.

Evinize gelen misafire kediniz koşar ve kendisini okşanmasını isterse, gelen kişinin emin ve güvenilir olduğunu bilebilirsiniz.

KEDİNİZ ÇOK UYUYORSA EVİNİZİN ENEJİSİ AĞIRLAŞMIŞTIR


Doğayla birlikte yaşayan kedilerin insan aurasına daha iyi şifa verebildikleri bir gerçektir. Kendilerini doğada temizleyip, topraklayıp daha sonra geriye enerji yüklü olarak gelme şansları vardır. Bu yüzden onların toprakta yuvarlanmaya çok fazla ihtiyaçları vardır.
Genel olarak evinizin durumunu ve yalnız yaşıyorsanız kendi durumunuzu, kedinizin durumundan anlayabilirsiniz. Normalden çok uyumaya başladıysa evinizin enerjisi ağırlaşmıştır. Ya da ajite ise, herhangi bir sağlık sorunu baş gösteriyorsa, sizde de vücudunuzun aynı bölgesinde sorun var mı diye kontrol ettirin. Ajitasyonu sizden kaynaklanıyor ya da evin kötü enerjisinden kaynaklanıyor olabilir.

Bir kedinin yasadığı evde belli bir hastalığa yakalanması (yaşlanmaya bağlı hastalıklar hariç), genelde evdeki bir dengesizliğe dikkat çeker. Kedilerin hastalıkları yaşadıkları evde yaşayan insanların enerjileri hakkında önemli bilgiler verir.
Ayrıca bir kediyi okşamanın kan basıncını düşürdüğü bilimsel olarak ispatlanmıştır. Kediler yüksek tansiyon hastalarına iyi gelmekte ve kan basıncını azaltmaktadır.

Bu bilgiler ışığında sevimli dostlarımız kedilere artık farklı bir bakış açısıyla da yaklaşabileceğimiz inancındayım.

Yazarın Tüm Yazıları