Deplasman faciası

TRİBÜN, bayılarak takip ettiğim bir dergi.

‘‘Endüstriyel Futbola Karşı Tribün Kültürü Dergisi’’ sloganıyla yola koyulan Tribün, üçüncü sayısında iyice form tuttuğunu gösteriyor.

Tribün'ün son sayısını keyifle okurken, ‘‘Kadıköy deplasmanına Antalyalılar niye gidemedi?’’ başlıklı bir yazı dikkatimi çekti.

Pek çok deplasman komedisinde (veya trajedisinde) bizzat bulunmuş biri olarak Antalyalı arkadaşların durumuna hem üzüldüm, hem de güldüm. Aynı şey bütün takımların taraftarlarının başına gelebilirdi, Antalyalı kardeşlerimize denk gelmiş.

‘‘Nasıl oluyor öyle hem üzülüp hem gülmek’’ diyeceksiniz. Erken karar vermeyin. Yazıyı okumayı tamamladığınızda siz de aynı durumda olacaksınız. Tribün, Antalyaspor'un internet üzerindeki taraftar forumundan aktarmış olayı. Ben de Tribün'den (maalesef) malum sebeplerden dolayı sansürleyerek ve kısaltarak aktarıyorum. Tamamını okumak için bir Tribün alacaksınız artık. Bu arada Bursalı taraftara dikkat edin. İnanılmaz bir performans...

Haa unutmadan, 20 Ekim'de oynanan Fenerbahçe-Antalyaspor maçını, Fener 3-2 kazanmıştı.

MAÇTAN ÖNCE

Cumartesi Kadıköy işgal altında olacak. Kadıköy’e gelmeyen Bursalı olsun. İstanbul ve çevre illerden en az 200 taraftar gelecek. Bir de cuma akşamı Antalya'dan yola çıkacakları düşünürseniz, Kadıköy'de en az 1000 kişi olacağız. (Yazan: Efsane)

Ulan siz İstanbul'da 1000 kişi olun, ben bu alemi bırakırım. (Dikkat Bursaspor parçalar!)

Lan İstanbullular; biz oraya Allahına kadar geliyoruz. El mi yaman, bey mi yaman herkes görecek. Delikanlıysanız çıkarsınız karşımıza (Genç Akrepler)

Laaan, uydurmayın lan. 2 otobüs gidin dua edin, yalancı sahtekarlar sizi (Dikkat Bursaspor parçalar)

Biz Isparta'da okuyan öğrencileriz. Duman altında yol gitmekten bıktık. Bunun için sizden ricamız, otobüsün birini sigara kullanmayanlara ayırın lütfen. (Isparta'daki Akrepler)

Görünüşe göre çok kalabalık olacağız. Antalya'dan 10, Manavgat'tan 2, Kumluca'dan bir otobüs kalkacak. Orada görüşmek dileğiyle. (Yenikapı)

Oradan 100 otobüs, buradan 500 otobüs, benden de 10 bin otobüs. Denyo, topu topu kaç kişisiniz lan siz? Lan bütün şehir toptan delirdiniz mi oğlum? (Dikkat Bursaspor parçalar)

Maça gitmek isteyenler... Toplayın grubunuzu, cuma günü saat 22.00'de lokalde olun. (Eyvah 07)

MAÇTAN SONRA

Yönetim gibi yazık ulan size. Verdiğiniz otobüsü.... Bisiklet verseydiniz daha iyiydi lan!

Merhaba arkadaşlar. Dün her şeye rağmen biz 15 Antalyaspor taraftarı Kadıköy'de takımımızı destekledik. (Yenikapı)

Afferim lan aslan parçası. 15 kişi neyi desteklediniz lan salak, geri zekalı? Sırf Isparta'dan 20 kişi maça gidiyoruz diye yazdı, nerde oğlum bu adamlar. Yalancılar. Akrepmiş... Popomun akrepleri (Bursa Teksas Gökhan)

Ulan amma kolpacı adamlarsınız. Bir gün önce 10-15 otobüs diye rüzgár yapıyorsunuz, sonra rezil olduk falan. Kolpa Team 07. Alemde rezilsiniz lan! (Bursa Teksas Gökhan)

Beyler, Kadıköy'e giderken şu Bursalı piçe rezil olmamıza sebep olan ne kadar sorumlu varsa, alayı toptur. Biz her koşulda Kadıköy'e varmayı başardık, ama maç çoktan bitmişti. Şerefsizler! (Kocatepe'den Canki)

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. Ulan bu yönetimle bu halimiz n'olacak. Cuma akşamı 750 kişi lokalde toplandık ama .... yönetimi 7 otobüs göndermiş. Aramızda maça gidecekleri seçtik, yola koyulduk. Kepez'i yeni geçmiştik ki otobüsün biri teklemeye başladı, sonra da diğerleri. Afyon’a kendimizi zor bela attık. Orada da soğuktan... 5 otobüs dolusu adam orada helak oldu. Güç bela iki otobüsü yaptırıp yolladık ama onlar da Kütahya'da kalmışlar. Ne biçim otobüs lan bunlar? Otobüslerin hepsi birden bozulur mu lan toplar, laaan! Bizimle ilgilenmeyen o yöneticilerin tartışmasız hepsinin... (Red Scorpions...)
Yazarın Tüm Yazıları