İşadamlarından yılbaşı balosu

Ankara Genç İşadamları Derneği (Angiad), yeni yılı, düzenledikleri bir balo ile kutladı.

Haberin Devamı

Rixos Otel’deki baloya derneğe üye olan 500’e yakın davetli katıldı. Konuklar, geç saatlere kadar süren baloda, Ankara gece hayatının sevilen isimlerinden Ersan Başbuğ’un şarkıları eşliğinde keyifli bir gece yaşadı. Bu arada Angiad’da 2014 yılının ilk aylarında başkanlık seçimi yaşanacak. Başkanlık yarışı için adaylar netleşmeye başladı. Gece, bir anlamda başkan adaylarının nabız yoklaması yapması için de bir fırsat oldu.

Spor salonunu diskoya çevirdiler

Çayyolu’nda bulunan Base Life Club, üyeleri ve davetlilerin katıldığı bir parti ile 2013’ü uğurlarken yeni yılı karşıladı. Spor merkezi, parti için bir disko gibi hazırlandı. Lazer şovlarla karşılanan konuklar, Grup Sütlü Kakao’nun şarkıları, capoeire, ateş dansı ve Latin danslarıyla eğlendi. Konuklara, çarkıfelek çekilişi ile çeşitli hediyeler verildi. Renkli parti, geç saatlere kadar devam etti. Merkez yetkilileri, üyelerin birbiri ile kaynaşması ve dostlukların gelişmesi için sürekli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Haberin Devamı

30 yıldır yapamadığı şeyi yapacak

Mehmet Sönmez, İhsan Doğramacı’nın kız kardeşi Emel Doğramacı’nın oğlu. 30 yılı aşkın bir süredir İstanbul’da yaşıyor. Finans sektörünün önde gelen isimlerinden. Tekfen Bank’ın genel müdürü olan Mehmet Sönmez, bankanın 2012 yılında Kuveytli Burgan Bank’a satılmasının ardından bir yıl daha müdürlük görevini devam ettirdi ve kısa bir süre önce bu görevinden ayrıldı. Şimdilerde tatil yapıyor. Sönmez, bu tatilini ise 30 yıldır yaşayıp keşfedemediği İstanbul’a ayırmış. Geçtiğimiz günlerde annesi Emel Doğramacı’nın kitap tanıtımı için Ankara’ya gelen Sönmez, bir Akbil alıp İstanbul’u semt semt gezeceğini söyledi.V

Yazarın Tüm Yazıları