İkinci ihanet krizi

İçmimar Naim Arnas geçtiğimiz yıl sekreteriyle Bursa’ya gitmiş, eşi Güler Arnas da bu kaçamağı öğrenmiş ve Naim Bey’i Bursa’da yakalayarak kaçamağını yüzüne vurmuştu.

Araya giren dostlar sayesinde kurtulan evlilikte şimdilerde ikinci bir kriz yaşanıyor. Neden derseniz... /images/100/0x0/55ea7769f018fbb8f881cdc7

Geçtiğimiz perşembe günü öğle saatlerinde Bebek Balıkçısı’ndaydım. Kırmızı üstü açık Ferrari’siyle Naim Arnas geldi. Gözlerim yanında Güler Hanım’ı aradıysa da nafile...

Çünkü eşiyle değil esmer sevgilisiyleydi! Naim Arnas hemen iki yan masamda genç sevgilisiyle samimi pozlar sergilerken, bu ikinci krizin sonunun nereye varacağını düşünmeden edemedim.

Hem eşi hem hemşiresi

Geçtiğimiz ay by pass geçiren Altuğ Başar, sağlığına kısa sürede kavuştu. Bunda eşi Aslı Hanım’ın rolü büyük... Çünkü eşine inanılmaz derecede düşkün olan Aslı Başar, ona o kadar güzel baktı ki, değme hemşirelere taş çıkarttı. Bu sayede eski mutlu ve sağlıklı günlerine kavuşan çift, biraz dinlenmek ve stres atmak için de birkaç gün önce Bodrum, Türkbükü’ndeki evlerine gitti.

Karnı acıkmış

Şu sıralar Bodrum’da bulunan Adnan Polat, önceki akşam Türkbükü’nde arkadaşı Samim Baki ile buluştu. Cobra3 adlı kiralık tekneyle tura çıkan iki arkadaş, karınları acıkınca Türkbükü Maki Otel’e yanaştı. Buraya sosisli sandviç siparişi veren Polat, yanında da bol buzlu kola içerek karnını doyurdu.

Reklamcıya poz verdiler

Bodrum-Türkbükü sahilleri geçtiğimiz gün renkli görüntülere sahne oldu. Bianca Beach’te güneşlenen Mine Kalpakçıoğlu ve Esra Gürsoy, yanlarına arkadaşları Şebnem Işık’ı da alarak objektif karşısına geçti. Objektifin ardındaki isimse ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu’ndan başkası değildi. Bu üç güzeli iskelede görüntüleyen Velidedeoğlu, fotoğraflara önümüzdeki aylarda açacağı sergide yer verecekmiş.

Yeni aşk mı?

Mehmet Çelik’ten olaylı şekilde boşanan, ayrılık sonrası yaşadığı ilişkilerde de aradığı mutluluğu bulamayan Arte Tahir ile ilgili yeni bir dedikodu çalındı kulağıma... Söylenenlere göre Tahir, bir süredir şarkıcı Ege ile görüşüyormuş. Eskiden beri çok beğendiği ve ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı Ege ile birlikte görünmemek için de büyük çaba harcıyormuş.

Neşesi yok

Meral Gökçaylı’nın kızı Melis Murathanoğlu, geçtiğimiz aylarda oğlunun babası Ali Ersoy’dan resmen boşandı. Buna rağmen Yeniköy’deki evlerinde eski eşiyle yaşamaya devam eden Melis Hanım, geçtiğimiz gün Bodrum’a gitti. Türkbükü sahiline demirlediği teknesinde oğluyla tatil yapan Melis Murathanoğlu’nun hálá keyifsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Ferah geceler

Geçtiğimiz gün hizmete giren Beyoğlu’ndaki ShinyClub, ilginç dekorasyonu, manzarası ve sıcak atmosferi ile İstanbul’un popüler teras mekanları arasına girecek gibi görünüyor. İçinde Prego Restaurant (İtalyan Mutfağı), Velas Restaurant (Akdeniz Mutfağı), Dikroni Restaurant (Lübnan Mutfağı, Corner Cafe (İtalyan, Akdeniz, Türk Mutfağı), Ceneviz (VIP Bar) ve VIP Lounge’ın bulunduğu mekan, her zevke hitap edebilecek kapasitede. Burada düzenlenecek olan dans geceleri de biraz hareket isteyenler için bulunmaz nimet...

Yastık satmaya başladı

Dünyaca ünlü modacımız Rıfat Özbek, Yastık adlı mağazasını önceki gün Bodrum Yalıkavak Port Marina’da açtı. Kendi tasarımı olan yastıkları 60 ile 200 YTL arasında değişen fiyatlarla sattığı mekanın açılışına, kuzeni Selin Fadıllıoğlu ve sevgilisi Mehmet Çolakoğlu da katıldı. Özbek, mağazanın bir şubesini de ortağı Erdal Kayalar ile birlikte kış aylarında İstanbul’da açacağını açıkladı.

Türkiye’yi tercih etti

Turizm sektörünün gelişmesini sağlamak amacıyla 1934’te Paris’te kurulan Skal International’ın başkanı olan Runway seyahat acentasının sahibi Jan Sunde, önceki gün İstanbul’a geldi. İstanbul Skal Kulübü’nün 50’nci kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen organizasyona katılmak üzere ülkemize gelen Norveçli turizmci, Türkiye’nin önde gelen turizm yöneticileri ile bu akşam Divan Kuruçeşme’de buluşacak. Sunde’nin toplam 500 Skal Kulubü arasında İstanbul Skal Kulübü’nün başkanı Deniz Anapa’nın davetini kabul etmesinin, Türkiye’nin tanıtımı adına çok önemli olduğu vurgulanıyor.
Yazarın Tüm Yazıları