KAGİDER 5 yaşında

Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER), 5. kuruluş yıldönümünü kutladığı baloda "Kadın Girişimcilik Merkezi"nin de temellerini attı.

Swissotel’de düzenlenen baloya sosyal hayatın ünlü isimleri, bin 500 dolar karşılığındaki davetiyelerle katıldı. Konuklar ödedikleri parayla "Kadın Liderlik ve Girişimcilik Merkezi"nin kuruluşuna destek verdi. KAGİDER Başkanı Gülseren Onanç ile KAGİDER Başkan Yardımcısı Suzan Sabancı Dinçer’in ev sahipliği yaptığı geceye, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Güler Sabancı, Zeynep-Mehmet Garan, Dilek Sabancı, Haluk Dinçer, Mehmet-Leyla Günyeli, Oya Eczacıbaşı, Can Has, Monik Benardete, Kemal-Feryal Gülman, Filiz Akın-Sönmez Köksal, Ahu Aysal, Hülya Koçyiğit ve Gülşah Alkoçlar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Davetliler arasında ünlü ressam Mehmet Güleryüz ve Sadettin Saran da vardı. Gecede Candan Erçetin de bir konser verdi.

Çöp Adamlar Salomanje’de

Nişantaşı’ndaki Salomanje Cafe, sanata da destek veriyor. Genç kuşak ressamlardan Şeyda Cesur’un "Çöp Adamlar" adlı sergisi, Paris’ten önce Salomanje Cafe’de sanatseverlerle buluşacak. Marmara Güzel Sanatlar Resim Bölümü’nden mezun olduktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Serbest Grafik Bölümü’nde yüksek lisans yapan Şeyda Cesur’un üçüncü kişisel sergisi yarın Salomanje Cafe’de açılacak. Salomanje Cafe’nin sahibi Erol Kaynar, "Mekánımızda herkesin bir şeyler bulmasını istiyoruz" diyor.

Gelinlik annesinden

Modacı Perihan Akı’nın kızı Funda Akı, yaklaşık üç yıldır flört ettiği işadamı Fırat Türeli’yle evlendi. Dedeman Oteli’nin Balo Salonu’nda yapılan düğün törenine Pınar Altuğ, Ebru Destan gibi Perihan Akı’nın müşterilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Çift, balayı için mini bir Avrupa turuna çıkacakmış.

Moon’da buluşma

Ünlü halkla ilişkilerci Feza Fırat, Taksim Cartoon Otel’in teras katındaki Moon restoranda dostlarına bir yemek daveti verdi. Otel sahibi Funda And’ın da bulunduğu yemeğe Esra Zarakol, Anta-Misak Toros ve Aylin Bingöl katıldı. F&F Halkla İlişkiler Şirketi’nin sahibi Feza Hanım, Moon’u lezzetli yemekleri ve eşsiz manzarası için tercih ettiğini söyledi.

Dolmabahçe’de İkizler sergisi

Ressam Meral Erden İkizler, yeni sergisini Dolmabahçe Sarayı’nda açtı. Dolmabahçe Sarayı Ana Giriş İdari Bina’da açılan ve çiçek figürlerinin ağırlıkta olduğu eserlerden oluşan sergi, 12 Aralık’a kadar açık. İkizler’in 5. kişisel sergisinde 50 eseri yer alıyor. Fatoş Hataylı, Öner-Gülgün Tüzün, Sibel Yelkenci, Azade Toner, Gül Ergi, Nuran Erçil, Erkan-Gülbin Simitçioğlu, Ayla Dümer, Güler Kazmacı, Tülin-Hasan Yurdakul da İkizler’in sergisinin açılışına katılanlar arasındaydı.
Yazarın Tüm Yazıları