Kariyer mi ayırdı yeni aşk mı?

Gökhan Özoğuz ile Selin Toktay’ın ilişkisi bitti. Bir yıldır birlikte olan sevgililer, geçtiğimiz hafta ayrılık kararı aldı.

Bu sürpriz ayrılıkla ilgili farklı söylentiler var. Bunlardan biri şarkıcının müzik dünyasındaki kariyerini sağlamlaştırmak için daha sıkı çalışmaya başladığı ve zamanının çoğunu gruba ayırmak istediği için ünlü mankenle ilişkisini noktaladığı yönünde... Selin Toktay ise Gökhan’ın bu kararını olgunlukla karşılamış. Ancak müzik çalışmalarına daha fazla zaman ayırma gerekçesiyle ilişkiyi bitiren Gökhan’ın önceki gece, Eurovision finalinde arkasında darbuka çalan Neşe Sayles’le Beyoğlu’nda görülmesi akılları karıştırdı. Gayet samimi bir şekilde İstiklal Caddesi’nde dolaşan ikiliyi görenler, ayrılığa yeni bir aşkın sebep olduğunu konuşuyor şimdilerde.

Sağlam işbirliği

İletişim ve marka yönetimi alanında iki tecrübeli isim işbirliği yaptı. Fem Güçlütürk ile Berna Sağlam, vitamin markası gibi bir isim bulduklarını, piyasaya vitamin gibi gireceklerini söylüyorlar. Vakko kuruluşları iletişim direktörü Berna Sağlam 15 yıldır, Fem ise 14 yıldır zaten bu işi yapıyorlardı. Üç yıldır Kültür Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim üyeliği yapan Sağlam, Dünya gazetesinde de 5 yıldır ‘Damlacıklar’ adlı bir köşede yazıyor. Fem Güçlütürk’e gelince... Alarko Hillside zamanında iletişim koordinatörü, Fuga’da konsept danışmanı, Mars Intertaiment grupta iletişim danışmanı olarak çalıştı. İki genç ve deneyimli ismin kaliteli işlere imza atacaklarına şüphe yok.

Bu iş ciddi

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Işık, geçtiğimiz gece sevgilisi Özlem Uçkan ile Beyoğlu Wanna’da eğlendi. Uğur Işık ve ajans sahibi Özlem Uçkan’ın ilişkileri moda tabiriyle son derece ciddi. Objektiflere pek sıcak bakmayan Uğur Bey’in, sevgilisi ile rahatlıkla poz vermesi de bana kalırsa ilişkiye verdiği değeri açıkça gösteriyor.

Taksiyi tercih ettiler

Eşi Arzu Balkan ile mezun oldukları Ankara TED Koleji’nin Reina’daki davetine katılan Tamer Karadağlı, çıkışta özel aracı yerine taksiye binmeyi tercih etti. Geçtiğimiz aylarda Beyoğlu’ndaki bir kulüpten iki ayrı jeep’le ayrılırken görüntülenen çift, bu abartılı sahnenin unutulması için bir süre taksiyle gezme kararı almış anlaşılan...

DARBUKACI KIZ MI AYIRDI

Selin Toktay ile Gökhan Özoğuz’un ayrılığına sebep, Athena’nın Eurovision finalinde sahneye çıkarak dans eden darbukacı Neşe Sayles olduğu konuşuluyor.

Partinin en seksi erkeği

Geçtiğimiz gece Harbiye’deki Cahide-Balkon 15’de Burcu İlker’in bekarlığa veda partisi vardı. 10 kız arkadaşıyla Amerikanvari bir bekarlığa veda gecesi yaşadı İlker. Masaların üzerinde danslar edildi, içkiler su gibi aktı. Mekandaki erkekler arasında da bir yarışma düzenleyen neşeli grup, o sırada mekanda sevgilisi Demet Şener’le yemek yiyen İbrahim Kutluay’ı gecenin en seksi erkeği seçtiler. En güzel gözlü erkek seçilen Arto ise jest olsun diye bir şarkı söyledi parti güzellerine. Sinan Hotiç’in Cahide-Balkon 15’teki en metroseksüel erkek seçildiği gecede Burcu İlker, başındaki sembolik duvağı Demet Şener’e hediye etti ve ‘Darısı senin başına’ dedi.

Dizi bitti

Üç yıldır ekranda olan ‘Tatlı Hayat’ dizisinin oyuncuları, önceki gece Caliante Club’da bir araya geldi. Ekranlara veda eden dizinin başrol oyuncusu Haluk Bilginer, ‘Üç yıldır büyük bir özveriyle oynadığımız dizinin yayından kaldırılmasına çok üzülüyorum. Ama yapacak bir şey yok. Hayat bitiyor, elbette diziler de bitecek’ dedi. Türkan Şoray ise gecede şıklığı ile dikkat çekti. Şoray, kızı Yağmur’la ilgili olarak da ‘Okulunu bitirmeden evlenmek olmaz. Biz Barış’ı da (Yaman) çok seviyoruz’ dedi.

Theo Burgazada’da

Fedon’un oğlu Theo, Burgazada’da açacağı Theo adlı mekanla, meyhane kültürüne yeni bir renk katıyor. 18 Haziran’dan itibaren kapılarını açacak olan Theo, eşsiz manzarası ve Ege mezeleriyle dikkat çekici. Buzuki ve gitar eşliğinde Türkçe ve Greek müziğinden örneklerin sunulacağı Theo’da dönüşümlü olarak Fedon, Hayko, Alex ve Armando program yapacak. 200 kişilik mekanın mutfağı ise gerçek bir lezzet ustası olan Anita’ya emanet edilmiş. Theo’dan Adalar ve Bostancı’ya motor servisi de mevcut.

İstanbul’daki cennet

Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Malta Köşkü, İstanbul’un ortasında bir cennet. Temiz hava solumak, sağlıklı beslenmek isteyenler için de ideal bir adres. Boğaz’ı, Üsküdar’ı, Eminönü’nü görebilen nefis bir manzaraya sahip olan köşkte, Gazi ve Bilal kardeşler yönetimindeki mutfak ekibi ev yapımı ekmekler, reçeller ballar, Ege zeytinleri, günlük yumartalarla müthiş bir kahvaltı keyfi yaşatıyor. Pazar sabahları verilen brunch’ta da yine zengin bir açık büfe konukları karşılıyor.

Nişantaşı tavukçuları

Nişantaşı’ndaki Orient House’un sahibi Arzu Sadıkoğlu, Karen Oksay, Ayşe Topaloğlu ve Hasan Feridunoğlu ile birlikte tavukçu açtı. Kuyumcu İrfan Sokak’taki 35 kişilik oturma kapasitesine sahip mekan, sıcak atmosferi kadar farklı lezzetleri ile de dikkat çekici. Tavuk burgerler, tavuklu salatalar, tavuk şnitzel, söğüş göğüs, çevirme ve tavuklu börek çeşitlerinin yanında şarap da servis ediliyor. Sadıkoğlu ile Topaloğlu da günün her saati Le Chick’te müşterileriyle haşır neşirler, servis yapıyorlar, kendi hazırladıkları mönüleri sunuyorlar. Le Chick’in mimarı Hakan Kurbanzade ise göz yormayan bir dekorasyona imza atmış. 11.00-23.00 arası açık olan Le Chick’in evlere servis hizmeti de mevcut.

Aile arası kutlama

Dilruba Sarıyer, geçtiğimiz hafta ailesiyle birlikte Şans Restaurant’da doğum gününü kutladı. Aziz-Ferda Sarıyer çiftinin kızı Dilruba, kardeşi Derin Sarıyer’le daha sonra Etiler Şamdan’a gitti. 26 yaşına giren Dilruba Sarıyer, gazetecilere eski sevilisi Ali Sunal’la artık hiç görüşmediğini de ısrarla belirtti...

Kalabalıktan uzak

Yeniköy’deki eski Süleyman Nazif’in yerine açılan Mets&Socia kısa sürede sakin bir ortamda içkilerini yudumlamak isteyenlerin uğrak yeri oldu. Meze ve ana yemek mönüsüyle de beğeni toplayan mekanın işletmecisi İhsan Poyraz, İsveç’ten gelen aşçıları Mattias Berggren ve Nicklas Falldin’in işlerini çok iyi yaptıklarını söylüyor. Mekanın iç tasarımı ise Serhan ve Bertan Gürkan kardeşler tarafından yapılmış. Sade renklerin hakim olduğu Mets&Socia’nın restoran bölümü 110, bar bölümü ise 300 kişi kapasiteli.

Marmaris Büfe müdavimleri

Sergen Yalçın, sevgilisi Aslı Sarı ile Etiler’deki Marmaris Büfe’de atıştırırken takıldı objektife. Biftekli-kaşarlı sandvici büyük bir iştahla yiyen Yalçın, haftada en azından üç kez uğradıklarını, buradaki tost çeşitlerinin tadını başka hiçbir yerde bulamadıklarını söyledi. Bu arada ünlü futbolcunun yeni aldığı Mazda marka jeep’in plakasına sevgilisi Aslı ile kendi adının başharflerinden oluşan plaka taktırdı.
Yazarın Tüm Yazıları