GeriLezizz Nerede Ne Yenir İlkbahara tatlı bir başlangıç için 7 mekan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İlkbahara tatlı bir başlangıç için 7 mekan

İlkbahara tatlı bir başlangıç için 7 mekan

Güneşin kendini gösterdiği şu günlerde artık evlerden çıkıp baharın keyfini çıkarma vakti geldi. İşte baharlık mekanlar...

İlkbaharın ve güneşin yüzünü gösterdiği şu günlerde şehrin kaosundan uzaklaşmak ve baharı tüm benliğinizle hissedebileceğiniz mekanlara gitmek iyi bir fikir. Doğası ve açık havada oturulabilecek alanlarıyla öne çıkan mekanlar güzel vakit geçirmek ve baharın tadını çıkarmak için haftasonları ideal seçenekler arasında. İşte ilkbaharın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz mekanlar:

1. Mitte - Kadıköy

İlkbahar aylarında huzurlu bahçesinde güzel bir kahvaltı yapmak, sonrasında ise mağaza bölümünden vintage ürünleri incelemek hayli zevkli. Hazırladıkları vegan kurabiyeler ve sağlıklı içecekler de mutlaka denemeli.

İlkbahara tatlı bir başlangıç için 7 mekan

2. Cafe Cuma - Çukurcuma

Çukurcuma'nın en özgün mekanlarından biri olan Cafe Cuma, ılık bahar aylarında bahçesinde oturup keyif yapılabilecek mekanlardan biri. Sade dekorasyonu ve ev yapımı menü seçenekleri mekanı çekici kılan detaylar arasında bulunuyor.

3. Peymane - Tophane

En keyifli ocakbaşı mekanlarından biri olan Peymane, yeşillikler içerisindeki bahçesi ile bahar akşamlarında zevkli bir mekan haline geliyor. İş yemekleri için de uygun olan Peymane'de kebap ve özel soslu salata çeşitleri enfes.

İlkbahara tatlı bir başlangıç için 7 mekan

4. Wom - Karaköy

Karaköy'ün hoş kafelerinden biri olan Wom, bahar aylarında semtteki uğrak yerleri arasında. Serpme kahvaltı ile güne iyi bir başlangıç yapabileceğiniz mekanda Wom Burger ve keçi peynirli makarna ise diğer leziz seçenekler arasında bulunuyor.

5. Limonlu Bahçe - Galatasaray

Yeşillikler içerisinde bir mekan olan Limonlu Bahçe, Beyoğlu'nun gürültüsünden uzaklaşmak ve bahar havasını yaşamak isteyenler için ideal. Mekanın salataları ve limonatası yanında enfes tatlılara da göz atmayı unutmayın.

İlkbahara tatlı bir başlangıç için 7 mekan

6. Moda Teras - Moda

İlkbaharı muhteşem bir manzara eşliğinde karşılamak ve dünya mutfağından harika lezzetler deneyimlemek için Moda Teras iyi bir seçenek. Haftasonu brunch yapabileceğiniz mekan ayrıca şık akşam yemekleri için de ideal mekanların başında geliyor.

7. White Mill - Cihangir

Cihangir'in gözde buluşma noktalarından olan White Mill, geniş ve ferah bahçesi ile bahar aylarının öne çıkan mekanları arasına giriyor. Kokteyl çeşitleri ile keyifli buluşmalara imza atan mekanda pek çok ünlü ile karşılaşmak mümkün.

False