FB'liler TT'li oldu

Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Volkan Demirel, şampiyonluk yolunda ilerlerken kendilerini ödüllendirdi, Tarhan Telli’ye motosiklet siparişi verdi.

Haberin Devamı

İş, sanat ve spor dünyasının ünlüleri için tasarladığı kişiye özel motosikletler ile şöhreti Türkiye sınırlarını aşan TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli, yapımcılığını Sylvester Stallone’nin üstlendiği “The Expendables 3” (Cehennem Melekleri 3) filminde kullanılmak üzere üç adet motosiklet tasarlamıştı. “Blue Devil” ve “Gun Shut” adlı motorları filmde rol alan dünyaca ünlü yıldızlar Jason Statham, Dolph Lundgren, Wesley Snipes ve Randy Couture için yeniden tasarlayan Telli, şimdi de Fenerbahçeli futbolcular
için kolları sıvadı ve Emre Belözoğlu, Mehmet Topal ve Volkan Demirel için motosiklet üretti. Belözoğlu tercihini 3 tekerliden yana kullanırken, Topal motosikletinin benzin deposuna ailesinin resmini ve forma numarasını çizdirdi. İki futbolcu, sipariş verdikleri motosikletlerle geçtiğimiz hafta sonu test sürüşü yaptı.

Haberin Devamı

Sanat için model oldu
Çağdaş Yüksel’le boşandıktan sonra iş hayatıyla adından söz ettiren Özben Önal, şimdi de sanata el attı. Özben Önal, portreleri ve illüstrasyonlarıyla ünlü sanatçı Atila Solaker nam-ı diğer Atos’un Teşvikiye’deki Niş Art Gallery’de gerçekleşen sergisinin küratörlüğünü üstlendi. Önal, bu kadarla da kalmadı, Atos’a modellik yapıp resmini çizdirdi. Atos’un sergisinde Önal’ın yanı sıra sinemanın ‘Sultan’ı Türkan Şoray ve ünlü fotoğrafçı Ara Güler’in de aralarında olduğu sanatçıların karakalem resimleri bulunuyor.

Kulis podyuma taşınıyor
İngiliz saç tasarımı markası Toni&Guy, Que markasıyla birlikte sıra dışı bir etkinlik düzenliyor. Bugün Zorlu PSM Sky Lounge’da gerçekleşecek etkinlikte Elif Cığızoğlu ve Mehmet Acar defile düzenleyecek. Toni&Guy ile Que’nin tasarımcıları da mankenlerin saçlarını seyircilerin önünde yapacak. Eğlence, Morini’de devam edecek.

Gece kuşlarına yaz geldi
Havaların ısınmasıyla birlikte “gece kuşları” da yazlık eğlence adreslerine göç etmeye başladı. Kuruçeşme’deki Reina geçtiğimiz hafta sonu yaz eğlencesini başlatırken, Taksim’deki Flamingo Bistro&Bar da “yaza merhaba” dedi. Mekânın bahçesi, şef Emre Şen’in ev sahipliğinde gerçekleşen partiyle hizmete açıldı. Ünlü isimlerin katıldığı gecede eğlence, DJ Mehmet Garan’ın müzikleriyle geç saatlere kadar sürdü.

Yazarın Tüm Yazıları