İlk kez Beyaz Show’da

Hop Dedik Orda Kal’ın D&R’larda yerini almasına iki gün kaldı.

Haberin Devamı

Heyecan dorukta, çalışmalara son hızla devam ediyoruz.
İlk klibi Teoman’la birlikte söylediğim Sezen Aksu şarkısı “Orda Kal Portakal”a çektik.
Başımıza gelmedik kalmadı, kaçan kedinin arkasından bakakaldık, ufak bir araba kazası geçirdik, eli bıçaklı bir adam tarafından kovalandık.
Klibin kamera arkası olay oldu.
“Orda Kal Portakal”ın hikayesini haftaya yazacağım ama önce klipte birlikte oynadığım rol arkadaşlarıma teşekkürlerimle birlikte birkaç cümlem var.
Tamer Karadağlı’yla ilk röportajımızı evinde yapmıştık.
Bodrum katındaki DVD koleksiyonu, sinema kitaplarının ağırlıkta olduğu zengin kütüphanesiyle beni hayli etkilemişti. Sabahtan akşama kadar dur durak bilmeden sinema konuşacak kadar dolu ve sinema aşığı bir adam vardı karşımda.
Sonrasında sadece iş için görüşmedik, dostluğuyla da yanımda oldu hep.
O, “bir çağır yeter” cümlesini içten söyleyenlerdendi.
“Orda Kal Portakal’a klip çekiyoruz, yanımda olur musun” dediğimde tek bir cümleyle yanıtladı, “Ömürcüm sormana gerek var mı...”
Sarp Apak’ı ilk kez Sadri Alışık Tiyatrosu’nda “Ağır Roman”da izlemiştim.
Kalabalık bir oyundu, Sarp başrol değildi ama o kadar parlıyor ve kendine baktırıyordu ki, sağım, solum, hepimiz ona kilitlenmiştik. O günden bahsettiğimde, “Küçük bir roldü, beni o günden beri hatırlıyor musun?” dedi Sarp. Unutmak mümkün mü? O iyi bir tiyatro oyuncusu. Yeni sezonda Gülse Birsel’in yazdığı yeni bir diziyle yine ekranda olacak. Ama ben Sarp’ın sinemada iyi bir dramada da çok başarılı olacağına inanıyorum.
Burak Özçivit, “Küçük Sırlar”ın Çet’i, genç kızların sevgilisi, beğendiğim ender yerli korku filmlerinden biri olan “Musallat”taki oyunculuğuyla aklımda kalan iyi oyuncu.
Onunla daha önce birkaç kez ödül törenlerinde karşılaşmıştık ama yakından tanıyıp, içinin güzelliğini de görünce emin oldum. Burak’ın eski arabalara olan düşkünlüğünü ve hayvan sevgisini çekimler sırasındaki sohbetlerde öğrendim. Arabanın içinde başladığımız çekimlerin neden çimlerin üzerinde bittiğini klibin hikayesini anlattığım yazıya saklıyorum. Şimdilik şu kadarını söyleyeyim. Her zaman şık, her zaman bakımlı Çet’i normalde bir sokak köpeğiyle oynarken hayal etmezsiniz, öyle değil mi? Etseniz iyi olur ama.
Hayal Garip’i yeni tanıdım. Ama hani hayvanseverler arasında ezelden gelen bir yakınlık vardır ya, işte öyle bir şeydi birbirimize karşı hissettiklerimiz.
Hayal’in hayvanlar, çocuklar ve yaşlıları bir araya getirecek müthiş hayalleri var. İnşallah diyorum. Ve kim bilir, belki de bir gün benim de onun hayalinin gerçekleşmesinde katkım olur.
“Orda Kal Portakal”ı eminim benim kadar Sarp Apak, Hayal Garip, Tamer Karadağlı ve Burak Özçivit hayranları da merak ediyordur.
Onları fazla bekletmeyeceğiz, DNA Film, Emir Khalilzadeh’in çektiği klip ilk kez bu cuma “Beyaz Show”da gösterilecek.

Haberin Devamı

Düet yapmak ister misiniz?

Haberin Devamı

Santral İstanbul, Haliç kenarında alabildiğine geniş bir alana yayılmış, gençlik fışkıran, yemyeşil, “Amerikan üniversitesi kampüsü gibi” dedirten bir alan.
Arabamı geniş otoparka bıraktıktan sonra yürüyorum, sağda Tamirhane, ileride kafeler ve rock müziğine kendini kaptırmış gençlerin hareketlerini seçebildiğim, kalabalık bir konser alanı. Sahnedeki isimler müthiş, Badem’den TNK’ye, Aylin Aslım’a, Şebnem Ferah’a, Hayko Cepkin’e geçiliyor.
Şafak Ongan, “Dream TV olarak konseri şu anda Taksim’de dev ekranda yayınlıyoruz” dediğinde işin büyüklüğünü daha da iyi anlıyorum.
Neler mi oluyor?
Vodafone müziğe geri dönüyor.
Vodafone yöneticileri, DMC Genel Müdürü Samsun Demir, MÜYAP Başkanı Bülent Forta, MÜYAP Genel Sekreteri Ahmet Asena, Mehmet Tez ve benimle hem müzik dünyasındaki son durumu hem de Vodafone Free Zone’u konuşuyorlar.
Vodafone Free Zone’un sloganı şöyle: “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa.”
Gençlik sınırını 26 yaş olarak belirlemişler ama dert değil.
“Hissettiğim yaştayım” diyerek onlara katılmak serbest, ki ben öyle yaptım.
DMC, Vodafone’un internet sitesinin içerik sağlayıcısı. Bu da demek oluyor ki sürprizler, yenilikler bizi bekler.
Vodafone Free Zone’un ilk sürprizi Şebnem Ferah tarafından bestelenen “Özgürce Yaşa” isimli şarkı.
Sosyal medyada büyük ilgi görüyor.
www.vodafonefreezone.com adlı web sayfasını açın, dinleyin, müthiş.
Sadece bu kadar değil ama, Özgürce Eğlen bölümünden “devam” tuşuyla ilerleyince bir sürprizle karşılaşıyorsunuz.
Burada “Özgürce Yaşa” şarkısını Badem, TNK, Aylin Aslım, Şebnem Ferah ya da Hayko Cepkin’le düet yapmak mümkün.
Düetinizi yapın, ister ailenize dinletin, isterseniz de sosyal medyada paylaşın.
Benim de artık bir düetim var diyebilirsiniz.
Hayırlı olsun.

Yazarın Tüm Yazıları