Dokuz doğurduk

YAKLAŞAN seçim nedeniyle, kanal kanal dolaşıp pembe dizi senaristi gibi, ABD ve İspanya’nın ardından 2020’de “üçüncü büyük basketbol güç merkezi” olacağımız masalını anlatan, Tanjevic saplantılı, federasyon başkanı Turgay Demirel’in kaprislerine kurban edilmiş.

Haberin Devamı

İttir kaktır, en iyi üçüncü olup “Avrupa‘nın 24 takımı arasına girmenin vizesi arayan” Milli Takımımız, grupta galibiyeti olmayan, iki hafta önce İtalya’dan attığından fazla 52 sayı fark yemiş(45-97), dünya sıralaması 44’üncüsü, işi çoktan bitmiş Portekiz karşısında ızdırap dolu bir gecenin ardından 10 sayı farkla kazanırken gururlanalım mı? Yoksa içler acısı durumumuza mı yanalım karar veremedim.

Portekiz’e can verdik

Emir, İlkan ve Ender, “Biz bu takımın belkemiğiyiz” diye bas bas bağırırken Tanjevic onlarsız başlayarak, boş türübünler önünde çoktan pes etmiş, okeye dönmekte olan Portekiz’e can verdi. Son çeyreğe kadar bir bizden bir onlardan korakor giden ve bize (dünya ikincisiyiz ya) hiç de yakışmayan anlamsız amaçsız oyunu kurtaranlarda başta ihmal edilenler olurken Tanjevic’e bu performansları kapak oldu.


 

Yazarın Tüm Yazıları