Düğün bir yıl sonra

Monik Benardete’nin küçük kızı Rezzan, geçtiğimiz hafta Ahmet Türkkan’la nişanlandı.

Türkkan Ailesi’nin 200 yıldır oturduğu Vaniköy’deki yalıda gerçekleşen nişan törenine Rezzan Hanım’ın babası Adil Benardete ile ikinci eşi Beyhan Hanım da katıldı. Önümüzdeki yıl yine aynı tarihte evlenmeyi planlayan genç çifte geçtiğimiz akşam Parkorman’da rastladım. Mutluluklarına diyecek yoktu. Nihayet nişan telaşını atlatan Monik Hanım’a gelince; o da Belma Simavi’nin sahibi olduğu Göcek’teki Domuz Adası’nda vereceği partiye katılmak için dün sabah Dalaman’a uçtu.

Sevgilisiz tatil

Tuba Büyüküstün, başrolde olduğu "Ihlamurlar Altında" dizisi sona erer ermez ayların yorgunluğunu üzerinden atabilmek için tatile çıktı. Dizi çekimleri nedeniyle uzun zamandır tatil yapma fırsatı bulamadığını belirten Büyüküstün’ün tercihi de pek çok ünlü gibi Bodrum oldu. Önceki gün Gölköy’deki Baba Motel’in sahilinde güneşlenirken objektiflere takılan oyuncunun yanında sevgilisi Bülent İnal’ın olmaması ise aralarının açık olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Ulus 29’un Monte Carlo çıkarması

Metin Fadıllıoğlu’nun sahibi olduğu Ulus 29, 7-14 Temmuz tarihleri arasında Monte Carlo’daki Le Cafe De Paris’te bir Türk haftası düzenleyecek. 29 Grubu’nun tüm işletmelerinin yiyecek ve içecek müdürlüğü görevini sürdüren Selin Fadıllıoğlu, bu organizasyon nedeniyle, altı kişilik bir ekibin yöneticisi olarak dün Monte Carlo’ya uçtu. Ulus 29’a özgü çok özel Türk lezzetlerinden oluşan özel Ulus 29 mönüsü de yine Selin Hanım tarafından hazırlandı.

Eski eşiyle yeniden evleniyor

Kına gecelerinin vazgeçilmez mekanı haline gelen Cahide&Sayfiye, önceki akşam da Pelin Akat ile arkadaşlarını ağırladı. Yarın akşam Sortie’de eski eşi Varol Kaynar’la ikinci kez nikah masasına oturacak olan Pelin Hanım, bekarlığa veda partisi için bu mekanı seçmişti. Ekip, Cenk Eren’in şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. Akat’ın küçük bir duvak takarak katıldığı kutlamada gelenekler de unutulmadı ve kına yakıldı. Ece Kıral, Gülay Kamaz ve Tuğba Erbil, kutlamaya katılan isimler arasındaydı.

Zodiac suya indi

Bahattin Demir, havaların ısınmasıyla birlikte soluğu Bodrum-Türkbükü’ndeki evinde aldı. Tabii nişanlısı Didem Sözen de onunla birlikte yaz sezonunu açtı. Tatil beldesine gider gitmez Zodiac botlarını evin deposundan çıkarıp şişiren ve denize açılan ikili, yaz boyunca Türkbükü koylarında boy göstereceğe benziyor.

Gözlüksüz çıkmam

Dünyaca ünlü gözlük markası Vogue, Türkiye’deki "marka elçisi" olarak Tuba Ünsal’ı seçmişti. İyi bir seçim yaptığı da kısa sürede ortaya çıktı. Ünsal, iki ay içinde firmadan kendisi için tam 22 ayrı gözlük seçti. Gözlük tutkunu olduğunu söyleyen genç oyuncu "Gözlük ve saat benim için olmazsa olmaz aksesuvarlar" dedi.

Yaza merhaba

SuADA, görkemli bir partiyle önceki akşam yaz sezonunu açtı. Dünya çapında bir marka olma ve dev organizasyonlara ev sahipliği yapma hedefiyle yola çıkan mekanın işletmecisi Ali Ünal, eğlence hayatında yeni bir dönemin başladığını vurgulayarak "SuADA konumuyla, Asya ve Avrupa’nın orta yerinde eşsiz bir mekan olma özelliği taşıyor. Ayrıca kıtalar arası yeni bir eğlence anlayışına imza atıyor. Burası dünya çapında ünlü bir marka olma yolunda" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları