Duygusallık artıyor

Akrep burcundaki Satürn, Balık burcundaki Mars, Merkür ve Güneş, Yengeç burcundaki Ay’la etkileşime geçiyor ve her zamankinden daha duygusal, şefkatli, yardımsever, empati yeteneği gelişmiş kişiler ve anlarla dolu iki günlük süreç başlıyor.

Haberin Devamı

Duygularımızdaki ya da çevremizdeki kişilerin duygularındaki artış, hepimizi şaşırtabilir.
Çevremizde şefkatle yaklaşımımızı ya da yardım etmemizi gerektiren olaylar baş gösterebilir.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Bazı kişiler, çalışmalarınızdan veya ortaya koyduğunuz işlerden memnun olmayabilirler. Bu durumda alternatif sunumlar hazırlayabilirsiniz. Uyumlu davranmanız, ekstra harcamalara gerek kalmadan herkesin memnun olmasına yardım edebilir. Özel yaşamınıza ilişkin sırlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Boğa
İmkansız sözler veren kişiler olabilir. Bazı işleri bitirmek, sizin sorumluluk ya da yüklerinizi hafifletmek isteyen kişiler başarısız olabilir. Dolayısıyla önemli işlerinizi kendiniz halledin.

Haberin Devamı

İkizler
İşlerinize, yetenek veya hizmetlerinizi en iyi şekilde kullanmaya ve sunmaya odaklanmalısınız. Sizden bilgi saklayan, size yanlış bilgi veren veya sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin. Gereksiz işler yapmak için kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz, düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Yengeç
Samimi konuşmalar veya fikir paylaşımları, yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi güçlendirebilir veya istediğiniz karşılığı görmenizi sağlayabilir. İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili aktiviteler esnasında sizden, söylediklerinizden ya da yaptıklarınızdan etkilenen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Aslan
Eviniz veya ailenizle ilgili konuları ve sorumluluklarınızı daha ciddi ele almalısınız. Eninde sonunda size güvenen kişileri yarı yolda bırakmamanızın karşılığını görebilirsiniz. Konforunuzu ve rahatınızı artıracak şeylere yatırımlar söz konusu olabilir.

Başak
İş hayatınızı, görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. İşlerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir. Sır saklayan veya gizemli görünen kişilerden uzak durun. Duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz, sakinliğinizi korumalısınız.

Terazi
Yapacağınız ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar yeni arkadaşlar, bilgiler veya tecrübeler edinmenizi sağlayabilir. Muhtemel işbirlikleri de söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Haberin Devamı

Akrep
Evinizi, yaşadığınız yeri ve çevrenizi zevkinize ve hayat tarzınıza göre yenileyebilir, dekore edebilir veya ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz. Aşırı harcamalara veya istemediğiniz şeyler için size baskı uygulayan kişilere dikkat!

Yay
İşlerinizi veya iş yapma biçiminizi sorgulayan kişiler olabilir. Yakın çevre ilişkilerinizde sorunlar yaşanabilir, tartışmalardan kaçınmak için uzlaşmacı olmakta fayda var. Bazı konularda gerekli değişikliklerin yapılması gerekiyor.

Oğlak
Alışık olduğunuz yerler ve tanıdıklarınız sizi olumlu yönde motive edebilir. Aşırılıkları olan, istikrarsız kişilerden uzak durun. Yaratıcılığınızı ve aklınızı kullanarak meslek yaşamınızda yükselmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kova
Evinizi veya kendinizi yenilemek, geliştirmek isteyebilir ve bu amaçla kurs, seminer, diyet, alışveriş, dekorasyon gibi konulara ağırlık verebilirsiniz. Bir fikrinizi kârlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Balık
Gerçeklere ve doğrulara bağlı kalmalısınız. Abartma eğiliminde olabilirsiniz. Aşırılıklar size göre değildir malum, dikkatli hareket edin derim Niobe’ce. Liderlik rolüne soyunabilirsiniz ama sakinliğinizi korumalı, istikrarlı ve kararlı olmalı, alçakgönüllü olmaya özen göstermelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları