Doktoruma aşık oldum

Aile doktorumuza aşık oldum. Onun hiçbir şeyden haberi yok, açılmayı da asla düşünemem.

Haberin Devamı

Ablacığım ben 28 yaşında bir genç kızım. Platonik aşk yaşıyorum. Sevdiğim adam doktor. Uzun bir süre önce hastalandığımda muayenehanesine gitmiştim ve orada ona karşı bir şeyler hissetmeye başladım. Birkaç gün evvel yine bir bahaneyle gittim yanına. Elbette onun hiçbir şeyden haberi yok, asla düşünmem açılmayı. Kendimle beraber aileme de rezil olacağımı, onları inciteceğimi bilirim.
Her gece uyumaya çalışırken kaparım gözlerimi. Onunla konuştuğum anları canlandırırım hayalimde.
Yüzü gözümün önünden hiç gitmesin istiyorum.
Amacım kimseyi incitmek değil, kendi içimde yaşıyorum bu aşkı, kimse bilmiyor.
Karnıma aÄŸrılar giriyor, üşüyorum aşık olunca. Tek taraflı da olsa kalbimin birisi için atması çok güzel.Â
Belki de gerçek bir aşk yaşasam bu kadar heyecan duyamayacağım, yasak ve tek taraflı olduğu için bu kadar çekici geliyor.
Rumuz: Ege aşığı kız...

Haberin Devamı

Aşık olduğunu söylediğin bu doktor hakkında bir şeyler biliyor musun? Özgür bir adamsa, onu sevmende bir sakınca yok. Hatta ona sevgini belli etmende bile...
28 yaşındasın, sevme ve sevilme ihtiyacı duyman çok doÄŸal. Ama birine baÄŸlıysa, elbette ki ondan uzak durman gerekir.Â
Dediğin çok doğru, insanın birini uzaktan sevmesi, henüz bir ilişkinin başındayken duydukları aşkın en heyecanlı anlarıdır... Çoğunlukla ilişki sırasında hayal kırıklıkları çıkar ortaya, heyecan söner, üzüntü ve pişmanlık da duyabilir insan. Aşk ne yazık ki her zaman mutluluk vermez insana, işte senin de gördüğün gibi...

Sevgilimin içki satmasına ‘günah’ diyorlar

İki yıldır bir erkek arkadaşım var. Birbirimizi seviyoruz, fakat sürekli tartışıyoruz. Tartışma nedenimiz sık görüşemiyor olmamız. Erkek arkadaşım bir dükkân işletiyor. Dükkanı erken açıyor, geç kapatıyor.
İleride evlenince bu duruma katlanamam diye düşünüyorum.
Bir de ailem onun dükkanda içki satıyor olmasından rahatsız. Müdürüm de geçenlerde kafamı karıştırdı. İçki satmasının günah olduğunu söyledi.
Ben onu çok seviyorum. Şu an dükkânla benim aramda kaldı. Bense ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Rumuz: Karışık

Haberin Devamı

Kızım, neden bu kadar etki altında kalıyorsun? Senin kişiliğin, fikrin yok mu? Sevdiğin adamı bırak hayatını kazansın, kimseyi dolandırmadıktan, haram para yemedikten sonra ne zararı var? Adam gece yarılarına kadar sizin geleceğiniz için çırpınıyor, ona biraz zaman tanı, haksızlık etme.

Yazarın Tüm Yazıları