İskambil masasında 24 saat

Geçtiğimiz pazar günü Bodrum’dan istanbul’a gelen Samsun feribotunun yolcuları arasında Zeynep Özal ve oğlu Uğur Ekren de vardı.

410 no’lu VIP kamarada kalan ikiliye bu yolculukta Zeynep Hanım’ın bir kadın arkadaşı ve onun oğlu da eşlik ediyordu. Grup, 24 saat süren yolculuğun büyük kısmını iskambil oynayarak geçirdi. Hatta Özal, feribotun gezi güvertesindeki görevliye bir masa gösterip, o masanın kendilerinden başkasına verilmemesini bile rica etti. Grup, İstanbul’a gelene kadar kağıt oynadı, yemek için restorana bile inmedi. Boğaz’da meydana gelen kaza yüzünden iskeleye 2 saat gecikmeli yanaşan feribottan en son inenler de yine onlardı.

Gelinliğini kendisi tasarlıyor

Eda Taşpınar, yıllardır birlikte olduğu Nurettin Hasman’la 18 Eylül akşamı nikah masasına oturacak. Kemer Country’de yapılacak kır düğünü için tüm hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Eda Hanım’ın, sadece aile üyeleri ve yakın dostların davetli olduğu törende kendi tasarladığı bir gelinlik giyeceği de gelen haberler arasında...

Ayrılık sonrası eridi

Naciye Koçak, birkaç ay önce eşi Nejat Türkmen’den boşandı. Boşanmanın ardından bir diyetisyene gitmeye başlayan, aynı zamanda sıkı bir spor programı uygulayan Naciye Hanım, üç ayda tam 24 kilo verdi. Geçtiğimiz gece arkadaşı Aslı Üstünkaya ile bir defile izlerken rastladığım Koçak’taki değişim, herkes gibi beni de hayrete düşürdü doğrusu...

Bir gecede boşalttı

Erkan Kara, Türkbükü’nde açılan 34 Beach adlı mekana 400 bin dolar yatırım yaptığını söylüyordu. Nitekim bu astronomik yatırım onu zor durumda bıraktı. Kara, 45 günlük sezon boyunca değil kára geçmek, yatırdığı parayı bile çıkaramadı. Erkan Bey, bir gece içinde 34 Beach’teki tüm eşyaları kamyonlara yükleyip taşınmış duyduğuma göre...

Sessiz kapanış

Sırmakeş Suları’nın sahibi Burak Karabacak ile Erdal Matraş’a geçtiğimiz hafta Bodrum’da rastladım. Türkbükü’deki Ship a Hoy’da oturan iki arkadaş, yaz boyunca sadece üç kez Bodrum’a geldiklerini, o günlerde de eşleri ve çocuklarıyla birlikte Gündoğan’daki evlerinde kaldıklarını söyledi. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle İstanbul’dan ayrılamadıklarını belirten Matraş ve Karabacak, Türkbükü’nün en güzel zamanının, eylül ayının ilk günleri olduğunu da sözlerine ekledi. Çünkü sezon karmaşası bitiyor, tatil beldesi sessizliğe bürünüyor ve ortam çok daha huzurlu oluyormuş.

Gönüllü annelerin mutlu günü

Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki 100 çocuk, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile eşi Elif Hanım tarafından sünnet ettirildi. Kendi çocuklarına düğün töreni yapmak yerine böyle bir hayır işi yapmayı tercih eden Tanrıverdi çiftine, bu organizasyon için Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu’nun gönüllü anneleri de destek verdi.

Tanrıverdi Ailesi ve Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu Müdiresi Emel Alanyalıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen törene, Şahinler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Selma Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın eşi Hülya Cerrah, Türkan Sabancı ve Devlet Bakanı Nimet Çubukçu da katıldı.

Mecidiyeköy’de iş merkezi yapıyorlar

Polat İnşaat, Mecidiyeköy’deki yeni projesini hayata geçirmek üzere kolları sıvadı. 42 bağımsız bölümden oluşacak olan, 2 büyük mağaza ve 40 ofisin yer alacağı yeni iş merkezinin temelleri, İbrahim Polat, Murat Polat, Baran Demir ve Namık Ünlü’nün de katıldığı bir törenle geçtiğimiz hafta atıldı. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, yeni projeyle ilgili "12 ay içinde bitirmeyi hedeflediğimiz bu iş merkezine avukat, doktor ve mühendisler yoğun talep gösteriyor" dedi.

Genç sevgilisini saklıyor

Arte Tahir, Mehmet Çelik’ten boşandıktan sonra Erol Eyin’le aşk yaşamış, ancak Eyin’in kendisine fiziksel şiddet uygulaması yüzünden bu ilişkisi de fazla sürmemişti. O zamandan beri özel hayatına dair ser verip sır vermeyen Arte Hanım’ın cephesinden sonunda yeni bir fısıltı geldi. Duyduğuma göre Tahir’in şu sıralar herkesten gizlediği genç bir sevgilisi varmış. İletişim danışmanlığı yapan sevgilisiyle gözlerden uzak mekanlarda buluşuyor, ilişkinin duyulmasını da kesinlikle istemiyormuş.

Cemil İpekçi’yi kıskandıracak

Kıbrıs’taki Rocks Hotel&Casino’nun 20’nci kuruluş yıldönümü, geçtiğimiz hafta kutlandı. Kayahan’ın şarkılarıyla renk kattığı kutlamanın konuklarından biri de Erkan Özerman’dı... Ünlü organizatör, üzerindeki ipek kaftanla tüm meraklı bakışları üzerinde topladı. Dünyaca ünlü modacı Stephan Roland’ın 17 parça ipek kullanarak hazırladığı bu kaftanın, kaftan tutkusuyla bilinen Cemil İpekçi’yi bile kıskandıracağı konuşuldu uzun süre...

Giymek cesaret ister

25 yıldır tekstil sektöründe yer alan Seval Birinci, bir yıldır üzerinde çalıştığı Sexyy-s marka mayolarını geçtiğimiz gün SuAda’da düzenlediği defileyle tanıttı. Birbirinden cüretkar modelleri, üç Ukraynalı manken sundu.
Yazarın Tüm Yazıları