Enfraruj

Haberin Devamı

Çapkınların gecesi

ANTALYA eğlence dünyasındaki durgunluk sürüyor. Sadece bar ve diskolar değil ayrıca restoranlar da bundan nasibini alıyor. Haftasonunda ünlü piyanist Fazıl Say'ın Aspendos konserine gittim.

Bu muhteşem konserin ardından soluğu Cece Bar'da aldık. Kaleiçi'ndeki en hareketli bar CeCe'de bile hafif durgunluk hissediliyordu. Patron İsmail Sır ile Celal Hancı, güzel yeğenleri Nilay Hancı ile birlikte barın girişindeydi. Çapkınlardan Tevfik Berberoğlu, arkadaş grubuyla birlikte ön masada haftasonu eğlencesinin tadını çıkarıyordu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Berberoğlu, eğlenceye epey susamış gibiydi.

Muratpaşa Basketbol Takı- mı'nın eski hocası Hakan Yavuz da free takılanlar arasında... Standlarda yine tanınmış bir çapkın var. Barış Sipahioğlu. Bir erkek iki bayan arkadaşıyla barın orta standında Korhan ile Ebru'yu dinliyordu. Keyifleri de yerindeydi. Barış'ın yanındaki genç kadının saçlarındaki boncuklu örgüler de pek renkliydi doğrusu...

BİR AYRILIK HABERİ

ETV'nin başırılı spikerlerinden Tolga Yakıcı, geçen yıl yine aynı kurumdan Burcu ile nişanlanmıştı. Gece hayatını seven ve eğlence mekanlarında sık sık görülen ikili, yaklaşık 8 ay önce birlikte Kıbrıs'a gitti. Bayrak Radyo Televizyonu'nda çalışmaya başlayan başarılı spiker ve nişanlısı, geçtiğimiz günlerde bu Kıbrıs programına nokta koyarak tekrar Antalya'ya döndü. Ancak bu dönüş, ikiliye hayırlı olmadı. Yollarını ayıran Tolga ETV'de çalışmaya başlarken, Burcu da İstanbul'u yolunu tuttu.

e-mail: sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları