Evlilik izni çıktı

Hakan Ural, Saray Halı’nın sahibi Necati Kurmal’ın torunu Ezgi Can’la üç yıl önce bir davette tanışmıştı. O günden beri devam eden aşk, nihayet nikah masasına taşınıyor.

Can’ı 21 yaşındayken tanıyan, onun biraz daha olgunlaşıp sevgisinden emin olmasını bekleyen Ural, üçüncü senenin sonunda evlilik zamanının geldiğine karar kıldı. Bir süredir Beykoz Konakları’nda aynı evi paylaşan ikilinin bu kararına Kurmal ailesi de sıcak bakıyor. Onların evliliğe izin vermeleri üzerine hazırlıklara başlayan sevgililer, önümüzdeki ay bir arkadaşlarının evinde düzenlenecek törenle hayatlarını birleştirecek.

Başarıları dillerde

Art+decor dergisi ile DDF’in (Dream Design Factory) ortak projesi olan ‘İstanbul Design Week 2005’, eski Galata Köprüsü’nde ‘Su Kenti İstanbul, Islak Pazar Yeri Haliç’ sloganıyla start almıştı. Galata Köprüsü, bu proje kapsamında pek çok sergi, workshop ve projeye ev sahipliği yaptı. Organizasyona imza atan DDF’in iki ortağı Esra Ekmekçi ve Arhan Kayar’ın başarıları hálá dillerde... Birçok şirket, önemli sanatsal etkinliklerin mimarı olan DDF’le çalışmak için sıraya girse de Esra Hanım ve Arhan Bey bu konuda çok seçici davrandıklarını söylüyorlar.

Yüzünü gerdirmiş

Ünlü madenci Bercis Morova’nın eşi Mişlin Hanım, görünümüyle yıllara meydan okumaya devam ediyor. Bunda biraz kendine dikkat etmesinin biraz da estetik mucizesinin payı var! Duyduğuma göre dört torun sahibi olan Morova, geçtiğimiz ay gittiği Paris’te yüzünü gerdirmiş. Bir süredir ortalarda görünmemesinin nedeni de bu estetik operasyonun izlerinin silinmesini beklemesiymiş.

Avrupa’ya Tülin imzası

Dünyanın en ünlü departman store’larından biri olan Peek&Cloppenburg (P&C), sonbahar-kış kampanyasında Tülin Şahin’le çalıştı. Ünlü manken, bu proje sayesinde Avrupa’ya önemli bir çıkarma yapmış oldu. Şimdilerde Viyana, Hamburg, Berlin, Milano gibi büyük şehirlerinin önemli noktalarını Şahin’in billboard’ları süslüyor.

‘Mutlu’ çift

Ömer Dinçkök’ün kızı Mutlu, yaklaşık sekiz aydır Serhat Soysal’la flört ediyor. Mudo’nun sahibi Mustafa Taviloğlu’nun yeğeni Serhat Soysal ve Mutlu Dinçkök’e geçtiğimiz gece Ortaköy’deki Anjelique adlı kulüpte rastladım. Geç saatlere kadar mekanda kalıp eğlenen ikilinin neşesine diyecek yoktu...

Aile bir arada

Deniz-Firuz Kurbanzade çiftinin kızları Volga, beş yıl önce Dışişleri eski Bakanı İhsan Sabri Çağlayangil’in kendisiyle aynı adı taşıyan torunu İhsan Çağlayangil’le evlenmişti. Bu evlilik kısa sürede meyvesini verdi ve Çağlayangil çiftinin bir oğulları oldu. Hazar Han adını koydukları oğulları bugün 3 yaşında... Deniz-Firuz Kurbanzade çifti ise genç yaşta torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Herkese teşekkürler

Nişantaşı’m Derneği, Okmeydanı Çocuk Esirgeme Kurumu’nun 0-6 yaş bölümünün iyileştirilmesi çalışmalarına destek amacıyla geçtiğimiz günlerde The Ritz Carlton Otel’de bir davet verdi. Dernek Başkanı Meral Kozakçıoğlu, gece boyunca masaları dolaşıp, katkılarından dolayı konuklara teşekkür etti. Meral Hanım, yaptığı yüklü miktardaki bağışla dikkatleri çeken Koçak İnşaat’ın sahibi Naciye Koçak’ın yanında da uzun süre kalarak duyduğu minnettarlığı dile getirdi.
Yazarın Tüm Yazıları