Güzin abla

Haberin Devamı

Hayvanları Koruma Derneği'nin mesajı var

Kadıköy

Sevgili Güzin abla, sizin aracılığınızla hayvansever bir aileden özür dilemek, aynı zamanda da bir duyuruda bulunmak istiyoruz. Umarız ki bu ricamızı kırmazsınız.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Anadolu Yakası Kadıköy Şubesi'ne bir hanım telefon açtı ve bir köpek yavrusuna işkence yapıldığını, kaynar suya oturtulduğunu, vücudunda sigara söndürüldüğünü bildirdi ve gidip yavruyu kurtarmamızı istedi. Bahsedilen eve gittiğimizde ev sahipleri akşam yemeğini yiyiyorlardı. Biz yavruyu kurtarabilme telaşı ile apar topar içeri girdik. Burada bizi bir sürpriz bekliyordu. Pek şirin ortamda birçok hayvan vardı. Hepsi de çok bakımlı, çok sıhhatliydiler. Bahsedilen yavru köpek de çok iyi durumda idi. Bırakın evin içinde baktıkları hayvanları, sokaktakiler için de birçok kulübe koymuşlardı ve tertemiz kaplarda yemek vardı. Asılsız bir ihbar yüzünden bu eşsiz insanları, bu gerçek hayvan dostlarını üzdük, hem de geç saatte eve dönerken arabamızla kaza geçirdik. İstemeden rahatsız ettiğimiz Atsushi Kimura'dan ve dünya tatlısı eşinden özür diliyoruz. İnşallah bizi bağışlarlar. Sevgili Güzin abla, sizin hayvanları çok sevdiğini bildiğimizden, köşenizden hayvan dostlarına bir de çağrı yapmak istiyoruz;

Sevgili hayvanseverler

Türkiye Hayvanları Koruma Derneği, Anadolu Yakası, Kadıköy Şubesi

Veteriner Kliniği, kâr amacı olmaksızın, her gün hizmetinizdedir.

Adres: Gülden sokak no:28 Palmiye apt./ Çiftehavuzlar Tel: 0 216 368 36 61

Sevgili Nuran hanımcığım, çevremizde o kadar çok hayvana eziyet edildiğini görüyor, o kadar üzücü olaylara şahit oluyoruz ki, hepimiz artık anormal derecede kuşkucu, bir anlamda güvensiz olduk çıktık. Size hak veriyorum, ama sonuçta mutlu bir tabloyla karşılaştığınız için yine de şanslısınız. Derneğinizin çalışmalarını gönülden destekliyor, sizi özellikle sokak hayvanlarını koruma çabalarınız için kutluyorum ve başarılar diliyorum.






 








Yazarın Tüm Yazıları