HSL Gayrimenkul’den Ege’ye büyük yatırım

Haberin Devamı

Avusturya’da 25 yıldan bu yana lüks konut projeleri üreten ve 2007’den itibaren de Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan HSL Gayrimenkul’ün Ege’deki son projesi Dikili Su Evleri oldu. 135 özel villadan oluşan ve birinci etabı Mayıs 2013’te bitirilecek projedeki evler, Haziran 2013’te sahiplerine teslim edilecek. Firma, İzmir’de, içinde golf sahası, binicilik kulübü, Türkiye’nin en büyük iç göleti ve bunun etrafında yerleşen yalı tipi lüks villalardan oluşan projesine ise önümüzdeki yıl başlamayı planlıyor. HSL Gayrimenkul A.Ş. Türkiye CEO’su Hüseyin Demir, İzmir’de nitelikli konut alanında bir açık olduğunu ve Dikili Su Evleri’ni geliştirdiklerini dile getirdi. Dikili Su Evleri hakkında bilgi veren Demir, konum ve zemin bakımından uygun gördükleri bir arazide üç etapta 135 özel villadan oluştuğunu kaydetti.

Haberin Devamı

HSL Gayrimenkul’den Ege’ye büyük yatırım

Yüzde 85’i yeşil alan
Villaların, bölgedeki örneklerinden farklı konseptte, birinci sınıf malzeme ve işçilikle, depreme, ısıya ve rutubete dayanıklı, uzun yıllar hiç masraf ve sorun çıkarmadan kullanılabilecek iç ve dış donanıma sahip olduğunu aktaran Hüseyin Demir, şöyle dedi:
“Yüzde 85’i yeşil alan olan, özel güvenlikli ama en önemlisi kendi içinde huzurlu ve dinlendirici yaşam alanları oluşturan bir site imal ediliyor. Burada amacımız yaşayanların deprem ve güvenlik korkusu olmadan, her sene rutin hale gelen boya ve tadilat gibi işlere sebep olmayacak, yaz-kış oturulabilecek, büyük yüzme havuzu, çocuk havuzu, göleti ve muazzam yeşil alanıyla kendilerini 12 ay tatil ortamında hissetmelerini sağlamak. 1’inci etabın şu anda yarısından fazlasını sattık.”

HSL Gayrimenkul’den Ege’ye büyük yatırım

Güven ve huzuru sağlıyor
Sürekli olarak yeterli veya hak ettiği gelişmeyi sağlayamamış, potansiyel gösteren bölge ve şehirlerde yine yüksek standartta konut projelerini geliştirmeye devam edeceklerini aktaran Demir, ekledi: “Özellikle şunu vurgulamak istiyorum, önceliğimiz insanlara ihtiyacı olan güven ve huzuru sağlamak. Hiçbir kar marjı insan hayatından ve mutluluğundan önemli olamaz. Bu nedenle projelerimizin hiçbirinde güvenden ve kaliteden tasarrufa gidemeyiz.”

Haberin Devamı

HSL Gayrimenkul’den Ege’ye büyük yatırım

Yeni proje ilkbaharda
Önümüzdeki dönem yatırım planları hakkında da bilgi veren Demir, sözlerine şöyle devam etti: “Bundan böyle de yine kendi uzmanlık alanımız olan yüksek standartta konut açığının olduğunu tespit ettiğimiz, fırsat olarak gördüğümüz bölge ve şehirlerde yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Şirket olarak arazi gelişimini devam ettirdiğimiz ya da bitirdiğimiz diğer projelerimizi yılbaşında lanse etmeyi düşünüyoruz. Şu anda söyleyebileceğimiz yine İzmir’in ilçelerinden birinde içinde golf sahası, binicilik kulübü, Türkiye’nin en büyük iç göleti ve bunun etrafında yerleşen yalı tipi lüks villaların olduğu projemiz 2013 ilkbaharında başlayacak.”

Haberin Devamı

Sundance’de yaşam başladı
Bozaltı International tarafından Bodrum Turgutreis’te hayata geçen Sundance Residences&Boutique Hotel’de yaşam başladı. Firma, 36 ay 0 faiz ile ya da 120 ay banka kredisi imkanıyla ev alma imkanı sunuyor. 22 bin 568 metrekare alana kurulu dokuz bloktan oluşan Sundance Residences&Boutique Hotel, berrak denizi, narenciye bahçeleri ve doğal güzellikleriyle ünlü Bodrum Kadıkalesi Koyu’na değer katıyor. Denize sıfır konumuyla Bodrum’da yazlık hayali kuranları, hayallerinin ötesine taşıyan proje, otel konforunda dört mevsim ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor.
İki kere kazandıran proje
Daire satın alırken iki kere kazandıran projede, dileyen tatil dışı zamanlarda boş kalan konutlarını, tesis içinde bulunan Boutique Hotel’e garantili kiralayarak ikinci kazanç elde edebilirken, dileyen yılın 12 ayı bu konforu yaşıyor. Günbatımıyla ünlü Bodrum Kadıkalesi Koyu’nda, doğayla iç içe bir konumda bulunan proje, 4 bin metrekarelik özel kumsala sahip. Turgutreis’e 2, Bodrum Havaalanı’na 55 kilometre mesafede bulunan proje, rezidans sakinlerine dairelerinin konfor ve sıcaklığında 5 yıldızlı otel hizmetlerini de isteğe bağlı olarak sunuyor.

Haberin Devamı

HSL Gayrimenkul’den Ege’ye büyük yatırım

24 Farklı daire tipi
175 daire ve 22 suite odalı bir butik otelden oluşan Sundance Residences&Boutique Hotel’de, 1+1 67 metrekareden, 4+1 220 metrekareye 24 farklı daire tipi bulunuyor. Ayrıca; denize sıfır konumu, site içinde kot farkının olmaması ve her blokta asansör olması nedeniyle ileri yaş gruplarının tesiste rahat dolaşımına da imkan sağlıyor. Projede, uluslararası yemek seçenekleriyle ana restoran, kapalı yüzme havuzu, SPA, masaj odaları, spor salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, çocuk kulübü, iki adet açık yüzme havuzu, iki adet havuz bar ve üç adet tenis kortu mevcut.

 

Yazarın Tüm Yazıları