Düğün stresini Çeşme’de attı

Fethi Pekin ile Zeynep Dereli, geçtiğimiz ay evlilik yolunda ilk adımı atmış ve nişan yüzüklerini takmışlardı.

Genç çift, 1 Eylül’de evleniyor. Düğün töreni Fethi Bey’in babası Ahmet Pekin’in Sarıyer Alsit Villaları’ndaki evinde düzenlenecek ve yaklaşık 400 kişi katılacak. Kutlama bu kadarla sınırlı kalmayacak; arkadaşları için Kuruçeşme Suada’da da bir davet verilecek. Fethi Bey de bir yandan bu telaş bir yandan da iş stresi nedeniyle son dönemlerde epey yoruldu. O yüzden 12 gün önce arkadaşı İsmail Boyner’i de yanına alarak Çeşme’ye gitti. Sheraton Otel’de kalan ikilinin burada birkaç yabancı arkadaşıyla buluştuğu iddia ediliyor. Ancak arkadaşlarının kadın olması nedeniyle ikili tedirginlik yaşamış ve bu görüşmenin farklı algılanmaması için birlikteyken pek ortalarda görünmemişler. O yüzden de genellikle odalarına çekilip orada sohbet etmeyi tercih etmişler.
/images/100/0x0/55ea27c6f018fbb8f86e9ded
Parasını zor almış

Güler Arnas, şu sıralar Bodrum’da tatilde... Eşi iç mimar Naim Arnas ise işlerinin yoğunluğu nedeniyle ona eşlik edemiyor ve günlerini İstanbul’da geçirmeye devam ediyor. Güler Arnas da tatilin tadını kızı Müge Hanım ile çıkıyor. Onlara zaman zaman Sema Çelebi de katılıyor. Ben de geçen hafta oradaydım, Çelebi ile karşılaşınca bir süre sohbet ettim. Bana Kuruçeşme’deki Les Ottomans Otel’e karides verdiğini, parasını bir ay gecikmeyle zar zor alabildiğini, otelin sahibi Ahu Aysal’ın çok eski arkadaşı olmasına rağmen ödemeyi geç yaptığını söyledi.

Sıra sizde

Haklarında sık sık ayrılık dedikoduları çıkan Batu Aksoy ile Ayşe Çavuşoğlu, bu iddiaları hemen her akşam el ele dışarıda boy göstererek yalanlıyor. Çifte geçtiğimiz akşam da Şira Rab Cerrahoğlu ile Kerem Dikeç’in Çırağan Sarayı’ndaki düğün törenlerinde rastladım. Davete el ele, kol kola gelen Aksoy ile Çavuşoğlu’na dostları sürekli "Haydi sıra sizde, ne zaman evleniyorsunuz" diye takıldı. Ama çiftin ağzından laf almayı kimse başaramadı.

Alternatif bir mekan

İstanbul Boğazı’nı kuşbakışı seyrederek birbirinden güzel yemekleri yemek istiyorsanız, size bir alternatif sunabilirim; Ponte Restaurant. Beyoğlu İş Merkezi’nin en üstündeki iki katta bulunan Ponte, sosyete, sanat ve iş dünyasının yeni gözdesi oldu bile... Mekanda yemek yerken hem Boğaz manzarasını hem de Ayasofya ve Sultanahmet Camii ile Topkapı Sarayı’nı seyredebiliyorsunuz. İşletmeciliğini Rasim Orbay, Celal Akkök ve Ergin Sarıkaya’nın yaptığı Ponte, Akdeniz mutfağıyla da iddialı. Mekan 16.00-02.00 saatleri arası açık. Tel: (0212) 245 77 82-83

Mikanos onları yordu

Mine Narin’in eski eşi Bülent Verdi, bir aydır flört ettiği Işıl Sarraf ile geçen hafta Mikanos’a gitti. Verdi’nin yatıyla çıktıkları Mikanos tatilinde üç gün üç gece boyunca eğlenceye doyan çift, duyduğuma göre İstanbul’a döndüklerinde yorgunluktan iki gün boyunca evden çıkamamış. Bu arada Işıl Sarraf’ın, üç yıl büyük aşk yaşadığı Sinan Akıman’dan geçtiğimiz aylarda ayrıldığını, Akıman’ın adının ise ayrılık sonrası eski modeller Funda Güngör ve Didem Erol’la anıldığını hatırlatayım.

Bebek yolda

Başer-Colgate’in sahibi işadamı Mehmet Başer, ikinci kez baba olacak. Bir yıldır flört ettiği ve geçtiğimiz ay nikah masasına oturduğu Avustralyalı eşi Katherine, 5,5 aylık hamile. İlk evliliğini InStyle dergisinin genel yayın yönetmeni İçim Gömüç’le yapan ve o evlilikten de bir kızı olan Başer’e geçen akşam Çırağan Sarayı’ndaki düğünde rastladım. Karşılaştığı herkese babalık heyecanını anlatıyordu.

Bianca’da büyük gece

Mobil iletişim ve moda dünyasında 2006 yılının en şık işbirliklerinden biri, Motorola ve D&G’nın gerçekleştirdiği Razr V3i D&G projesi oldu. Bu işbirliğini dünyanın farklı yerlerinde kutlamayı sürdüren Motorola, Türkiye’de de D&G temalı bir partiye imza attı. Geçtiğimiz gün Bodrum’daki Bianca Beach’te yapılan partide, gecenin ritmi Hollandalı ünlü house DJ’i Joyce Mercedes’in kontrolündeydi. Ünlülerin büyük ilgi gösterdiği partiyi, All in One Dance Company’nin dans performansı ateşledi. Geceye katılanlar arasında Gulu Lalvani, Semiramis Pekkan, Aytek Şavkan, Esin Moralıoğlu, Sinan Serter-Özlem Yıldız, Murat Dedeman, Esra-Sinan Gürsoy, Erdoğan Demirören, Alinur Velidedeoğlu, Enci Teker, Selma Bezmen, Gökmen Gökbakan, Yaman Taciroğlu gibi ünlü simalar da vardı.

Gergin dakikalar

Umut Elçioğlu, sevgilisi Melissa Mızraklı ile geçtiğimiz gece Ortaköy’deki Anjelique’e gitti. Melissa ve Elçioğlu deniz kenarında eğlenirken, kulübe Tony Teodoridis girdi. Ayrıldığı sevgilisi Pınar Altuğ’nun eski eşini gören Tony söylenenlere göre önce Umut Bey’in yanına giderek kendisiyle konuşmak istemiş. Ancak arkadaşları Elçioğlu’nun çok gergin olduğunu, böyle bir konuşmanın tatsız sonuçlanacağını belirtip Tony’yi bu fikirden vazgeçirmiş.

Sarayda evlendiler

Nuri Cerrahoğlu’nun torunu, Sema Cerrahoğlu’nun kızı Şira Rab Cerrahoğlu ile Serra-Muzaffer Dikeç’in oğulları Kerem Dikeç, geçtiğimiz akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen törenle evlendi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı törende, çiftin nikah şahitliğini Sena Cerrahoğlu ve Zeynep Dikeç yaptı.

Teyze yatındaki tatil bitti

The Marmara Otelleri’nin sahibi Kaan Gürsel ile eşi Merve Hanım, geçen hafta Göcek’e gitmişti. Merve Hanım’ın teyzesi Çiğdem Simavi’ye ait Halas yatında birkaç gün tatil yapan çift, önceki gün İstanbul’a döndü. Gürsel çifti hemen ertesi gün de Şira Rab Cerrahoğlu ile Kerem Dikeç’in Çırağan Sarayı’ndaki düğün törenine katıldı.

İkincisi de erkek

Ergül-Tuncay Azaphan çifti, ikinci kez torun sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Kızları Dilek Sarıkaya, International Hospital’da bir erkek bebek dünyaya getirdi. Emir adlı bir oğulları olan ve ikinci bebeklerine de Demir adını veren Dilek-Gökhan Sarıkaya çifti, mutluluklarını aileleriyle paylaştı.
Yazarın Tüm Yazıları