Veliahda sonsuz teşekkür

Sibel Can’ın "Akşam Sefası" adlı albümünde Tarkan’ın şarkısı "Çakmak Çakmak" öne çıktı.

Bu şarkının Sibel Can’a verilmesinde ise Ayyıldız Mayoları’nın veliahdı Murat Erdoğan’ın payı büyük oldu. Her iki sanatçıya yakınlığıyla bilinen Erdoğan, Sibel Can’ı kıramayarak onu alıp Tarkan’ın yanına götürdü. Tarkan da, özellikle ses rengini çok beğendiği Can’a albümünün çıkış şarkısını verdi. Bu jest karşısında çok duygulanan Can, albüm kapağında "Murat Erdoğan’a sonsuz teşekkür ederim" diyerek vefa borcunu ödedi.

Cunda’nın özel balığı

Dünyada sadece Ayvalık bölgesinde yetişen Cunda Adası’nın özel balığı Papalina’yı, İstanbul’a tanıtan Ataköy Marina’daki Papalina restoran denize bakan terasını açtı. Erhan Ece’nin sahibi olduğu Papalina, mönüsünü yaza özel yeni tatlarla zenginleştirdi. Mekan, özellikle Ege yöresinden gelen zeytinyağı, zeytin ve diğer doğal ürünlerden yapılan mezeleriyle oldukça iddialı. Mekanda, Sema Çelebi’nin ünlü ıstakozlarını da değişik tariflerle tadabilirsiniz.

Delikan tığ gibi oldu

Geçtiğimiz ay Almanya’da estetisyen Serdar Eren’e yaptırdığı operasyonla fazla kilolarından kurtulan Nilgün Delikan, İstanbul’a döndükten sonra üç hafta evinden dışarı çıkamadı. Önceki gece, Harbiye’deki Banlieue’de eşi Ülkan Bey ve arkadaşlarıyla yemek yiyen Nilgün Hanım, mekanın ortağı Rose Kar’la sohbetinde Banlieue’nün yemeklerini çok özlediğini belirtti. Nilgün Hanım’ı görenler tanımakta zorlandı.

Mutluluğu yakaladı

Podyumlardan moda dünyasına adım atarak farklı tasarımlarıyla kısa zamanda adından söz ettirmeyi başaran Melek Yargıcı, alkolün pençesinden kurtulup hayata mutlu bir şekilde bağlandı. Yaşadığı depresyonlu bir aşk yüzünden alkol batağına düştüğünü söyleyen Yargıcı, yeni erkek arkadaşı Özgür Atamer’le mutluluğu yakalamış gibi görünüyor. Özgür Bey’le geçtiğimiz akşam Arnavutköy’deki Şehnaz Meyhane’de buluşan Yargıcı, alkolden uzak durduğunu gösterircesine gece boyunca kahvesini yudumladı.

Yarın sergi var

Ressam Mehmet Güleryüz’ün desen ağırlıklı çalışmalarından oluşan "Dipnot" isimli sergisi, Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi’nde yarın akşam açılacak. Barok Müzik Production-Grup Duo’nun da özel bir konserle katılacağı gece İstanbul’un elitlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sezonu açtılar

Geçtiğimiz yıl ayrılma noktasına gelen Fulya-Eşref Cerrahoğlu çifti yuvalarını kurtarmış, yeniden bir araya gelmişlerdi. Cerrahoğlu çifti geçtiğimiz hafta Bodrum’daydı. Türkbükü’ndeki evlerinde yaz tatillerine başlayan Cerrahoğlu çifti, sezonun ilk mayolu görüntüsünü de verdiler Divan Palmira’nın iskelesinde...

Kibarların damat adayı

Modern rock’ın masal prensesi Amy Lee ve grubu Evanescence, önceki akşam Kuruçeşme Arena’da hayranlarıyla buluştu. Grubu izleyenler arasında, Senem Kibar ve erkek arkadaşı Mert Gocay da vardı. Ali-Şafak Kibar çiftinin kızı Senem Kibar ve Mert Gocay, iki yıldır flört ediyorlar.

Bodrum’da yılın düğünü

İstanbul’da spor yaparken tanışarak arkadaşlıklarını aşka dönüştüren işadamı Atalay Karaman ile özel bir şirkette yönetici olarak çalışan Seda Akdemir, Bodrum’da kır düğünüyle evlendi. Düğün alanına atla gelen gelini karşılayan damadın heyecanı görenleri şaşırttı. Kır düğününde Bodrum ev yemekleri ve tatlıları ikram edildi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum’dan tanınmış işadamlarının yanı sıra kır düğününe Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner ve eşi Boyner Sanayi A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Osman Boyner, işadamı Hasan Ataman ve eşi Hikmet Ataman, gelinin annesi Harika Kömürcüoğlu Korkmaz, babası Okay Akdemir, damadın babası Erhan Karaman ve annesi Binnaz Karaman ile bine yakın seçkin davetli katıldı. Bitez Belediye Başkanı Remzi Güngör’ün kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Aydın Doğan, damadın şahitliğini Erol Karaman yaptı. Yaşar ANTER / (DHA)

Düğünde, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, genç çifti yalnız bırakmadı. Gelinin annesi Harika Kömürcüoğlu (sağdan ikinci) ve damadın annesi Binnaz Karaman (Sağ başta) Doğan çiftine bu mutlu günlerine katıldıkları için teşekkür etti.

Evlendiler

Sernur Çiftçi-Ali Dinçkök’ün kızları Alize Dinçkök ile Burçak-Rüstem Eyüboğlu’nun oğulları Cenk Eyüboğlu, 22 Haziran akşamı Adile Sultan Sarayı’nda, Eser Tümen ve Tolga Bayraktar’ın şahitliklerinde, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk tarafından kıyılan nikahla dünya evine girdiler. Alize Dinçkök’ün gelinliği Valentino, Cenk Eyüboğlu’nun damatlığı Ralph Lauren imzası taşıyordu.

İki devinbir gecelik buluşması

Numarine Yachts, 102’ RPH ve 54’ FLY modelleriyle, Land Rover’ın Türkiye distrübütörü Borusan Otomotiv’in bu sene içinde satışa sunacağı Range Rover 3.6 TDV8 Autobiography modeli, 4 Temmuz gecesi SuAda’daki organizasyonla davetlilere tanıtılacak. Ev sahipliğini Borusan Otomotiv adına Ahmet Kocabıyık, Numarine Yachts adına ise Ömer Malaz’ın yapacağı geceye, yerli ve yabancı 600 seçkin konuk davet edildi.

Borusan Otomotiv, Range Rover’ın yeni modeli, ’Autobiography’i 4 Temmuz gecesi ilk kez sergileyecek.

Çok yoruldu

Ender Mermerci, geçtiğimiz hafta, Amerika’dan gelen misafirlerini, arkadaşı Gülbin Simitçioğlu’yla Reina’da ağırladı. Gece boyunca, arkadaşlarıyla yakından ilgilenen Ender Hanım, gece sonunda yaptığı ilginç danslardan bitkin düştü. Bir süre dinlenen Ender Mermerci, konukları uğurladıktan sonra mekandan ayrıldı.

Tarzan Zoran

Semiramis Pekkan’ın oğlu Zoran Lalvani, yaz sezonunu geçtiğimiz hafta Bodrum, Türkbükü’nde açtı. Kız arkadaşlarıyla eğlenen Zoran, bir ara bir kızı kucağına alıp gezdirdi.

Boşanma sonrası ilk konser

Zeynep Dereli, bir yıllık eşi Fethi Pekin’den geçtiğimiz hafta boşanmıştı. Boşanma sonrası sanılanın aksine kendini evine kapatmayan Dereli, önceki akşam Kuruçeşme Arena’daki Amy Lee ve grubu Evanescence’in konserini izledi. Grubu çok beğendiğini söyleyen Zeynep Hanım, "Bu gece çok eğlendim" dedi.

Dudak dudağa aşk

Neslihan Kozanoğlu’nun oğlu Başar Kozanoğlu, bir yıldır flört ettiği ve geçtiğimiz aylarda nişanlandığı Buse Günay’a olan aşkını her ortamda ispat ediyor. Genç çift, geçtiğimiz hafta birlikte katıldıkları bir moda çekiminin molasında yine dudak dudağa objektife yakalandılar.
Yazarın Tüm Yazıları