Gönüllü işadamları inşaatta buluştu

Mahalle Afet Gönüllüleri Vakfı (MAG), deprem konusundaki farkındalığı artırmak için iş dünyasının önde gelen 12 ismiyle özel bir fotoğraf çekimine imza attı.

Haberin Devamı

MAG Vakfı’nın kurucuları arasında bulunan ve aralarında, Bülent Eczacıbaşı, Ethem Sancak, Oğuz Çarmıklı, Tayfun Bayazıt, Saffet Karpat ve Tuğrul Paşaoğlu’nun da olduğu işadamları fotoğraf sanatçısı Tamer Yılmaz’ın objektifine poz verdi. Fotoğraf çekimi için İstanbul Kuştepe’de bir enkaz alanında buluşan ünlü işadamları, çizme ve baretlerle afet gönüllülerinin çalışmalarına destek oldu.

İş değil aşk seyahati

Seda Ertan, Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili ile yaşadığı kısa süreli ilişkinin ardından İzmirli işadamı Ersin Tezol ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Birbirlerini görmek için İstanbul-İzmir arasında mekik dokuyan sevgilileri önceki gün Nişantaşı’nda gördüm. Tezol, uçaktan inip yanına koşan sevgilisinin bavulunu taşırken objektife işte böyle takıldı.

Haberin Devamı

Golfün ustaları Antalya’da

Türkiye Golf Federasyonu’nun organize ettiği “Turkish Airlines World Golf Final”in tanıtımı önceki gün Antalya’daki Maxx Royal Golf&Spa’da yapıldı. Tanıtıma dünyanın bir numaralı golf oyuncu Tiger Woods ve otoriteleri tarafından onun tahtına aday gösterilen Kuzey İrlandalı Rory Mcllroy de katıldı. Basın toplantısının ardından after party düzenlendi.

Çarşı büyük teknelere de karşı

American Express Sailing Cup’ın Türkiye birincisi Goblin-3 takımı, 29 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında yapılan, dünyanın en önemli yelken yarışlarından biri olan Les Voiles de St.Tropez’de yarıştı. Ben de geçtiğimiz hafta sonu yarışları izlemek üzere St. Tropez’deydim.
Yaklaşık 300 teknenin katıldığı Les Voiles de St. Tropez yarışlarına American Express sponsorluğunda katılan ve arkasına ‘Çarşı büyük teknelere karşı’ yazan Goblin-3 teknesi, IRC-E klasmanında dördüncü oldu.
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Akın’ın ev sahipliğinde St. Tropez’nin en renkli restoranlarından biri olan Villa Romana’da Türk yarışçılar için özel bir gece düzenlendi.

Sortie’ye büyük övgü

Amerika’nın seçkin havayolu şirketi United Airline’ın dergisi United Hemispheres’in bir editörü, üç gününü İstanbul’da geçirdi. Dergide, ‘İstanbul’da üç muhteşem gün’ başlığıyla yer alan yazıda editör, Çırağan Sarayı hamamındaki kese deneyimine ve Sortie’deki eğlencesine de yer vermiş. Editör yazısını, “Yemek ve müzikleriyle muhteşem Sortie deneyimini yaşamalısınız” diye bitirmiş.

Haberin Devamı

L’OFFICIEL’den Fransız öpücüğü

Ommedya tarafından yayınlanan ve tanıtımlarında Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner ve Tuba Ünsal’ın yer aldığı L’Officiel Türkiye’nin lansmanı The Sofa Hotel’in terasında hizmet veren Frankie restoranda yapıldı.
L’Officiel’in ilk kapağında yer alan ve son yılların en ünlü androjen kimliği, kadın görünümlü erkek model Andrej Pejic’in de katıldığı lansmanın sürprizi ise Tuba Ünsal’ın sahneye çıkması oldu. Ünsal, Türkçe ve Fransızca olmak üzere üç şarkı söylerken, DJ Mehmet Garan performansıyla geceye renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları