En iyi tekne arkadaşın teknesi

Tuğba Özay, geçtiğimiz gün CNR’da düzenlenen Boat Show fuarındaki Blue Sailor standında görev aldı.

Giydiği mayokini nedeniyle tanıttığı tekneden bile çok ilgi gören manken, şunları söyledi: ‘Tekne inanılmaz keyifli bir şey. Ama en iyi tekne, arkadaşın teknesidir! Ben üç ay tatil yapamıyorum. Sınırlı sürem olduğu için de arkadaşımı arayıp, ‘Hazırlayın tekneyi, geliyorum’ diyorum. Ben gitmeden listem hazırlanıyor, teknenin dolabına elma suyu, peynir, etimek, yoğurt, meyve, keçi boynuzu pekmezim konmuş oluyor. Onun için tekne almama gerek yok.’

Alkışlar Zeynep için

Zeynep Tunuslu, önceki akşam sevgilisi Hüsnü Birman’la Kuruçeşme’deki bir bara gitti. İlerleyen saatlerde kendini müziğin ritmine kaptıran Tunuslu, piste fırladı ve dans konusundaki tüm hünerlerini sergilemeye başladı. Bu arada gözlerini sevgilisinin üzerinden ayırmayan Birman da alkışlarla ona tempo tutuyordu.

Ufukta evlilik var

Demet Akalın, Chocolate’ın işletmecisi olan sevgilisi Oğuz Kayhan ile önceki gece Arto’nun sahneye çıktığı Etiler’deki Şamata Bar’daydı... Saatlerce dans eden diğer müşterilerin aksine gece boyunca yerlerinden kalkmayan ve sarmaş dolaş oturmayı tercih eden Akalın ile Kayhan, söylenenlere göre ciddi ciddi evlenmeyi düşünmeye başlamış.

Hareketli bir gece

Beyaz ile yakın arkadaşı Cem Davran, önceki akşam Ortaköy’deki Patika adlı bara gitti. Yanlarında iki de kız arkadaşları bulunan Beyaz ile Davran, flaşların patlaması üzerine tedirgin oldu. Özel hayatıyla ilgili açıklama yapmaya yanaşmayan ve gazetecileri fark eder etmez hızla genç kızların yanından uzaklaşan B eyaz, ‘Sevgiliniz mi’ sorusunu da ‘Sevgilim olsaydı yanımda olurdu, ama karşımda duruyor. Demek ki değilmiş’ diye geçiştirdi.

En nostaljik parti

Geçtiğimiz ağustos ayında Parkorman’ın düzenlediği ‘Herıld Yani’ gösterisi, söz yazarı Mehmet Teoman’ın DJ’liğinde, Zeliha Sunal ve orkestrasının sahne şovları, DJ Hakan Eren’in repertuvarı ve dönemin ünlü sanatçıları eşliğinde izleyenlere unutulmaz saatler yaşatmıştı. ‘Herıld Yani 2’ ise bu kez Bonus Card’ın desteği ile gerçekleşti. Parkorman’ın yenilenen kapalı mekanında düzenlenen organizasyona, Türk sinemasına damgasını vuran ünlüler de onur konuğu olarak katıldı.

Prenses gibi

Ebru Gündeş, gördüğü ilgi üzerine Günay’daki programını uzattı. Önceki akşam da yine bu mekanda sevenlerinin karşısına çıktı. Kıyafetiyle ilgi çeken ve izleyenler tarafından prensese benzetilen şarkıcıyı o akşam izlemeye gelenler arasında Adnan Şenses ve Berdan Mardini de vardı.

Sevgili sanıyorlar

Tekstilci İsmail Akkaya, Semiramis Pekkan’ın en yakın arkadaşı... İkili yaz-kış birbirlerinin yanından ayrılmıyor. Tatillerini bile birlikte programlayan Pekkan ile Akkaya’yı sevgili sanan da çok haliyle. Ama bu yakınlığın tek nedeni, yıllar öncesine dayanan dostlukları sadece...

Kız kıza eğlence

N
ilgün Belgün, geçen akşam Nişantaşı’ndaki Jojo Bar’daydı. Yanında da ‘Yabancı Damat’ dizisindeki rol arkadaşı Nehir Erdoğan ile ‘Tepe Taklak’ adlı tiyatro oyununda birlikte oynadığı Şebnem Özinal vardı. Onur Mete’nin şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlenen grup, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bardan kol kola çıktı.

Sosyeteye girdi

Hakan Yangın’la ilişkisi geçtiğimiz aylarda noktalanan İpek Tuzcuoğlu, sosyeteye ısınma turları atıyor. ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ adlı sinema filminin tiyatro versiyonunda Kerem Alışık’la başrolü paylaşan Tuzcuoğlu, kuzeni Alinur Velidedeoğlu’nun arkadaşları Selma Türkeş ve Semiramis Pekkan’la sık sık görüşüyor. Selma Türkeş, geçtiğimiz günlerde Bebek’teki mel’S Restaurant’da verdiği davete, yaz sezonu boyunca yanından ayırmadığı oyuncuyu çağırmayı yine unutmamıştı.
Yazarın Tüm Yazıları