Gökçek başka hangi imkanları kullanacak

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in Ankara ve Ankaralıların en önemli sorunlarını bir an önce çözmek için nasıl var gücüyle çalıştığını hep birlikte takip ediyoruz.

Malum, Sayın Başkan Ankaralıların refahı için var gücü ile çalıştı ve ne mücadelelerden sonra oğlunu Ankaragücü’ne başkan yaptırdı. Bu arada hedefini de açıkladı; “Ankaragücü’nü şampiyon yapmak.” Bunun için elinden gelen her şeyi yapacağını ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını her fırsatta açıklıyor.
Kulübün parasal ihtiyaçları için “Mevcut imkanları kullanacağını, otopark mafyasının gelirlerinden kulübe katkı sağlayacağını” açıkça söyledi ve bu beyanını bugüne kadar yalanlamadı.
Şimdi akla şu soru geliyor: Sayın Başkan, Kulübün puan ihtiyacı için de, futbol mafyası imkanlarından yararlanmayı düşünüyor mu acaba? M.Y.

Göz göre göre iki baz istasyonu

BATIKENT Yeni Batı Mahallesi Necmi Şahin İlköğretim Okulu’nun hemen yanı başındaki iki adet devasa baz istasyonunu hala görmeyen varsa, buyursun gelsin görsün. Gerçekten görmeye değer!
İddia ediyorum bu çapta bir baz istasyonu değil Türkiye’de, dünyanın hiçbir ülkesinde yerleşim alanında, hele ki bir eğitim kurumunun tam da yanı başında kurulmuş olsun! Körpecik bedenler sürekli baz istasyonundan yayılan sinyallere maruz kalıyor. Ana sınıfından başlayarak 8. sınıfa kadar eğitimin verildiği çok sayıdaki öğrenci?öğretmen ve çevrede yaşayan insanlar her an sağlığımızı yitireceğiz korkusuyla yaşamak zorunda mıyız?
İnsan sağlığı bu kadar mı hafife alınır! Neden bu kadar vurdum duymaz ve bilinçsiz hareket ediyoruz anlamak mümkün değil. İnsanların sağlığını, çocukların geleceğini düşünen izan sahibi, muktedir bir mercii arıyoruz bizi bu kabustan kurtaracak!.. Bir baba, bir veli olarak sesleniyorum sizlere:
Lütfen yaşama sevincimiz, canımız, aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımızın ışığını söndürmeyelim.
Muzaffer TOYGAR

İnsaf

13 AY ara ile adıma gelen ve aynı miktarda (11 m3) sarfetmiş olduğum iki adet su faturasını sizin aracılığınız ile Sayın Ankaralıların dikkatine sunmak istiyorum. Birinci fatura Ağustos 2008 dönemine ait olup, 11 m3 su tüketimi için ödenecek toplam tutar: 19,54 TL’dir.
İkinci fatura ise Eylül 2009 dönemine ait olup, yine 11 m3 su için toplam 35,26 TL olarak tahakkuk etmiştir.
Net %80 oranında zam yapmak hangi vicdana sığar.
M.E.

Biliyor musunuz

DİL Derneği Ömer Asım Aksoy Ödülü’nü; Hoimar V.Ditfurth’un yapıtını, Almancadan Türkçeye “Biz Evrenin Çocukları” adıyla çeviren Veysel Atayman’ın kazandığını, ödülün 26 Eylül Cumartesi Çankaya Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde yapılacak 77. Dil Bayramı töreninde sunulacağını...

KISA... KISA...

- BEN Mustafa Eryiğit, Ankara Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısıyım.
Karaman’da akülü tekerlekli sandalye ve bir çocuk için yürüme mekanizmanı talebi için yardım edebilecek kişi ve kuruluşlar bana ulaşabilirler.
Mustafa ERYİĞİT (info@mustafaeryigit.com/
0506-497 28 28)

GÜNÜN SÖZÜ
“Zafer hiç yıkılmamak değil, her yıkıldığında yeniden ayağa kalkabilmektir.”
(Konfüçyüs)
Yazarın Tüm Yazıları