Gılgamış tarih oldu

Harbiye’deki Loft Restaurant, sosyetik isimlerin tercih ettiği yerlerden...

Rasim Özkanca’nın sahibi olduğu mekanı önceki gün ziyaret edenler arasında Hande Ataizi, yönetmen-yapımcı Osman Yağmurdereli ve oyun yazarı Nuran Devres de vardı. Hande Ataizi, hep birlikte yenilen yemek sonrası mekandan ayrılırken, yılan hikayesine dönen ‘Gılgamış’ projesi ile ilgili bir açıklamada da bulundu ve ‘Gılgamış’la ilgili konuşmak istemiyorum. Zamanı gelince hep beraber göreceğiz. İşlerim iyi şu anda. Farklı projeler üzerinde çalışıyorum. Gılgamış ile herhangi bir sözleşmem yok. Bundan sonra da olmayacak’ dedi.

Ayrılık geldi

Arzu Yanardağ, 6 aydır birlikte olduğu Cenk Artan’la kısa süre önce aynı evi paylaşma kararı almıştı. Güzel oyuncu, hem özel hem de iş yaşamında huzuru yakaladığını söylüyordu. Evliliğe soğuk bakmadığını ve nikah masasına doğru giden bir ilişki yaşadığını belirten Yanardağ’ın hayalleri suya düştü. Ve büyük aşk bitti! Geçen akşam Beyoğlu’ndaki Borsa Club’ta eğlenirken rastladığımız Yanardağ’ın, Artan’dan ayrıldığı için pek üzgün olmadığı da ortadaydı.

İki pantolon bir cekette iddialı

Erkek modasına farklı bir ruh getiren W, şimdi de çift pantolonlu takım elbiselerle moda dünyasında bir ilke imza atıyor. Vakko Kuruluşları Yürütme Kurulu Başkanı Cem Hakko, kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘W farkı ile sunulan bu ilk, hem takım elbiselerin ömrünü uzatıyor hem de daha kullanışlı olmalarını sağlıyor. Pantolon lekelendiğinde de W takım elbiselere yedek bir pantolon hazır’ diyor.

Eşi yine yok

Meltem Cumbul, eşi Çağlayan Tuğal ile aralarında çıkan ayrılık dedikodularından bunalmış, böyle bir şeyin olmadığını, işlerinin yoğunluğundan dolayı biraraya gelemediklerini söylemişti. Cumbul, geçtiğimiz gece Beyoğlu turu sırasında karşımıza çıktı. Yanında yine eşi yoktu. Onun yerine Cumbul’a bir kız arkadaşı eşlik ediyordu.

Bu sinir neden

Ali Sunal, geçtiğimiz hafta kız arkadaşıyla Beyoğlu’ndaki Nu Pera adlı kulüpteydi. Ancak bugüne kadar hep efendi ve sakin kişiliğiyle tanınan Sunal, patlayan flaşlar karşısında tüm sükunetini bir anda kaybetti. Kız arkadaşının ve kendisinin izni olmadan fotoğraf çekilmemesi gerektiğini belirten genç oyuncu, özel şoförlü karavanına binerken sinirli tavırlar sergilemeye devam ediyordu.

Uzun aradan sonra

Geçtiğimiz gece Maslak Venue’de iki ayrı yerde düzenlenen ve 12 DJ’in çıktığı ‘Sansasyon’ adlı partide, tek Türkçe pop söyleyen Pınar Aylin’di. Uzun bir aradan sonra yeniden sahneye çıkmanın kendisine büyük heyecan yaşattığını söyleyen Aylin, üç şarkı söyledikten sonra sahneden indi. Gecede İbrahim Tatlıses hayranı olduğunu söyleyen Lapaeke de (Dateh Enterteinmat) bir sürpriz yaptı ve Tatlıses’in ‘Bebeğim’ şarkısını okudu. Parti, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.
Yazarın Tüm Yazıları