Fark ettirmeden zayıflatacaklar

Hep kilolarından şikayet eden ve geçtiğimiz yıl verdiği kilolarla dikkat çeken işadamı Gökhan Çarmıklı, sahibi olduğu Çeşme’deki 7800 Çeşme Otel’de uzman diyetisyen Selahattin Dönmez ile işbirliği yaparak kişiye özel detoks programı başlatıyor.

Haberin Devamı

Dönmez, “Fark Etmeden Diyet” adını vereceği programında, klasik detoks sisteminin aksine, aç kalmadan, besinlere yasak koymadan, metabolizma düzeninizi koruyarak kalıcı kilo vermenin mümkün olduğunu söylüyor.

Partyİst göz kamaştırdı

Kanal D’nin, Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Discop Televizyon Yayıncılığı Fuarı kapsamında düzenlediği ‘Partyİst 360’ daveti, göz kamaştırdı. Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin’in ev sahipliğinde, önceki akşam 360 İstanbul’da gerçekleşen İstanbul konseptli partiye, dünyanın birçok ülkesinin önde gelen TV yayıncıları, yapım ve dağıtım şirketleri yöneticileri, uluslararası içerik sağlayıcısı yöneticilerinin yanı sıra, televizyon dünyamızın ünlü isimleri katıldı. Burhan Öçal’ın perküsyon şovu ise geceye renk kattı.

Ödül gecesi

Haberin Devamı

Beyazıt Rotary Kulübü’nün Geleneksel Meslek Ödülleri Töreni, Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda yapıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla verilen özel ödülleri Nilgün Belgün, Ayşe Arman, Melda Narmanlı Çimen, Burcu Çetinkaya ve Petek Özdoyuran aldı.

Kitchenette Bakü’de

İstanbul Doors Group’un ünlü kafe markası Kitchenette, Hazar Denizi kıyısındaki Park Bulvar alışveriş merkezinde hizmete girdi. Kitchenette’in ilk yurtdışı şubesinin işletmecisi NOA Entertainment Group’un ortağı Mete Güldamlası, Bakü’de açılan ilk şubenin ardından Londra ve Moskova’da da şube açacaklarını söyledi.

Sessiz sedasız evlendi

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın yeğeni Siret Derman, bugüne kadar birçok isimle aşk yaşadı. Bir evlilik yapan ve bu evliliğinden bir kızı olan Derman’ın adı son olarak manken Nur Gümüşdoğrayan’la anılmıştı. Siret Derman’ı önceki gün Bebek’teki Lulu’s adlı mekanda gördüm. Yanında iki ay önce sessiz sedasız nikah masasına oturduğu televizyon yapımcısı eşi Şükran Hanım vardı.

Yazarın Tüm Yazıları