Galata Kulesi’nde dikey defile

Türk moda dünyasının köklü markalarından Ramsey, “Türkiye’nin ilk dikey defilesini” düzenledi.

Haberin Devamı

Ramsey Zero Weight ürünlerinin tanıtımı için Galata Kulesi adeta bir podyuma dönüştürüldü. Kulenin üzerinden aşağıda kurulu podyuma inen ‘dağcı mankenler’, Ramsey’in Zero Weight ürünlerini tanıttı. 1483 yıllık tarihi Galata Kulesi’nde düzenlenen sıra dışı defile, moda tutkunlarına unutamayacakları bir deneyim yaşattı.

Notebook festivali

Vatan Bilgisayar’ın düzenlediği “Vat the Fest Vol. 2”, teknoloji ve eğlence tutkunlarını Sortie’de bir araya getirdi. Bilgisayar ve eğlence tutkunu binlerce kişi, sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı etkinlikte DJ Ece Toprak’ın müzikleriyle eğlendi. Notebook temalı şovlar ve yarışmaların yapıldığı gecede Vatan notebook defilesi de büyük ilgi gördü.

Gazino geceleri

Neogazino, gazino kültürünü özleyenleri cuma akşamları Armada Otel’in teras katında buluşturuyor. Opera kökenli ses sanatçısı Efruze, 70’li yılların Türk filmlerinde de duyduğumuz sanat müziği şarkılarıyla dinleyicilerini coşturuyor. Geçmişin en sevilen eğlence tarzını günümüze taşıyan Neogazino, üç hafta daha müzikseverleri ağırlamaya devam edecek.

Haberin Devamı

Ortaköy’de Portofino rüzgarı

Ünlülerin fotoğrafçısı Peter Lindbergh, IWC’nin Portofino koleksiyonu için dünyaca ünlü yıldızlarla İtalya-Portofino’da özel bir çekim yaptı. O fotoğraflardan oluşan sergi, şimdi de İstanbul’da sanatseverlerle buluşuyor. Serginin tanıtım daveti geçtiğimiz gün IWC CEO’su Georges Kern’ün ev sahipliğinde, Ortaköy’deki Esma Sultan Yalısı’nda yapıldı.

ELLE’den yaza merhaba

Elle dergisinin gelenekselleşen ‘yaza merhaba’ partisi “Elle Weekend”, bu sene Bodrum Xanadu Island’da düzenlendi. Bodrum’a Pegasus’la gelen konukların ulaşımını Touristica sağlarken, eğlence dolu üç gün boyunca konuklar Mini Cooper araçlarla test sürüşü yaptı. Saat&Saat Pandora ve Diesel Parfüm’ün ‘happy hour’larında Tarık Koray ve Mete Tavukçuoğlu’nun müzikleriyle dans eden konuklar, Vinkara ve Trump Towers’ın düzenlediği akşam partilerinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Andy Warhol partisi

Supper Club, bu gece sıra dışı bir partiye ev sahipliği yapacak. Hagop Mamas, Kamil Çakır ve Yıldıray Yavaş’ın organizasyonuyla hazırlanan ‘Factory People’, pop-art’ın yaratıcısı Andy Warhol’un ruhunu mekâna taşıyacak.

Yazarın Tüm Yazıları